המלצה על אוזניות עד 200$
שלום,
אני מחפש אוזניות קשת מסביב לאוזן
חבר נוסע לניו יורק ובעיקרון יוכל לקנות לי מחנות מקומית.
תקציב- עד 200%
יעוד - בעיקר ביתי, טלויזיה,סרטים ומגוון סגנונות מוזיקה (רוק,פופ,פולק,בלוז וכו' ללא קלאסי וללא ראפ,היפופ)
גודל - צריכות להתאים לראש גדול בלי לחיצה חזקה.
מקורות - חשוב שיהיו נצילות וגם פלאפון(גם מחשב) פשוט יצליח להניע אותן. המקורות יהיו לאו דוקא איכותיים
איזון ודיוק - לא חשוב לי שיהיו מאוד נאמנות למקור אבל חשוב לי שיהיו מאוזנות מבחינת צלילים גבוהים,בינוניים ונמוכים ויהיו מוזיקאליות וצלולות(אולי עם דגש קטן לבאס)
עמידות - מעדיף קשת מתכתית
היום יש לי קוס פורטו פרו פשוטות שנשמעות "נחמד" ולא רע, וגם חסר להן לגמרי את הצלילים הגבוהים
אשמח לקבל רעיונות
תקציב- עד 200%
יעוד - בעיקר ביתי, טלויזיה,סרטים ומגוון סגנונות מוזיקה (רוק,פופ,פולק,בלוז וכו' ללא קלאסי וללא ראפ,היפופ)
מקורות - חשוב שיהיו נצילות וגם פלאפון(גם מחשב) פשוט יצליח להניע אותן. המקורות יהיו לאו דוקא איכותיים
איזון ודיוק - לא חשוב לי שיהיו מאוד נאמנות למקור אבל חשוב לי שיהיו מאוזנות מבחינת צלילים גבוהים,בינוניים ונמוכים ויהיו מוזיקאליות וצלולות(אולי עם דגש קטן לבאס)
היום יש לי קוס פורטו פרו פשוטות שנשמעות "נחמד" ולא רע, וגם חסר להן לגמרי את הצלילים הגבוהים
אשמח לקבל רעיונות
אם פתוחות זו אופציה, נסה את הפיליפס SHP9500, אני יודע שאני קצת חופר איתן, אבל
אני מאוהב בהן, וככל שאני צובר עוד ועוד אוזניות אני רק מעריך אותן יותר ויותר. המחיר הזול שלהן הוא
לא רלוונטי, הן טובות מאוזניות יקרות פי 2 וגם פי 3 שיש ברשותי. יש בהן קסם שפשוט אין באחרות.
מתאימות פיקס לדרישות, לא קשות לדחיפה, לחיצה עדינה ביותר, כריות הכי נוחות אולי.. בעולם,
מתאימות לראש גדול וגם לאזני פיל, נייטרליות מאוד, מאוזנות מאוד, סאונד נקי וצלול, ומתאימות
לסוג מוזיקה שאתה שומע.
אני מאוהב בהן, וככל שאני צובר עוד ועוד אוזניות אני רק מעריך אותן יותר ויותר. המחיר הזול שלהן הוא
לא רלוונטי, הן טובות מאוזניות יקרות פי 2 וגם פי 3 שיש ברשותי. יש בהן קסם שפשוט אין באחרות.
מתאימות פיקס לדרישות, לא קשות לדחיפה, לחיצה עדינה ביותר, כריות הכי נוחות אולי.. בעולם,
מתאימות לראש גדול וגם לאזני פיל, נייטרליות מאוד, מאוזנות מאוד, סאונד נקי וצלול, ומתאימות
לסוג מוזיקה שאתה שומע.
באמת לא ברורה לי ההתלהבות שלך מSHP9500 האלה, אתה רוצה לומר לי שהיא לא פחתה גם אחרי שחיית עם הסטאקס עכשיו כבר תקופה?
אלה אוזניות מאוד לא מאוזנות, עם באס כמעט לא קיים, מה שיש זה מיד-באס הדוק שנשמע נחמד בווליום נמוך אבל כשהגברתי לווליום נורמלי הן יצאו מאיזון כמעט לחלוטין, אני זוכר ששמעתי איתן איזה U2, הבאס ליין נבלע כמעט כולו בגל לא פרופרציונאלי של מצילות והגיטרה פשוט "נמרחה" על כל הבמה בגלל העליון קדמי בצורה ברורה. כן יש להן אימג'ינג די גדול הודות לדרייברים של ה50מ"מ אבל זה הדבר החיובי הכמעט יחיד לדעתי שאפשר לומר עליהן, הן גם די מפורטות אבל בסגנון הin your face שבאמת אני לא יודע איך את מקבל בחיוב כה רב אחרי שאתה יודע איך סאונד בהיר "נכון" נשמע.
היו לי במקביל עם הפיליפס גם את הסנהייזר HD558, לדעת עושות עליהן סיבוב מכל בחינה למעט האימג'ינג, אמנם סאונד יותר קטן וקופסאתי אבל כ"כ הרבה יותר מאוזן ושקוף.
אלה אוזניות מאוד לא מאוזנות, עם באס כמעט לא קיים, מה שיש זה מיד-באס הדוק שנשמע נחמד בווליום נמוך אבל כשהגברתי לווליום נורמלי הן יצאו מאיזון כמעט לחלוטין, אני זוכר ששמעתי איתן איזה U2, הבאס ליין נבלע כמעט כולו בגל לא פרופרציונאלי של מצילות והגיטרה פשוט "נמרחה" על כל הבמה בגלל העליון קדמי בצורה ברורה. כן יש להן אימג'ינג די גדול הודות לדרייברים של ה50מ"מ אבל זה הדבר החיובי הכמעט יחיד לדעתי שאפשר לומר עליהן, הן גם די מפורטות אבל בסגנון הin your face שבאמת אני לא יודע איך את מקבל בחיוב כה רב אחרי שאתה יודע איך סאונד בהיר "נכון" נשמע.
היו לי במקביל עם הפיליפס גם את הסנהייזר HD558, לדעת עושות עליהן סיבוב מכל בחינה למעט האימג'ינג, אמנם סאונד יותר קטן וקופסאתי אבל כ"כ הרבה יותר מאוזן ושקוף.
·Ilyan כתב:באמת לא ברורה לי ההתלהבות שלך מSHP9500 האלה, אתה רוצה לומר לי שהיא לא פחתה גם אחרי שחיית עם הסטאקס עכשיו כבר תקופה?
היו לי במקביל עם הפיליפס גם את הסנהייזר HD558, לדעת עושות עליהן סיבוב מכל בחינה למעט האימג'ינג, אמנם סאונד יותר קטן וקופסאתי אבל כ"כ הרבה יותר מאוזן ושקוף....
יש לי שאלה מוזרה אליך: מה יותר טוב לדעתך, הפיליפס או גראדו SR80?
iliam כתב:שלום,
תקציב- עד 200%
אשמח לקבל רעיונות...
היי, אני מוכר את האוזניות הבאות:
http://www.hometheater.co.il/vp2235373#2235373
נשמעות מתאימות למה שאתה מחפש, במיוחד לסרטים וטלוויזיה (לא יכול לחשוב על משהו יותר מתאים מהן).
תעשה את המחקר שלך ואם מתאים צור אותי קשר.
@Ilyan
·
מוזר, הן נשמעו בדיוק כמו שאתה מתאר רק שחיברתי אותן למגבר פיוניר לא יעודי של אוזניות, הבאס נעלם, והן נשמעו רע למדי בווליום גבוה.
אבל אני מניח שחיברת אותן לציוד "קצת" יותר רציני ממה שיש ברשותי אז באמת שזה לא ברור לי, גם אם אתה אומר שהן לא מאוזנות אז כנראה שההגדרה שיש לי בראש לאוזניות מאוזנות היא לא נכונה.
בחיבור למגני 2 על היי גיין שהגלגל על שעה 11 שזה חזק מאוד עם האוזניות האלה, הכל נשמע לי לפחות מצויין וישנה תחושה שהסאונד מקיף אותך כמו שלא שמעתי בשום אוזניה אחרת עדיין. ברור שהסטאקס לוקח אותך למקום אחר עם באס הדוק בטירוף, סאונד נקי וחד בצורה יוצאת דופן וכ', אם אצטרך לבחור ברור שאלך על הסטאקס, אבל מבחינתי מדובר בשתי חיות שונות לגמרי, פחות מסתכל על זה במובנים של יותר טוב או פחות טוב.
השוואה ישירה למשל אפשר לעשות עם ה400s וה x2 שמרגיש שהן מנסות לירות לאותו הכיוון, ועם כל זה שה 400s הן פלאנריות, ושידרגתי להן את הפדים לכאלו ששידרגו אותן באופן כללי הן בנוחות והן בסאונד, אחרי שההתלהבות וההייפ שלי כלפיהן פחת, הגעתי למסקנה שהן נשמעות עמומות ביחס לx2 ושהx2 פשוט טובות יותר. לא בהרבה, אבל טובות יותר.
כמובן שזו דעתי התמימה והאזניים שלי רחוקות מלהיות אוזניים אודיופיליות משופשפות,
בכל מקרה סטיתי מהנושא מצטער, אם פותח הדיון ירצה להאזין לפיליפס, הוא מוזמן לבוא ולהתרשם בשמחה.
·
מוזר, הן נשמעו בדיוק כמו שאתה מתאר רק שחיברתי אותן למגבר פיוניר לא יעודי של אוזניות, הבאס נעלם, והן נשמעו רע למדי בווליום גבוה.
אבל אני מניח שחיברת אותן לציוד "קצת" יותר רציני ממה שיש ברשותי אז באמת שזה לא ברור לי, גם אם אתה אומר שהן לא מאוזנות אז כנראה שההגדרה שיש לי בראש לאוזניות מאוזנות היא לא נכונה.
בחיבור למגני 2 על היי גיין שהגלגל על שעה 11 שזה חזק מאוד עם האוזניות האלה, הכל נשמע לי לפחות מצויין וישנה תחושה שהסאונד מקיף אותך כמו שלא שמעתי בשום אוזניה אחרת עדיין. ברור שהסטאקס לוקח אותך למקום אחר עם באס הדוק בטירוף, סאונד נקי וחד בצורה יוצאת דופן וכ', אם אצטרך לבחור ברור שאלך על הסטאקס, אבל מבחינתי מדובר בשתי חיות שונות לגמרי, פחות מסתכל על זה במובנים של יותר טוב או פחות טוב.
השוואה ישירה למשל אפשר לעשות עם ה400s וה x2 שמרגיש שהן מנסות לירות לאותו הכיוון, ועם כל זה שה 400s הן פלאנריות, ושידרגתי להן את הפדים לכאלו ששידרגו אותן באופן כללי הן בנוחות והן בסאונד, אחרי שההתלהבות וההייפ שלי כלפיהן פחת, הגעתי למסקנה שהן נשמעות עמומות ביחס לx2 ושהx2 פשוט טובות יותר. לא בהרבה, אבל טובות יותר.
כמובן שזו דעתי התמימה והאזניים שלי רחוקות מלהיות אוזניים אודיופיליות משופשפות,
בכל מקרה סטיתי מהנושא מצטער, אם פותח הדיון ירצה להאזין לפיליפס, הוא מוזמן לבוא ולהתרשם בשמחה.
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
·eladi7 כתב:ליאור מוכר את ההייפימן HE400I אומנם בקצת יותר אבל מבחינת התמורה - נהדרת!
מאוד מאוזנות ומהנות בכל סגנון וכמעט בכל איכות שתזרוק עליהם...
ליאור מוכר אותן ב1500 שקל, שזה מחיר טוב ל400i, אבל כמעט פי 2 מהתקציב.
חוץ מזה, לא הייתי ממליץ לקנות אותן אם עיקר השימוש יהיה עם מקורות לא איכותיים.
בגלל שהאוזניות מאוד מפורטות זה מפריע אם המקור לא טוב.
ה400i מתאימות להכל פחות או יותר, חוץ מבמה יש להן הכל.
מאוד מפורטות, גם בגבוהים וגם בנמוכים. באס מעולה עם פירוט טוב ולא סתם "בום".
הבאס מורגש אבל הוא לא מפריע או בולע את שאר הצלילים.
יש אנשים שמרגישים שהן טיפה בהירות אבל זה משתנה גם לפי המקור.
אני הייתי שוקל מתיחה רצינית של התקציב ובנוסף קניה של מגבר\ממיר משולב כמו ה SCHIIT FULLA (ואולי לשדרג בעתיד למשהו קצת יותר רציני).
הוא לא יוציא מהן את כל הפוטנציאל אבל הוא יבטיח מקור טוב ונקי בלי רעשים וכמוב יתן ווליום טוב כי ה400i לא קשות מדי להנעה.
אם יש לך פלאפון חדש יחסית הוא יוכל לדחוף את האוזניות אבל אל תצפה לווליום גבוה, מבחינת איכות הפלאפון יתן צליל טוב.
אומנם אתה מתקרב כבר ל2000 שקל, אבל זאת קניה "חד פעמית", סוג של END GAME, מסטאפ כזה יהיה קשה להתקדם משמעותית בלי להוציא סכום גדול מאוד של כסף.
הקפיצת מדרגה הבאה אחרי ה400i תהיה אוזניות של סביב ה1000$ומעלה ואז גם צריך מגבר וממיר יותר רציניים.
בהצלחה עם כל מה שתבחר