שרות גרוע של BSC - מכונת כביסה של סימנס הגיעה תקולה - זהירות!!!!!!!!!!!!

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
tamirso פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
גם אני חשבתי רבות על איזו מכונה ללכת. לבסוף החלטתי "להתפרע" ולקנות את ה-9 קילו של סימנס מדגם mw12w520
סידרה מאוד יוקרתית - עלתה 3500 שח.
המכונה הגיע ומיד בהפעלה הראשונה ראיתי שיש בעייה. בזמן הסחיטה רעשים חזקים של דפיקות התוף בדופן הדוד.
מיד, כמובן הזמנתי את השירות. הדבר הראשון שהטכנאי רצה לעשות היה לפתוח את המכונה ולתקן (מכונה בת 3 ימים שעלתה המון כסף).
אני לא הייתי מוכן ואז הטכנאי מתחיל: "הרעש סביר", "אני לא בטוח שיש בעיה", "חייבים לפתוח". אני כמובן לא הסכמתי לפתיחת המכונה. לבסוף הטכנאי השתכנע והסריט את הרעשים.
למחרת מתקשרים שוב מהמעבדה שלהם ודורשים שוב להגיע אלי הבייתה לפתוח את המכונה (בזיון!!!).
רק לאחר לחץ מצד החנות שקניתי בה (LAST PRICE - ראויים למחמאות) התקשרו שוב והסכימו להחזרת המכונה.
כעת אין לי מושג מה לקנות (אני מאוד חושש מלקחת שוב סיכון איתם.

האם יש למשהו נסיון דומה עם מכונות BOSH, SIEMENS, CONSTRUCTA?

האם יש למשהו המלצה על מכונת כביסה מסויימת?

יש דרך להעלות סרטונים לפה? אשמח לשתף אתכם?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

3500 ש"ח זה לא מחיר גבוה כ"כ למכונות כביסה .

יכול להיות שבמקרה נפלה על מכונה "חמוצה" .

אגב אם אינני טועה רוב החלקים / תכנון זהה ל-BOSCH אז גם מי שרוכש BOSCH יקבל שירות מאותה חברה .

אישית אני מציע לך - מנסיון ללכת על LG או סמסונג במחירים האלה: 3500-5000 ש"ח.

מכונת כביסה היא מוצר ש"עובד קשה" וצריך לשרת אותנו לשנים רבות - לכן לא הייתי מתפשר גם כאן על המחיר והדגם.

tamirso פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

זה בדיוק העניין. כשאמרתי מכונה יקרה התכוונתי שלא הלכתי על האיכות הנמוכה, לא התפשרתי.
אני מוכן להשקיע, אך לא יכול להיות שמכונה תהיה תקולה בהפעלה ראשונה ויגידו לך שייפתחו ויתקנו אותה!!! או לחילופין שאולי זה תקין?!

zaxxon82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

אנחנו רכשנו מכונה של סימנס 8 ק"ג תוצרת גרמניה, עלתה בזמנו כ-5000 ש"ח (שנת 2008). התקלקלה אחרי מספר ימים בודדים והפסיקה לסחוט. השרות של CSB היה גרוע. לאחר כ-3 ביקורי טכנאי והחלפת חלק התקלה תוקנה. כמובן שלא היו מוכנים לשמוע על החלפה. מאז טפו טפו עובדת ללא תקלות. גם כשקונים מכשיר יקר ואיכותי יתכנו תקלות. השרות בארץ חובבני וגרוע וקשה מאד להימלט מזה.

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #5 

אצלי סימנס 8KG בת מעל 6 שנים עובדת מעולה ושווה כל שקל שעלתה !
לא מזמן הפסיקה לעבוד (תקלה F57) - ולמזלי (או לזהירותי) אני מבוטח בביטוח שכולל רק 120 ש"ח עבור קריאה/ביקור וכל החלקים על חשבונם , נשרף הכרטיס של המנוע (INVERTER) שעלותו בלבד כ 1200שח - מקווה לעוד שנים של שקט .. (תרתי משמע)
לדעתי מכונות בוש/סימנס (לפחות הדגמים הבכירים שמיוצרים בגרמניה) מצויינות ואולי רק MIELE עולה עליהם - אבל גם המחיר בהתאם...

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #6 

אצלי קונסטרוקטה שהמכסה העליון שינה צבע וחשבתי שזה לכלוך, שבדקתי בצורה יסודית התברר שחלודה.

גיליתי אחרי שנה שנגמרה האחריות וכמובן שלא היו מוכנים לקחת אחריות למרות שהיא לא מחלידה בחמש דקות.

ולמרות שיש לי כמה מכשירים שלהם בבית אני בחיים יותר לא אקנה מהם.

טכנאי שדיברתי איתו אמר שהיום כולן *** ומיוצרות במזרח אירופה במקרה הטוב, וללכת על המכונה שנותנת לך הכי הרבה שנות אחריות מלאה.

כמה עולה הביטוח הזה גל?

tamirso פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

הקטע שאת הדגם שקניתי מייצרים בגרמנייה. אחד הטכנאים שלהם המליץ לי על ה 7 קילו אפילו שמיוצרות בפולין או טורקיה.
האמת שלא בא לי להתקרב אליהם. שירות בזיון.

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

תשובה לשאלה: "כמה עולה הביטוח הזה גל?"
היה לי ביטוח ישירות מול CSB (נותני השירות של BSH...) וכשנגמר קניתי ביטוח ל5 מוצרי חשמל של "פל" (מדיח ,מ,כביסה מזגנים,מקרר..)
עלה לי כ1600שח לשלוש שנים (ותשלום של 120 לכל קריאה) - לא לגמרי זול אבל נותן שקט .
בהתחלה חששתי שזה לא לגמרי רציני - אבל אחרי הקריאה האחרונה אני די מרוצה - באותו היום שבו ביקשתי שירות התקשרו מ CSB לתאם הגעה ליומיים קדימה...
בדגמים יקרים יחסית זה יכול להיות פתרון ביטוחי טוב ומשתלם , לדגמים זולים / זולים לתחזוקה / החלפה זה לא נראה ממש כדאי .

יוליוס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 818
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

מכונת כביסה סימנס

שליחה #9 

קנינו לפי שנתיים 8 ק"ג גרמנית . עובדת מצויין.עלתה 3750 ש"ח . הוספתי 200 ש"ח וקיבלתי 5 שנים אחריות.
עובדת מצויין

tamirso פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

יש למישהו נסיון עם הדגם שציינתי?

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #11 

@maya1

בעיני זה לא הגיוני גם לשלם פרמיה על אמינות ושם וגם לשלם עלות ביטוח.

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 746
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #12 

לפני כ-20 שנה רכשנו מכונה של AEG. בהפעלה הראשונה שמנו לב לרעשים כמו שאתה מתאר. טכנאי שהגיע אבחן שמשקולת הבטון נשברה (המשקולת מייצבת את המכונה בזמן סיבוב התוף), ככל הנראה בהובלה.
טכנאים של החברה החליפו את התוף השבור והמכונה עבדה ללא כל בעיות עד לפני כשנה.

לא רואה בעיה בתיקון, במידה והוא נעשה באופן מקצועי.

tamirso פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

טוב, אז אני אשתף אותך בתקלה במכונה הקודנת שלי - בוש 6 קג. במעבר דירה השתחרר אחד הצינורות שהיה מוצמד לדופן המכונה מבפנים והמכונה התחילה להרעיש. קראתי לשירות (אחריות) ומאז הרסו לי את המכונה. טכנאי שהגיע החליף בולמים (למכונה בת שנה, כמובן שלא לצורך) מה שהוא לא אמר זה שהוא חייב לשים בולמים חליפיים שנתפסים עי ברגים (ולא יציקה כמו במקור). זה לא הכל.... מאז המכונה הרעישה בסחיטות. הטכנאי שהגיע באחת הפעמים עבד על המכונה כשהיא מחוברת לחשמל, שרף לי את הכרטיס (כמובן החליף גם).
בקיצור הלכה המכונה.
אז תגיד לי למה שאתן (לאותו הטכנאי ששרף לי את הכרטיס דרך אגב) לפתוח לי לישוב מכונה חדשה שקניתי ממיטב כספי?

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

itamars2 כתב:@maya1

בעיני זה לא הגיוני גם לשלם פרמיה על אמינות ושם וגם לשלם עלות ביטוח.
...
·מכיוון שאת 5שנות האחריות על המכונה (הוספתי שנתיים לשלוש המקוריות בתשלום) כבר עברנו מזמן וכך לכל שאר המוצרים המבוטחים. בחשבון מהיר כבר "החזרתי" את רוב סכום הבטוח בתיקון האחרון , ואם יהיו עוד תקלות במוצר כלשהו (אפילו ברמת החלפת מדחס למזגן גדול..) אני עלול לחסוך לא מעט בגלל הביטוח הזה ....
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו מול המוצרים שלו , מצבם ועלות תיקונם במקרה הצורך...
אם היתי צריך לקנות כרגע מכונת כביסה לא היתי מהסס לקנות בוש / סימנס קונסטרוקטה , אני אישית היתי מוכן לשלם פרמיה בשביל "תוצרת גרמניה" ולא פולין או טורקיה... (נו טוב זה די מיושן - אבל אני עדיין סומך עליהם יותר ..)
לכל חברה יש את סיפורי הזוועה שלה סביב מוצרים תקולים ו/או שירות גרוע - אבל צריך לנסות לסנן ולראות באמת עד כמה הדברים חוזרים על עצמם בחברה/דגם מסויים ורק אז אפשר להתחיל להצהיר הצהרות כמו "שירות גרוע" ואזהרות למינהם -וגם זה עם מידת הזהירות הרצויה...

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”