כמה הצעות לשיפור ממשק הפייבר בוקס (חושבים שלמישהו יהיה אכפת?)
שיהיה אפשר לראות מה השעה גם כשצופים בהקלטה.
שיהיה אפשר לדפדף קדימה ואחורה בערוצים כמו שהיה בממיר הקודם, גם בזמן צפייה בהקלטה.
כי כרגע הכפתורים קדימה ואחורה לא עושים כלום כשצופים בהקלטה.
שיהיה אפשר לחזור אחורה אם אני מקליט משהו ורוצה לראות אותו.
למשל אני מקליט סדרה, הוקלט כבר 20 דק', הגעתי לבית, אני רוצה לעשות אחורה ולראות את הסדרה.
כרגע אני מוגבל להיכנס למסך הקלטות, להיכנס להקלטה, ורק אז לראות אותה. בממיר הישן זה לא היה ככה.
חושבים שלמישהו יהיה אכפת?
יש למי להעביר את זה? מישהו רוצה להעביר את זה למישהו ב HOT שיקח את זה לתשומת ליבו?
קצת מצחיק להגיד שכל מה שכתבתי פה היה קיים בממיר הישן. בסה"כ תחזירו פונקציות שימושיות מהממיר הישן לממיר החדש.
זה הכל.
שיהיה אפשר לדפדף קדימה ואחורה בערוצים כמו שהיה בממיר הקודם, גם בזמן צפייה בהקלטה.
למשל אני מקליט סדרה, הוקלט כבר 20 דק', הגעתי לבית, אני רוצה לעשות אחורה ולראות את הסדרה.
כרגע אני מוגבל להיכנס למסך הקלטות, להיכנס להקלטה, ורק אז לראות אותה. בממיר הישן זה לא היה ככה.
יש למי להעביר את זה? מישהו רוצה להעביר את זה למישהו ב HOT שיקח את זה לתשומת ליבו?
קצת מצחיק להגיד שכל מה שכתבתי פה היה קיים בממיר הישן. בסה"כ תחזירו פונקציות שימושיות מהממיר הישן לממיר החדש.
זה הכל.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
יש כאן עובדי חברה שיכולים אולי להעביר זאת
יש שת"פ עם נציגי יס מקווה שיש גם שת"פ עם נציגי הוט ולשיתוף פעולה מצד כל החברות
מסכים לגבי הצפייה אחורה וגם לגבי הדפדוף אבל זה תלוי בטיונר בממיר..
לי חסר לראות ברצף תוכן בVOD ז"א לסמן מס' תכנים(ולפחות אם זו אותה סדרה/אותה עונה) ובמקום לחזור ולהריץ חיפוש ולמצוא את התוכן
פעם אחר פעם (לדעתי זה קיים ביס-בינג bing ) ואפשרות קלילה יותר היא לחזור לאזור התוכנית מיד אחרי סיום הצפייה בתוכן
במידה ואני בוחר לראות פרק מסויים לפעמים זה חוסר למסך הראשי,אם זה קרה באופן מיידי אך אם עצרתי באמצע הפרק,יצאתי מהvod לערוץ אחר
והשלמתי את הצפייה בתוכן בvod לאחר כמה זמן,זה חוזר למסך הראשי ולא לעמוד של הסדרה.
היה נחמד גם אם היה ניתן לרשום את זמני השידור של הפרקים זה מידע חשוב כך ניתן לעקוב אחרי התכנים בקלות
ז"א יום שידור,שעה ובאיזה ערוץ הוא משדר.
יש שת"פ עם נציגי יס מקווה שיש גם שת"פ עם נציגי הוט ולשיתוף פעולה מצד כל החברות
מסכים לגבי הצפייה אחורה וגם לגבי הדפדוף אבל זה תלוי בטיונר בממיר..
לי חסר לראות ברצף תוכן בVOD ז"א לסמן מס' תכנים(ולפחות אם זו אותה סדרה/אותה עונה) ובמקום לחזור ולהריץ חיפוש ולמצוא את התוכן
פעם אחר פעם (לדעתי זה קיים ביס-בינג bing ) ואפשרות קלילה יותר היא לחזור לאזור התוכנית מיד אחרי סיום הצפייה בתוכן
במידה ואני בוחר לראות פרק מסויים לפעמים זה חוסר למסך הראשי,אם זה קרה באופן מיידי אך אם עצרתי באמצע הפרק,יצאתי מהvod לערוץ אחר
והשלמתי את הצפייה בתוכן בvod לאחר כמה זמן,זה חוזר למסך הראשי ולא לעמוד של הסדרה.
היה נחמד גם אם היה ניתן לרשום את זמני השידור של הפרקים זה מידע חשוב כך ניתן לעקוב אחרי התכנים בקלות
ז"א יום שידור,שעה ובאיזה ערוץ הוא משדר.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·צודק! מקווה שהם יתקנו זאת במהירות.matan417 כתב:קודם כל שיסדרו את נושא ההקלטות שנתקע כל הזמן , איטי ביותר ומעבר לזה שלפעמים אתה לוחץ על לראות הקלטה וזה בכלל הקלטה אחרת...
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 07/07/2016 0:51, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

·כל מה שרשמת פה זה בדיוק מה שמפריע לי בממיר הזה.NarynK כתב:שיהיה אפשר לראות מה השעה גם כשצופים בהקלטה.
זה הכל....
מסכים איתך לגמרי! נכון אם אתם מוצאים ממיר חדש אז לפחות תחזירו פונקציות שימושיות מהממיר הישן לממיר החדש אבל כמובן שזה לא מעניין את הוט.
אני יכול להגיד לך שלחברת הוט בטוח לא יהיה אכפת מזה וגם אם מישהו יעביר לה את הרשימה החיונית הזאת הם לא יעשו אם זה כלום ויעבדו בדיוק כמו בתכנון שלהם.
אצלי קורה מצב שאם מקליטים סדרה מסוימת ואז מוחקים אותה (ומבטלים את ההקלטה) אז ברגע שיש שידור חוזר של אותה הסדרה הממיר משום מה מקליט אותה עוד פעם, רק שהפעם ההקלטה מופיעה ללא שם, ללא כל מידע וללא תמונה. צריך לצפות כדי לדעת מה זה בכלל. איפוס הגדרות ומחיקת הדיסק לא פתרו את הבעיה.
יש אצלי עוד באג כשמנסים לבדוק האם יש גרסה חדשה לממיר אז במקום להגיד שאין הוא נכנס למצב עידכון, מגיע ל-50% ואז מודיע על שגיאה (error1 stage 02 משהו כזה).
בעיה נוספת היא שלפעמים נעלם הסאונד לכמה שניות (ארוכות) כשחוזרים מהתפריט של ההקלטות או לפעמים במעבר בין ערוצים.
קיצור, עצוב לראות תמיכה כזו לקויה בממיר העיקרי של הוט. עושה רושם או שאין להם מושג איך לתקן בעיות כאלה או שפשוט לא אכפת להם. עם כמות הבאגים והפיצ'רים החסרים היינו צריכים לראות גרסה חדשה לפחות פעם בכמה חודשים.
יש אצלי עוד באג כשמנסים לבדוק האם יש גרסה חדשה לממיר אז במקום להגיד שאין הוא נכנס למצב עידכון, מגיע ל-50% ואז מודיע על שגיאה (error1 stage 02 משהו כזה).
בעיה נוספת היא שלפעמים נעלם הסאונד לכמה שניות (ארוכות) כשחוזרים מהתפריט של ההקלטות או לפעמים במעבר בין ערוצים.
קיצור, עצוב לראות תמיכה כזו לקויה בממיר העיקרי של הוט. עושה רושם או שאין להם מושג איך לתקן בעיות כאלה או שפשוט לא אכפת להם. עם כמות הבאגים והפיצ'רים החסרים היינו צריכים לראות גרסה חדשה לפחות פעם בכמה חודשים.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

@BobDB
·תמחק את ההקלטה סדרתית מהמוזמנות.
·תמחק את ההקלטה סדרתית מהמוזמנות.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים