בחירת מקלדת למשחקים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #1 

הבן שלי מעוניין במקלדת הזו:
http://ksp.co.il/?uin=32999

אני מעוניין שיעלה פחות והצעה נוספת היא זו:
http://ksp.co.il/?uin=14971

אשמח לדעות לכאן לכאןן או אולי משהו אחר (נניח עד 500 ש"ח)

תודה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20177
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מקלדת מכאנית תהיה עדיפה בהרבה ממקלדת רגילה. יש את המקלדות של RAZOR, שעולות פחות מ500.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

מקדלות מכניות זה עולם אחר, ובהחלט קשה לי להמליץ על משהו אחר אחרי ארבע שנים עם המקלדת שיש לי במיוחד לא על הG105, חייב להגיד שלקנות מקלדת מכנית איכותית זאת השקעה במידה מסוימת, חווית הקלדה אחרת לגמרת, כשקניתי את הK60 שלי במבצע חנוכה לפני ארבע שנים במחיר בדיחה של 300 שקל למקדת שעלתה מ500 כולם הסתכלו עליי במבט עקום, "איך בזבזתי כל כך הרבה על מקלדת שהיא הדבר הכי פחות חשוב בגיימינג שלא כמו העכבר" וכו', או "אני לא מרגיש שום הבדל בין זה למקלדת רגילה", היום אנחנו ב2016 ונראה שהטרנד בהחלט התפשט, הבאסה היחידה במקדלת מכנית זה כשאתה נאלץ להקליד על מקלדות פשוטות במחשבים שאתה נתקל בהם יום יום, זה החסרון העיקרי, זה ואולי קצת רעש.

בשורה התחתונה, יש מקלדות גם בתחום התקציב שלך, הבעיה העקרית היא שהתראנד הזה התפתח כל כך חזק שהמחירים עלו בצורה חסרת פרופורציות, וכשפעם אפשר היה למצוא בארץ מקלדות מכניות פשוטות יחסית עם מקשי CherryMX מקוריים של Steelseries או CoolerMaster במחירים שנעו בין 350-450 שקל, היום מקלדות חדשות מושקות במחירים גבוהים יותר והמחירים בארץ לדגמים המתקדמים מטפסים עד ל800-900 שקל, אפשר גם להזמין מחול מקלדות בטווח ה400 שקל של CoolerMaster לדוג', השאלה אם אתה מוצא את ההפרש מול המחיר בארץ לכזה שמצדיק את החסכון מול לדוג' הG610 שקישרת, שנראה שמתומכרת במחיר *הגיוני* יחסית לחלק מהדגמים הפשוטים שנמכרים בארץ, בG105 אבל לא הייתי נוגע במחיר הזה.. זה אולי חצי מהמחיר אבל זה בהחלט יותר מדי בשביל מקלדת כזאת.

כמו שTheCoolest ציין יש גם את המקלדות של Razor, אישית הם לא האופציה המועדפת עליי, והמקלדות לא עושות במקשי CherryMX מקוריים אלה העתקה של הפטנט לאחר שהוא פג תוקף לאחרונה, אבל הם בהחלט במחיר בר השגה (אירוני למוצר של החברה שלרוב יקר מהמתחרים), המקלדות של Logitech גם לא עושות שימוש במקשי CherryMX, אם כי המקשים שלהם שונים במידה מסויימת ככה ממקשי הCherryMX, אבל זה כבר העדפות אישיות.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #4 

guyezra כתב:הבן שלי מעוניין במקלדת הזו:
http://ksp.co.il/?uin=32999

אני מעוניין שיעלה פחות והצעה נוספת היא זו:
http://ksp.co.il/?uin=14971

אשמח לדעות לכאן לכאןן או אולי משהו אחר (נניח עד 500 ש"ח)

תודה!
...
למקלדת מכאנית אין שום ייתרון בגיימינג (לעומת עכבר טוב לדוגמא)

סתם כיף להקיש עליהן ויש תחושה נחמדה בהקלדה.

לגיימינג נטו עדיף מקלדת כזו:
http://ksp.co.il/?uin=15681
מקלדת סופר נוחה, מקום לכרית כף היד, תאורה במקשים, ומקשי מאקרו (מקשים מצד ימין שניתן להגדיר ולכוון לעשות פונקציות מסויימות)

אם בכל זאת הוא "נעול" על מכאנית ולך זה מסתדר בתקציב, אז כאמור תציע לו את הגרסה המקוצרת המכאנית:

http://ksp.co.il/?uin=24980
אני משתמש בה ומאוד אוהב

·

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #5 

IamEzio כתב:מקדלות מכניות זה עולם אחר, ובהחלט קשה לי להמליץ על משהו אחר אחרי ארבע שנים עם המקלדת שיש לי במיוחד לא על הG105, חייב להגיד שלקנות מקלדת מכנית איכותית זאת השקעה במידה מסוימת, חווית הקלדה אחרת לגמרת, כשקניתי את הK60 שלי במבצע חנוכה לפני ארבע שנים במחיר בדיחה של 300 שקל למקדת שעלתה מ500 כולם הסתכלו עליי במבט עקום, "איך בזבזתי כל כך הרבה על מקלדת שהיא הדבר הכי פחות חשוב בגיימינג שלא כמו העכבר" וכו', או "אני לא מרגיש שום הבדל בין זה למקלדת רגילה", היום אנחנו ב2016 ונראה שהטרנד בהחלט התפשט, הבאסה היחידה במקדלת מכנית זה כשאתה נאלץ להקליד על מקלדות פשוטות במחשבים שאתה נתקל בהם יום יום, זה החסרון העיקרי, זה ואולי קצת רעש.

בשורה התחתונה, יש מקלדות גם בתחום התקציב שלך, הבעיה העקרית היא שהתראנד הזה התפתח כל כך חזק שהמחירים עלו בצורה חסרת פרופורציות, וכשפעם אפשר היה למצוא בארץ מקלדות מכניות פשוטות יחסית עם מקשי CherryMX מקוריים של Steelseries או CoolerMaster במחירים שנעו בין 350-450 שקל, היום מקלדות חדשות מושקות במחירים גבוהים יותר והמחירים בארץ לדגמים המתקדמים מטפסים עד ל800-900 שקל, אפשר גם להזמין מחול מקלדות בטווח ה400 שקל של CoolerMaster לדוג', השאלה אם אתה מוצא את ההפרש מול המחיר בארץ לכזה שמצדיק את החסכון מול לדוג' הG610 שקישרת, שנראה שמתומכרת במחיר *הגיוני* יחסית לחלק מהדגמים הפשוטים שנמכרים בארץ, בG105 אבל לא הייתי נוגע במחיר הזה.. זה אולי חצי מהמחיר אבל זה בהחלט יותר מדי בשביל מקלדת כזאת.

כמו שTheCoolest ציין יש גם את המקלדות של Razor, אישית הם לא האופציה המועדפת עליי, והמקלדות לא עושות במקשי CherryMX מקוריים אלה העתקה של הפטנט לאחר שהוא פג תוקף לאחרונה, אבל הם בהחלט במחיר בר השגה (אירוני למוצר של החברה שלרוב יקר מהמתחרים), המקלדות של Logitech גם לא עושות שימוש במקשי CherryMX, אם כי המקשים שלהם שונים במידה מסויימת ככה ממקשי הCherryMX, אבל זה כבר העדפות אישיות.
...
ולחשוב שלפני שנה וחצי קניתי בKSP מקלדת של CMSOTRM עם MX BLUE ב299 ש"ח....
·

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #6 

יש לי מקלדת של Razr מהסדרה הישנה יותר שעדיין השתמשה במקשים של Cherry. אני משתמש בה בעיקר להקלדה רגילה ויש לי אחת נוספת בעבודה. בזמנו אלו היו המקלדות הקרובות ביותר לתחושה שנתנו המקלדות הישנות של IBM אבל לכשעצמן הן לא מקלדות טובות במיוחד ומתאימות יותר למשחקים...אולי.

לא הייתי פוסל את ה Logitech על הסף אבל גם אלו של Roccat יתאימו כי גם הן מכאניות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #7 

תודה רבה על ההמלצות!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”