טלוויזיה סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
אלונה100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשנו טלוויזיה חכמה, קעורה מסוג סמסונג לפני חודשיים.
בבוקר, בעוד הטלוויזיה אינה עובדת, נשמעים רעשים, יוצא עשן מהחלק האחורי של הטלוויזיה וריח שרוף.
ניתקנו מהחשמל, והזמנו את סמסונג שיגיעו בשבוע הבא, וחשמלאי שאיבחן שהטלוויזיה מסוכנת.
שאלותינו הן:
1. ידוע על מקרים שטלוויזיה עלולה לגרום לשריפה גם במצב כבוי ?
מזעזע לחשוב אם קורה בלילה, או בכל הזדמנות אחרת.
2. האם לדרוש מסמסונג טלוויזיה חדשה אחרת, שהרי מה שלא יעשו, אנחנו איבדנו אמון בטלוויזיה הזו ?
תודה רבה !

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #2 

1. לרוב הטלוויזיות בימינו אין כיבוי אמיתי. אין כפתור שמנתק פיזית את החשמל. ספק הכח פועל לפחות חלקית כל הזמן, בין השאר כדי שיהיה אפשר להדליק עם השלט. לכיבוי ארוך זמן אני מכבה עם מפסק פיזי שנמצא על מפצל חשמל.

2. את מתכוונת מדגם אחר? זו כנראה היתה בעיה בספק הכח הספציפי. אני לא חושב שיש דרך להעריך אם הספק בדגם אחר יהיה אמין יותר (או פחות).

מה דגם המסך?

אלונה100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

דגם המסך : 55H8000

1. ציינת שאתה מנתק במקרים של כיבוי ארוך. אך לאור מה שקרה, זה עלול לקרות בכל עת.
2. מתנצלת אם השאלה מצחיקה...האם הייתה נגרמת שריפה, או העשן היה מקפיץ אץ מפסק הביטחון ?
3. אחר סבר שסמסונג תנסה לתלות אשמה בלקוח, גם בדימיון הכי פרוע, לא רואה כיצד. האם נכון ?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

זה דגם מסך יקר. אם יש הבדלים באיכות ספקי הכח, סביר להניח שבו היה ספק טוב מהממוצע.

1. לא יודע מה קרה שם, אבל זה לא מקרה נפוץ. אם היה חשמלאי, אולי הוא יכול לספק תאוריות למה היה הגורם?
2. איזה מפסק ביטחון?
3. לא נדיר שיבואנים ינסו להתנער מאחריות אם הם יכולים. אם זה מה שקורה צריך פשוט להתעקש איתם.

אלונה100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

1. כוונתי למפסק ביטחון - מפסק שנמצא בארון חשמל.
2. החשמלאי סבר שנשרף הכרטיס או המסך, אך לא נגע בטלוויזיה, ונמתין לטכנאי סמסונג.

מאוד מודה לך על תשובותיך ותשומת הלב !

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

אגב אם כבר מדברים על ספק כח שהלך בטלוויזיית סמסונג..
לאמא שלי יש גם מסך 55 מסידרה גבוהה שלהם שהפסיק להידלק השבוע, אבל הוא כבר בן 4 שנים.
מכיוון שכבר לא באחריות אני מניח שאין שום טעם לנסות לתקן ועדיף לקנות חדש? מה סדר גודל של תיקון כזה?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

להחליף כרטיס זאת לא עבודה קשה או מסובכת במיוחד. אם יש מעט ידע טכני וידיים שהן לא שמאליות לגמרי, בהרבה מקרים אפשר לקנות כרטיס תקין באיביי בכמה עשרות דולרים ולהחליף לבד.

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #8 

אצלי מסך סמסונג מסדרה גבוהה לשנת יצורו התפגר לאחר 7 שנים. עוד לפני כן שמעתי צרצורים מהקבלים. אח"כ גם הפאנל התחיל לזייף.
באופן כללי, יש לי חשד שהרכיבים שסמסונג משתמשת בהם לא הכי איכותיים. לא בדיוק MILITARY GRADE...

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

אלונה100 כתב:1. כוונתי למפסק ביטחון - מפסק שנמצא בארון חשמל.
...
תלוי באופי הבעיה. אי אפשר לדעת רק מזה שמשהו העלה עשן. אם זה קצר רציני זה אמור לקפוץ, אם לא אז לא.

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #10 

@TheCoolest
אין לי בעיה להחליף לבד, אבל בשביל זה צריך לדעת מה הלך...
המסך לא נדלק, הנורה האדומה מהבבת כשמנסים להדליק.
עוד לפני המוות היה קורה שהמסך נכבה ונדלק מחדש באמצע פעולה כמה פעמים, ההנחה שלי היא ספק כח שהלך.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #11 

@biodome
·
יכול להיות שגם סתם הלכו כמה קבלים בספק הכח.
יצא לי לתקן כמה מסכים (דווקא של LG רובם) עם בעיה דומה. בכולם עלות התיקון הסתכמה בפחות מעשרה שקלים וכחצי שעה עבודה. כדי לדעת - צריך לפרק את המכשיר ולבדוק. מאד לא ממליץ לבצע למי שלא יודע - סכנת התחשמלות וסכנה לגרום ליותר נזק. אבל כן ממליץ לקחת לטכנאי, בטח כשמדובר במסך "מסדרה גבוהה של סמסונג" בן 4 שנים. במקרה הכי גרוע תשלם 150 ש"ח ולפחות תדע מה מהות התקלה. אגב, גם אם תוותר עליו, ממליץ לפרסם אותו לחלקים. גם אם זה לוח שהלך (ולא שווה לתקן) מישהו אחר יכול להיות צריך את הפאנל או רכיב אחר.

אלונה100
נשרף, קורה.
זו תופעה די נדירה לדעתי, לא זכורות לי תלונות כאלה. (הכוונה מהחיים וכאן מהפורום).
קבל שנשרף (מעומס חשמלי או פגם ביצור) מוציא די הרבה עשן (חריף) כשהוא נשרף. אז לפעמים חדר יכול להראות כאילו נפלה שם פצצת מרגמה כשסה"כ נשרף איזה רכיש בגודל כמה מ"מ. מה שכן, בהחלט יכול לגרום לשריפה גדולה יותר..
את תמיד יכולה להתקין גלאי עשן בחדרים בבית - זה מומלץ בלי קשר ישיר בכלל למקרה שהיה לך.

אלונה100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

@jacko-il
תודה רבה על תשובתך !

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”