מיטה מתכווננת, ידנית או חשמלית?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני רוצה לקנות מיטה וחצי, אם ראש מתכוונן, בדקתי מעט בגוגל, חשמלית מאיזה חברה ידוע, לא עולה זול, מצד שני יש אחריות גדולה יותר. ראיתי גם דגמים בין 2000-2500 שקלים, במספר מקומות, אך אחריות רק שנה, לא יודע אם זה רק למנוע, סך הכל אני צריך את האפשרות לכוון את משענת הראש, לגובה נוח, לצפיע בטלוויזיה. בדגמים הידנים, ראיתי שיש מנגנון 4 או 12 מצבים, 12 כננרה עדיף, כי יתן יותר גמישות בכיוון, מצד שני מנגון חשמלי נותן שליטה יותר גדולה ומדוייקת. אך האם אני באמת רוצה איזה מכשיר חשמלי קרוב לגופי, נכון שיש איזה מנגנון שמנתק, אני פשוט עדין זוכר את הפרק ההוא בכלבוטק חח. בקיצור מה תמליצו? גם מנגנון ידני ישחק אם הזמן, אבל לא מאמין שהוא כזה יקר, ביחס למנגנון החשמלי. אין לי בעיה להרים את התחת, ולכוון ידני את המשענת לגובה הרצוי, גם מיטה כזאת עולה זול יותר מן הסתם. מה שכן, ברור לי כמה דברים, שהמזרן יהיה עם קפיצים, ולא איזה ספוג, וכננרה גם ארגז מצעים שלא יהיה קטן, כל השער לא הכי משנה..עיצוב, צבע. אני מדבר על OR DESIGN שמפרסמים בכל חור כמובן.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
סמתי עין בינתיים על דר גב דגם surf, המחיר סבבה, וגם שנתיים אחריות על מנוע, יש למישהו נסיון אם המיטות שלהם?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "