העברה מספק לספק אחר בשוק סיטונאי
-
foxil82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 325
שלום,
אני כרגע עם ספק+תשתיות בשוק סיטונאי ואני רוצה לעבור לספק אחר שהוא גם ספק+תשתיות כאחת.
ואני פונה אליכם שאלה האלה שעברו לספק אחר במהלך שוק סיטונאי, איך מתנהלים מספק לספק? האם אני מתקשר לספק חדש וספק חדש מודיע לספק הישן להפסיק את השירותים או שאני צריך קודם להתקשר ספק חדש להתחברות ואז להתקשר לספק ישן בקשת הפסקת שירות?
תודה רבה!
אני כרגע עם ספק+תשתיות בשוק סיטונאי ואני רוצה לעבור לספק אחר שהוא גם ספק+תשתיות כאחת.
ואני פונה אליכם שאלה האלה שעברו לספק אחר במהלך שוק סיטונאי, איך מתנהלים מספק לספק? האם אני מתקשר לספק חדש וספק חדש מודיע לספק הישן להפסיק את השירותים או שאני צריך קודם להתקשר ספק חדש להתחברות ואז להתקשר לספק ישן בקשת הפסקת שירות?
תודה רבה!
- Peadar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 490
צריך להתקשר גם לספק הישן כדי להפסיק את השירות
- ObakeFilter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
אין אפשרות לעבור באופן ישיר מספק סיטונאי אחד לאחר - אלא באמצעות התקנת תשתית חדשה בספק החדש (או ניוד לבזק וניוד לספק החדש). באופן אבסורדי עדיף לנתק את הספק הישן לפני שמתחברים לחדש, אחרת לרוב טכנאי בזק שיבוא לבצע התקנה יפתח פורט בארון אבל לא יחבר את הקו החדש לשקע (שהרי הקו הישן עדיין פעיל), מה שידרוש טכנאי נוסף להשלמת ההתקנה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
לא צריך טכנאי בשביל לעבור ספק סיטונאי.
מדברים עם החברה החדשה, ואחרי שהתהליך נגמר מוודאים ניתוק עם הישנה.
מדברים עם החברה החדשה, ואחרי שהתהליך נגמר מוודאים ניתוק עם הישנה.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
@ObakeFilter
בעדינות, אתה מדבר שטויות.
הספק החדש עושה ניוד, רק צריך לוודא אחרי זה ניתוק מהספק הקודם.
בעדינות, אתה מדבר שטויות.
הספק החדש עושה ניוד, רק צריך לוודא אחרי זה ניתוק מהספק הקודם.
אלעד
- ObakeFilter
-
- חבר שרק התחיל

@Elad8
·
בהצלחה עם זה
·
בהצלחה עם זה
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
אל תעשה צחוק מעצמך.
אלעד
- ObakeFilter
-
- חבר שרק התחיל

שוב אני אגיד, לא ניתן לנייד תשתית מספק שוק סיטונאי אחד למשנהו באופן ישיר, יש לבצע התקנה חדשה בכל מעבר לחברה אחרת. תבחרו אתם למי להאמין.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
עברתי בסיטונאי מ-018 לטלזר בשיחת טלפון. אחרי שטלזר אישרו את ה"ניוד" התקשרתי ל-018 לוודא שהמנוי שם מנותק, ובזה זה נגמר.
@ObakeFilter
מה היה אצלך?
@ObakeFilter
מה היה אצלך?