ניוד של טלפון ישן נושן
אמא שלי רוצה להצטרף לחבילת הסלולר שלי בגולן (10 ש"ח במקום ה- 60~ שהיא משלמת היום לפרטנר). הטלפון שלה הוא חתיכת מוצג מוזיאלי של Samsung, מה שאומר שיכולה להיות נעילת סים (מ- 2011 זה לא אמור להיות יותר, הטלפון שלה עוד יותר ישן מזה).
היא כמובן רוצה לשמור על המספר שלה, וכל הפרוצדורה בגולן קורית באתר האינטרנט שלהם.
יכול להיות שהניוד ייכשל בגלל זה? ופרטנר לא יידרשו ממנה את הסים חזרה, נכון?
היא כמובן רוצה לשמור על המספר שלה, וכל הפרוצדורה בגולן קורית באתר האינטרנט שלהם.
יכול להיות שהניוד ייכשל בגלל זה? ופרטנר לא יידרשו ממנה את הסים חזרה, נכון?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הניוד לא ייכשל, אבל ייתכן שהסים החדש שתקבל מגולן טלקום לא יעבוד במכשיר הטלפון עצמו של אמא שלך.
כל טלפון אחר, כולל סמארטפון חדש ב-200 שקל מסין כמובן יעבוד עם הסים החדש.
לא תצטרך להחזיר את הסים לפרטנר.
אגב, פרטנר מחוייבים על פי חוק לפתוח את הטלפון ללא תשלום אם יש לו נעילת סים.
כל טלפון אחר, כולל סמארטפון חדש ב-200 שקל מסין כמובן יעבוד עם הסים החדש.
לא תצטרך להחזיר את הסים לפרטנר.
אגב, פרטנר מחוייבים על פי חוק לפתוח את הטלפון ללא תשלום אם יש לו נעילת סים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·pixies כתב:הניוד לא ייכשל, אבל ייתכן שהסים החדש שתקבל מגולן טלקום לא יעבוד במכשיר הטלפון עצמו של אמא שלך....
סים זה סים, לא? למה שזה לא יעבוד? אתה מתכוון שהוא לא יתאים פיזית (נאנו/מיקרו/רגיל)?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מה שבטנון אמר... 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אוקיי, הגיע הסים מגולן. אני משחיל אותו למוצג המוזיאלי ומדליק אותו. מופיעה הודעה: "כרטיס SIM לא תקין"
זה בגלל שלא עשיתי לו אקטיבציה עדיין? זה מה שאמור להופיע כשהטלפון נעול לסים של של חברה אחת?
זה בגלל שלא עשיתי לו אקטיבציה עדיין? זה מה שאמור להופיע כשהטלפון נעול לסים של של חברה אחת?
עברו כמעט שבועיים ופתחו את הנעילה. זה אחרי כמעט שבוע של ניסיונות בטלפון, חלקם מביכים ממש (נציגה שמכתיבה לי קוד לשחרור הנעילה שהיה למעשה ה- IMEI שנתתי להם בשיחה יומיים קודם) ועוד כמעט שבוע (מרביעי שעבר ועד היום, שלישי) שבהם הטלפון נשלח למעבדה - אבל זה הסתדר.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·שלגון כתב:עברו כמעט שבועיים ופתחו את הנעילה. זה אחרי כמעט שבוע של ניסיונות בטלפון, חלקם מביכים ממש (נציגה שמכתיבה לי קוד לשחרור הנעילה שהיה למעשה ה- IMEI שנתתי להם בשיחה יומיים קודם) ועוד כמעט שבוע (מרביעי שעבר ועד היום, שלישי) שבהם הטלפון נשלח למעבדה - אבל זה הסתדר....
:?:lol: