OU VS. GROUP
היי אז קראתי את המאמר הזה
http://www.windowsecurity.com/articles- ... ctory.html
במקביל משחק עם האובייקטים הללו בvirtualbox
אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מתי הוא ישתמש בgroup ומתי ישתמש בou
כאשר אתה רוצה ליצור קבוצה או קבוצה של אובייקטים עם אותם מאפיינים...
http://www.windowsecurity.com/articles- ... ctory.html
במקביל משחק עם האובייקטים הללו בvirtualbox
אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מתי הוא ישתמש בgroup ומתי ישתמש בou
כאשר אתה רוצה ליצור קבוצה או קבוצה של אובייקטים עם אותם מאפיינים...
נערך לאחרונה על ידי fick_m ב 05/07/2016 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
Re: OU VS. GP
@fick_m
·
בשביל לעשות את הסיפור הארוך קצר ולא להיכנס להסברים מפורטים על Schema ועל מבנה הפנימי של Active Directory , שלפי ניסיון העבר אפילו ולא תנסה להבין אותו גם אחרי מספר רב של ניסיונות שכנוע, אפשר לתמצת את זה, ש OU כשמה כן היא יח' ארגונית מסויימת, למשל: משאבי אנוש, מדור שכר, מח' הנהלת חשבונות, גזברות, הנדסה וכו' ולשם משייכים את הפריטים הרלוונטיים ששייכים לאותה יח' ארגונית, למשל משתמשים, מחשבים, אנשי קשר, מדפסות, ספריות משותפות וכו' .
מצד שני GP לא קיים כלל כמושג במציאות, אלה שבהמשך של המשחק הידוע והמוכר שמכונה טלפון שבור שאתה נהנה לשחק כאן מאז שנרשמת, אני מוכן להמר שהמונח המקורי, לפני שהתעללת בו, הייה: Group , וכשמו גם כן הוא: קבוצה עם מאפייני מדיניות משותפים, למשל כל האובייקטים שמותר להם לבצע פעולה כל שהיא או שחלה עליהם מדיניות מסוימת, למשל משתמשים או מחשבים שמותר להם להדפיס על מדפסת מסויימת, לנהל משאב רשת מוגדר, להשתמש בתוכנה כל שהיא וכו', וכו', וכו'.
בזה אפשר לסכם את הנושא מנקודת מבט של מי שלא קשור לתחום המיחשוב, לא ירצה לקרוא את המאמרים הרלוונטיים, להבין לפחות את היסודות של המבנה הרשת שקיים בה שרת או Domain של Microsoft ולא יעסוק אי פעם בתחום.
·
בשביל לעשות את הסיפור הארוך קצר ולא להיכנס להסברים מפורטים על Schema ועל מבנה הפנימי של Active Directory , שלפי ניסיון העבר אפילו ולא תנסה להבין אותו גם אחרי מספר רב של ניסיונות שכנוע, אפשר לתמצת את זה, ש OU כשמה כן היא יח' ארגונית מסויימת, למשל: משאבי אנוש, מדור שכר, מח' הנהלת חשבונות, גזברות, הנדסה וכו' ולשם משייכים את הפריטים הרלוונטיים ששייכים לאותה יח' ארגונית, למשל משתמשים, מחשבים, אנשי קשר, מדפסות, ספריות משותפות וכו' .
מצד שני GP לא קיים כלל כמושג במציאות, אלה שבהמשך של המשחק הידוע והמוכר שמכונה טלפון שבור שאתה נהנה לשחק כאן מאז שנרשמת, אני מוכן להמר שהמונח המקורי, לפני שהתעללת בו, הייה: Group , וכשמו גם כן הוא: קבוצה עם מאפייני מדיניות משותפים, למשל כל האובייקטים שמותר להם לבצע פעולה כל שהיא או שחלה עליהם מדיניות מסוימת, למשל משתמשים או מחשבים שמותר להם להדפיס על מדפסת מסויימת, לנהל משאב רשת מוגדר, להשתמש בתוכנה כל שהיא וכו', וכו', וכו'.
בזה אפשר לסכם את הנושא מנקודת מבט של מי שלא קשור לתחום המיחשוב, לא ירצה לקרוא את המאמרים הרלוונטיים, להבין לפחות את היסודות של המבנה הרשת שקיים בה שרת או Domain של Microsoft ולא יעסוק אי פעם בתחום.
Re: OU VS. GP
·ככהsys_admin כתב:@fick_m
·
בזה אפשר לסכם את הנושא מנקודת מבט של מי שלא קשור לתחום המיחשוב, לא ירצה לקרוא את המאמרים הרלוונטיים, להבין לפחות את היסודות של המבנה הרשת שקיים בה שרת או Domain של Microsoft ולא יעסוק אי פעם בתחום....
קראתי
אני יודע מה סו סכימה גלובל קטלוג ו סיד
אני כל הזמן מחפש וקורא
גם אם אתה לא מאמין לי
לא כלכך פשוט ללמוד לבד
However
אתה פוץ שאלוהים שישמור
שצריך בחורה או כדור הרגעה
או בחור מה שעושה לך את זה