אכזבה גדולה מאינטרנט של פרטנר דרך השוק הסיטונאי
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אזהרה - פוסט זה קצת ארוך וחופר :ספוילר:
לרגל מעבר דירה, החלטנו למצוא אינטרנט קצת יותר זול. עד היום הייתי בבזק + 012 והיה לא רע בכלל. גרנו בדירה די גדולה ולכן הראוטר של בזק שימש כמודם והשתמשתי בNighthawk כראוטר הראשי שלי. חיפשתי אינטרנט דרך השוק הסיטונאי, ואפילו לא הלכתי על הכי זול (היה לי נסיון רע עם אקספון בעבר) ובחרתי שוב ב012, ואיכשהו יצא שמי שחזר אלי זה פרטנר - בכלל לא ברורה לי החלוקה בין 012 לפרטנר.
בכל מקרה - הם שולחים ראוטר T&W T128, והוא פשוט מזעזע. הראוטר הוא 2.4 בלבד, ובשום צורה באלחוטי לא הצלחתי לקבל מהירות יותר גבוהה מ15MB/s(!!!) - בקווי הכל תקין ומקבלים באיזור ה80 שזה סביר. אחרי שיחה של רבע שעה עם המוקד ונסיונות להחליף ערוצים ומה לא, אמר לי שישלחו לי טכנאי שיבדוק ואם צריך, יחליף ראוטר. פיניתי לי את הבוקר, ומגיע טכנאי של בזק -למרות שהתשתית תקינה. שנינו לא הבנו מה הוא עשה אצלי, מן הסתם הוא לא יכול להחליף ציוד של חברה אחרת, ונפרדנו כידידים.
בשיחה נוספת למוקד עלו שתי תובנות:
1. הם מספקים רק ראוטר של 2.4, וזה היה מלווה בהסברים למה זה עדיף. הנציג הסכים איתי בסופו של דבר שבאיזור עמוס עם הרבה שכנים ולדירה קטנה 5GHz יהיה עדיף, אבל מן הסתם אין לו מה לשלוח.
2. מבחינת פרטנר בWIFI אני אמור לצפות לקבל שליש מהמהירות המסופקת - ככה עובד אינטרנט אלחוטי לפי הנציג.
מאחר והראוטר של בזק עדיין אצלי, חיברתי אותו ועשיתי בדיקה. כמובן שאני מקבל מהירות יותר גבוהה ב5, אבל גם ב2.4 הביצועים שלו יותר טובים.
לסיכום - לי לא נותרה ברירה אלא לבטל עסקה ולמצוא ספק אחר שנותן לי ראוטר נורמלי - הNIGHTHAWK הוא מוגזם לדירה הנוכחית ואני מתכוון למסור אותו, ומבחינתי הנטגיר של בזק יעשה את העבודה.
לרגל מעבר דירה, החלטנו למצוא אינטרנט קצת יותר זול. עד היום הייתי בבזק + 012 והיה לא רע בכלל. גרנו בדירה די גדולה ולכן הראוטר של בזק שימש כמודם והשתמשתי בNighthawk כראוטר הראשי שלי. חיפשתי אינטרנט דרך השוק הסיטונאי, ואפילו לא הלכתי על הכי זול (היה לי נסיון רע עם אקספון בעבר) ובחרתי שוב ב012, ואיכשהו יצא שמי שחזר אלי זה פרטנר - בכלל לא ברורה לי החלוקה בין 012 לפרטנר.
בכל מקרה - הם שולחים ראוטר T&W T128, והוא פשוט מזעזע. הראוטר הוא 2.4 בלבד, ובשום צורה באלחוטי לא הצלחתי לקבל מהירות יותר גבוהה מ15MB/s(!!!) - בקווי הכל תקין ומקבלים באיזור ה80 שזה סביר. אחרי שיחה של רבע שעה עם המוקד ונסיונות להחליף ערוצים ומה לא, אמר לי שישלחו לי טכנאי שיבדוק ואם צריך, יחליף ראוטר. פיניתי לי את הבוקר, ומגיע טכנאי של בזק -למרות שהתשתית תקינה. שנינו לא הבנו מה הוא עשה אצלי, מן הסתם הוא לא יכול להחליף ציוד של חברה אחרת, ונפרדנו כידידים.
בשיחה נוספת למוקד עלו שתי תובנות:
1. הם מספקים רק ראוטר של 2.4, וזה היה מלווה בהסברים למה זה עדיף. הנציג הסכים איתי בסופו של דבר שבאיזור עמוס עם הרבה שכנים ולדירה קטנה 5GHz יהיה עדיף, אבל מן הסתם אין לו מה לשלוח.
2. מבחינת פרטנר בWIFI אני אמור לצפות לקבל שליש מהמהירות המסופקת - ככה עובד אינטרנט אלחוטי לפי הנציג.
מאחר והראוטר של בזק עדיין אצלי, חיברתי אותו ועשיתי בדיקה. כמובן שאני מקבל מהירות יותר גבוהה ב5, אבל גם ב2.4 הביצועים שלו יותר טובים.
לסיכום - לי לא נותרה ברירה אלא לבטל עסקה ולמצוא ספק אחר שנותן לי ראוטר נורמלי - הNIGHTHAWK הוא מוגזם לדירה הנוכחית ואני מתכוון למסור אותו, ומבחינתי הנטגיר של בזק יעשה את העבודה.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

הבעיה שהיתה לי עם 018 זה שהם עשו CAPPING. נכון שזכותם וזה כתוב בחוזה, אבל למוריד כבד כמוני זה די ביאס שפתאום המהירות צונחת.
הבעיה היא שהם נותנים ראוטר מחורבן, ועוד אומרים שבאלחוטי אני אקבל שליש מהמהירות..אני לא הייתי מקבל שליש אם היו נותנים ציוד נורמלי!
מדובר בR7000 - ראוטר מדהים
אבל בדירה הנוכחית אין בו צורך, אז הוא עובר לדירה יותר גדולה...
הבעיה היא שהם נותנים ראוטר מחורבן, ועוד אומרים שבאלחוטי אני אקבל שליש מהמהירות..אני לא הייתי מקבל שליש אם היו נותנים ציוד נורמלי!
מדובר בR7000 - ראוטר מדהים
- ObakeFilter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ראשית כל, בעניין ההפרדה בין פרטנר ל012סמייל. עד לחודש שעבר הייתה הפרדה מבנית מוחלטת בענייני שירות ותמיכה, מתחילת החודש הזה לקוחות סמייל מוסבים לפרטנר (כשאלה שעברו אותה מקבלים הודעה במייל לגבי השינוי, יחד עם הודעה על ניתוק משירותי 012, כנראה גם הודעה בדואר) כשהתכנון הוא שעד סוף החודש הזה כלל לקוחות סמייל יוסבו במלואם, ובעצם סמייל תבלע במלואה בפרטנר והמותג ימחק.
שנית, לא מדויק ש-012 לא מספקים ראוטר שתומך ב-5G, אחד מהנתבים שהם מציעים הוא Dlink 256 (זהה לנתב AC של בזק), כשכל עניין ההזמנה נעשה מול שירות הלקוחות. לא רואה סיבה שלא תוכל להשיג את אותו הראוטר גם דרך פרטנר. שים לב שלא ניתן להשכיר אותו, אלא לרכוש בלבד. (כמו כן יש להם נתב בשם Vtech 505, אך הוא מסופק רק ללקוחות הטלפון הביתי שלהם)
שלישית, תוכל בבקשה לצלם את המסך הראשי של הממשק של הנתב, בקטגוריה Device Info? ישנה בעית מהירות אלחוטית בקושחה הראשונית של המכשיר, שאמורה להסתדר כל עוד הוא עבר שדרוג קושחה.
שנית, לא מדויק ש-012 לא מספקים ראוטר שתומך ב-5G, אחד מהנתבים שהם מציעים הוא Dlink 256 (זהה לנתב AC של בזק), כשכל עניין ההזמנה נעשה מול שירות הלקוחות. לא רואה סיבה שלא תוכל להשיג את אותו הראוטר גם דרך פרטנר. שים לב שלא ניתן להשכיר אותו, אלא לרכוש בלבד. (כמו כן יש להם נתב בשם Vtech 505, אך הוא מסופק רק ללקוחות הטלפון הביתי שלהם)
שלישית, תוכל בבקשה לצלם את המסך הראשי של הממשק של הנתב, בקטגוריה Device Info? ישנה בעית מהירות אלחוטית בקושחה הראשונית של המכשיר, שאמורה להסתדר כל עוד הוא עבר שדרוג קושחה.
נערך לאחרונה על ידי ObakeFilter ב 06/07/2016 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ObakeFilter
-
- חבר שרק התחיל

אוקי, פספסתי את החלק שבו אתה בעצם לכל דבר לקוח של פרטנר, תנסה לברר בכל מקרה האם הם מספקים את הדילינק 256, לא רואה סיבה שלא.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

ObakeFilter - כרגע עברתי לנתב הקודם של בזק (שעוד לא החזרתי להם) אז אני לא יודע איזה גרסה אני. איך בדיוק השדרוג מתבצע? ד״א - בראוטר הזה מקבלים מהירות יותר טובה ב2.4, ועוד יותר טובה ב5G, שזה בדיוק מה שאמרתי לפרטנר.
לגבי הראוטר, שאלתי את הבחור, הוא אמר לי שאין להם. והאמת - שאין לי סבלנות לעשות עוד טלפונים ועוד משחקים כדי לקבל שירות נורמלי. כמו שMics אומר - אני לקוח, ולדעתי סה״כ לא תובעני מדי, ואם אני צריך 10 טלפונים כדי לקבל שירות נורמלי, אני מעדיף לבטל עסקה ולעבור הלאה לחברה הבאה. עדיף גם לשלם עוד 5-10 ש״ח בחודש בשביל משהו שעובד.
לגבי הראוטר, שאלתי את הבחור, הוא אמר לי שאין להם. והאמת - שאין לי סבלנות לעשות עוד טלפונים ועוד משחקים כדי לקבל שירות נורמלי. כמו שMics אומר - אני לקוח, ולדעתי סה״כ לא תובעני מדי, ואם אני צריך 10 טלפונים כדי לקבל שירות נורמלי, אני מעדיף לבטל עסקה ולעבור הלאה לחברה הבאה. עדיף גם לשלם עוד 5-10 ש״ח בחודש בשביל משהו שעובד.
- ObakeFilter
-
- חבר שרק התחיל

·הוא לא צריך כלום.Mics כתב:למה הוא צריך להתעסק בזה?! הייתה לו תקלה, החברה היא זאת שצריך להציע פתרונות - קוראים לזה שירות לקוחות....
תחבר את הראוטר למחשב, ותכנס לכתובת 192.168.1.1 בכל דפדפן - בשלב זה הוא יבקש שם משתמש וסיסמא, לרוב הוא יקבל admin בשניהם. מה רשום בSoftware Version?ObakeFilter - כרגע עברתי לנתב הקודם של בזק (שעוד לא החזרתי להם) אז אני לא יודע איזה גרסה אני. איך בדיוק השדרוג מתבצע? ד״א - בראוטר הזה מקבלים מהירות יותר טובה ב2.4, ועוד יותר טובה ב5G, שזה בדיוק מה שאמרתי לפרטנר....
ושדרוג מתבצע מול נציג.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

·ObakeFilter כתב:תחבר את הראוטר למחשב, ותכנס לכתובת 192.168.1.1 בכל דפדפן - בשלב זה הוא יבקש שם משתמש וסיסמא, לרוב הוא יקבל admin בשניהם. מה רשום בSoftware Version?......
ושדרוג מתבצע מול נציג....
אמרתי לך..כרגע החלפתי לראוטר אחר, ולא אחזור לקודם רק לבדוק גרסה, מאחר ובכל מקרה אין לו 5G ולכן הוא מגביל אותי.
- ObakeFilter
-
- חבר שרק התחיל

אוקייmrunderhill כתב:·......
אמרתי לך..כרגע החלפתי לראוטר אחר, ולא אחזור לקודם רק לבדוק גרסה, מאחר ובכל מקרה אין לו 5G ולכן הוא מגביל אותי....
אל תמהר להחמיא לחברות אחרות.
אני חלילה לא בא להוציא שם רע לאף חברה, אך לפחות פה אומרים לך שאתה צריך לקבל שליש מהירות באלחוטי (שאגב, תלמד את הנציג ששליש מ-100 מגה זה 30 ולא 15 כמו שאתה מקבל) לעומת בזק שלא מתחייבת על שום מהירות באלחוטי,
ז"א מבחינת בזק גם אם תקבל 0.5 מגה באלחוטי זה בסדר מבחינתם.
הם אומנם ינסו לצרף אותך לתמיכת רשתות, להחליף ראוטר ולעזור - אבל אם לא יצליחו זה גם בסדר - כי אלחוטי מושפע מהבית ולכן לא ניתן להתחייב על שום דבר.
אני חלילה לא בא להוציא שם רע לאף חברה, אך לפחות פה אומרים לך שאתה צריך לקבל שליש מהירות באלחוטי (שאגב, תלמד את הנציג ששליש מ-100 מגה זה 30 ולא 15 כמו שאתה מקבל) לעומת בזק שלא מתחייבת על שום מהירות באלחוטי,
ז"א מבחינת בזק גם אם תקבל 0.5 מגה באלחוטי זה בסדר מבחינתם.
הם אומנם ינסו לצרף אותך לתמיכת רשתות, להחליף ראוטר ולעזור - אבל אם לא יצליחו זה גם בסדר - כי אלחוטי מושפע מהבית ולכן לא ניתן להתחייב על שום דבר.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

זאת בדיוק הבעיה. אין שם שום סדר ושום הגיון. מה שכן, אין לי בעיה לחזור לבזק ולהשאר עם הראוטר הישן שעוד לא החזרתי להם. אני לא מצפה למהירות מלאה באלחוטי - ניחא. אבל חבל לי לשים ראוטר כמו הR7000 בדירה של 40 וקצת מ"ר. אני יכול לשים אותו אצל אמא שלי ולפתור לה בעיות קליטה בדירה גדולה, ולהסתפק בראוטר שאני תמיד נמצא במרחק של 3-4 מטר ממנו...
-
mrunderhill
- חבר ותיק

בדיוק 
גם אני חווה ניתוקים כל יום .
אבל עם הראוטר הD-link שהם מסתפקים ...
זה קשור לראוטר . ?
אני מקבל מחיר ממש זול ... אז אני לא כל כך רוצה לעזוב אותם .
אבל השאלה האם התקלות של הניתוק הם בגלל הראוטר ... כי כשאני מדליק ומכבה הכל מסתדר .
אבל עם הראוטר הD-link שהם מסתפקים ...
זה קשור לראוטר . ?
אני מקבל מחיר ממש זול ... אז אני לא כל כך רוצה לעזוב אותם .
אבל השאלה האם התקלות של הניתוק הם בגלל הראוטר ... כי כשאני מדליק ומכבה הכל מסתדר .