שאלה לכל בעלי מסכי grandview -
המסך שנקנה בארץ מגיע עם תקע חשמל אמריקאי. האם לחתוך אותו ולחבר במקומו תקע ישראלי או לשים מתאם?
אם מישהו החליף את השקע - מהו סדר החיווט הנכון? הבנתי מגולדטק שסדר החוטים לא סטנדרטי.
הספק המנוע הוא 115W.
הכבל שמגיע עם המסך הוא 0.82×3.
האם בתור כבל מאריך אני יכול להשתמש ב - 0.75×3 או שאני חייב יותר מזה. אני יודע שמבחינת הספק גם 0.5×3 יכול להספיק.
המון תודה...😀
@teenet
מפתיע שהם לא דואגים לשקע ישראלי.
הם מחוייבים לפי החוק.
לגבי הכבל, כבל פנדל 0.75 יעשה את העבודה.
עומס לא יהיה, המנוע עובד מספר שניות בכל העלאה/הורדה, אין עבודה רציפה שתגרום להתחממות (וזאת מבלי לבדוק נתונים מדוייקים).
@teenet
לי יש מסך שנרכש מהם, אבל במקרה שלי העדפתי שהם יבצעו את ההתקנה (למרות שהיא מאוד פשוטה), כך שזה היה שקוף בשבילי.
למוד נסיון עבר עם מסך של חברה אחרת, רציתי שאחריות תהיה באופן מלא על גולדטק, ושבמקרה של בעיה (למשל גלים) הם לא יתרצו אותה בהתקנה לא נכונה.
צודק!!! אין ספק שלא היה קל להתקין בגלל המשקל של המסך, אבל אני מאוד מאוד מרוצה מהתוצאה... אנו פשוט רוצה לעשות הארכה לכבל ע"י חיתוך התקע הקיים כדי שיוכל להכנס לתוך צינור בחציבה . בגלל זה כל המחקר שאני עושה...😀
הספק המנוע הוא 115W.
הכבל שמגיע עם המסך הוא 0.82×3.
האם בתור כבל מאריך אני יכול להשתמש ב - 0.75×3 או שאני חייב יותר מזה. אני יודע שמבחינת הספק גם 0.5×3 יכול להספיק.
המון תודה...
אני התקנתי מסך כזה לפני חודש, צביקה אמר שמסך מגיע עם שקע אנגלי.... הגיע עם אמריקאי, די מוזר שספק לא יודע איך מסך באה:)
המליץ צביקה בכול אופן לחתוך ולהחליף שקע לישראלי או בכלל לחבר ישירות לקופסת חיבורים.
למזלי היה לי שקע גביס לתקע אמריקאי ולא הצטרכתי לשנות כלום.
שקע הזמנתי באנגליה (לא יודע עם אפשר להסגה היום) מגיע כמה שקעים עלה 7 פעונד ומשלוח עוג 18... הרבה אך יש לי הרבה ציודים עם שקעים אמריקאים היה שווה.