אוזניות Oppo PM-3 מבקש חוות דעת על האוזניות ומגבר מתאים
היי לכולם, אני מחפש אוזניות טובות לשמיעת מוזיקה (מגוון רחב מאוד של סגנונות) בבית, בטיסות ובעבודה בעזרת נגן ה-xduoo x3 שלי.
קראתי המון ביקורות טובות על האוזניות האלה (Oppo PM-3) ואני מניח שאצטרך גם מגבר DAC מיני כדי שהנגן יתבטא טוב ...
אני אשמח לשמוע המלצות או השוואות אם למישהו יצא לשמוע בהן.
לגבי קנייה - יש לי קרוב שטס בקרוב לארה"ב, מבקש את עזרתכם במציאת מחיר קצת יותר שפוי מאמזון (399$) , עד עתה ראיתי באתר החברה ב-310$ את האוזניות אבל מחודשות בלבד, כמו כן אשמח לשמוע על מגבר DAC נישא, קטן וטוב מומלץ.
קראתי המון ביקורות טובות על האוזניות האלה (Oppo PM-3) ואני מניח שאצטרך גם מגבר DAC מיני כדי שהנגן יתבטא טוב ...
אני אשמח לשמוע המלצות או השוואות אם למישהו יצא לשמוע בהן.
לגבי קנייה - יש לי קרוב שטס בקרוב לארה"ב, מבקש את עזרתכם במציאת מחיר קצת יותר שפוי מאמזון (399$) , עד עתה ראיתי באתר החברה ב-310$ את האוזניות אבל מחודשות בלבד, כמו כן אשמח לשמוע על מגבר DAC נישא, קטן וטוב מומלץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מנסיון אישי צמוד של כמה ימים איתן, מדובר באוזניות מעולות עם תמורה מאוד גבוהה למחיר - כאמור, $400 (לא תמצא מחיר טוב מזה להערכתי).
לעניות דעתי לא תזדקק למגבר ו/או DAC נייד בנוסף ל-XDUOO X3 שלך כדי להפיק מהן את המיטב. הוא דוחף 250mW ל-32 אוהם, כאשר ה-PM3 הן בעלות עכבה נומינלית של 26 אוהם, אז הוא יצליח להניע אותן אפילו קצת מעבר לכך, ולהביא אותך לקצת יותר מ-110db SPL, שזה נתון מכובד לכל הדעות (חישבתי לפי הנוסחאות לחילוץ Vrms מקסימלי לפי העכבה הנומינלית של ה-PM3, והצבה של נתון המתח המתקבל בנוסחת חישוב ה-dB SPL).
לעניות דעתי לא תזדקק למגבר ו/או DAC נייד בנוסף ל-XDUOO X3 שלך כדי להפיק מהן את המיטב. הוא דוחף 250mW ל-32 אוהם, כאשר ה-PM3 הן בעלות עכבה נומינלית של 26 אוהם, אז הוא יצליח להניע אותן אפילו קצת מעבר לכך, ולהביא אותך לקצת יותר מ-110db SPL, שזה נתון מכובד לכל הדעות (חישבתי לפי הנוסחאות לחילוץ Vrms מקסימלי לפי העכבה הנומינלית של ה-PM3, והצבה של נתון המתח המתקבל בנוסחת חישוב ה-dB SPL).
תודה רבה אור
סתם בשביל ההשוואה, כי אני הולך לשמוע אותן באמת בקרוב, שתי שאלות:
1. איך הן יהיו בהשוואה למשל מול Audio Technica M50 (יש לי אותן גם...) - למה אני אמור לצפות? שינוי משמעותי?
2. אשמח אם תוכל לכתוב לי פה רשימת שירים שהיית ממליץ לשמוע ב-30 דקות בכדי להתרשם
תודה שוב
1. איך הן יהיו בהשוואה למשל מול Audio Technica M50 (יש לי אותן גם...) - למה אני אמור לצפות? שינוי משמעותי?
2. אשמח אם תוכל לכתוב לי פה רשימת שירים שהיית ממליץ לשמוע ב-30 דקות בכדי להתרשם
תודה שוב
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
וואו... אהבתי
http://www.trustedreviews.com/denon-ah-mm400-review
צריך לבדוק!
מכאן:This becomes apparent only in direct comparison with rivals such as the Oppo PM-3, where it seems dips and minor peaks have been added to give a sense of detail while toning down parts that might come across as harsh or sibilant....
http://www.trustedreviews.com/denon-ah-mm400-review
צריך לבדוק!
אני גם שמתי עיין על האוזניות הללו אחרי כל הביקורות שקראתי (לא יצא לי לפגוש בהן במציאות אז אין לי יכולת לחוות דעה לגבי שמע ונוחות) אבל וזה אבל גדול כתבת לטיסות. ההבדל בין אוזניות עם ביטול רעשים לבלי הוא מאד משמעותי. אם אתה טס פעם ב... אז לא הייתי מתייחס לזה אבל אם אתה טס הרבה אתה צריך אוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי. בלי ביטול רעשים גם עם האופו תצטרך ווליום גבוה. תגמור את הטיסה אחרי ששמעת לא משהו וגם זכית בכאב ראש.