prosonic או hisense

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sshh11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מתעניין בטלויזיה 55-65 4K

אני יודע ששני הטלויזיות האלה הם סיניות ומותג מדבקה אבל המחירים נורא מפתים, מחיר ההייסנס 55" 4K הוא 4000 ש"ח ומחיר הפרוסוניק 65" 4K הוא 4000 ש"ח את ההייסנס ראיתי בתצוגה ואהבתי את התמונה את הפרוסוניק לעומת זאת לא ראיתי אבל הנתונים על הנייר די טובים, אני מעדיף 65" אבל התקציב לא מאפשר ולכן התפשרתי על ה-55 עד שהופיע הפרוסוניק שנכנסת לתקציב :) הבעיה שאין שום ביקורת על הטלויזיה הזו ההייסנס יותר נפוצה ולא חסר ביקורות עליה ברשת בנוסף לכך שאהבתי את התמונה שלה.
השאלה האם הפרוסוניק אכן טובה כמו שרשום בנייר ? האם מישהו מפה עם טלויזיה כזו יכול להמליץ עליה?

http://www.buy2.co.il/o/24c2547f-92b3-4 ... 3ew2wh2saw

תודה
שי

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אין שום הגיון לרכוש מסך 4K כאשר אין עדיין תכנים.

אין שום הגיון לרכוש מסך ברזולוציה גבוהה אך מעבד תמונה וזכרון חלשים.

אין שום הגיון לרכוש מסך 4K כאשר אין לך אפשרות שדרוג עתידית ואין לך שוק ביד2

עדיך לרכוש מסך 1080P טוב ואיכותי ובעוד כ5 שנים (זה ממוצע של אורך החיים של המוצרים כיום) לרכוש מסך עדכני שמתאים לצרכים ותוכן
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

sshh11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אני יודע שאין כמעט תכנים ב 4k אבל עושה רושם שזה יקרה בעתיד הקרוב ואם כבר אני קונה אני מעדיף משהו שיהיה עדכני שלא אצטרך להחליף עוד שנה או שנתיים.
אני ממש לא חושב על למכור טלויזיה אלא על להחזיק אותה מספר שנים טובות בתקופת זמן הזו הערך שלה בשוק יד 2 לא נראה יהיה שווה משהו.

כרגע יש לי טלויזיה סינית hd ready 47 שהחזיקה ועדיין עובדת כ 8 שנים ללא שום בעיה בזמנו הייתי אומר שהתמונה מצויינת אבל ביחס לטלויזיות היום רואים בה ***.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

רק תיקון קטן: הייסנס סינית אבל לא מותג מדבקה. השניה ככל הנראה שכן, לא הייתי מכניס אותה בכלל לשיקול.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #5 

אנשים ממש טועים בהייסנס..לא רק שזה לא מותג מדבקה זה טלויזיה סופר מצויינת פשוט דעות קדומות או אנשים שמכורים למותגים

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #6 

אני הבעלים של הייסנס ישנה וככל הנראה אהיה בעתיד הנראה לעין הבעלים של הייסנס חדשה ועדיין אני אומר - אם אפשר לקחת מותג ידוע זה עדיף. הייסנס עדיין בונים את עצמם. יש לזה יתרון - אפשר לקנות היום טלויזיה שלהם שתתן תמונה מצויינת במחיר נמוך משמעותית מטלויזיה דומה ממותג. יש לזה גם חסרונות - הם מבטיחים פיצ'רים שלא באמת נמצאים שם ואמורים להגיע בעדכון תוכנה עתידי שמי יודע מתי יגיע.

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #7 

המחירים בין 4K ל- 1080P דומים מאוד. בייחוד בדגמי 2016.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”