התקנת אפליקציות חדשות במע' אנדרואיד סגורה
-
noam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1425
התקנת אפליקציות חדשות במע' אנדרואיד סגורה.
קשר את המכשיר ברכב לחשבון gmail.
כנס דרך מחשב נייד/לפטופ ושלח לאימייל שהוגדר בסעיף 1 את הקישור https://play.google.com/store
אחרי דקה-שתיים תתקבל התראה מע' ברכב שהגיע אימייל חדש.
פתחו את האימייל ולחצו על הקישור.
יפתח לכם חלון ששואל האם לפתוח את הקישור עם דפדפן או playstor
בחרו ב play stor.
קודם התקינו דפדפן כרום ואפליקציה לניהול תיקיות לדוגמה ES File Explorer File Manager.
האפליקציות מתווספות אוטומטית לתפריט הראשי של המע' ברכב.
עכשיו ניתן להתקין כל אפליקציה שאתם רוצים.
קשר את המכשיר ברכב לחשבון gmail.
כנס דרך מחשב נייד/לפטופ ושלח לאימייל שהוגדר בסעיף 1 את הקישור https://play.google.com/store
אחרי דקה-שתיים תתקבל התראה מע' ברכב שהגיע אימייל חדש.
פתחו את האימייל ולחצו על הקישור.
יפתח לכם חלון ששואל האם לפתוח את הקישור עם דפדפן או playstor
בחרו ב play stor.
קודם התקינו דפדפן כרום ואפליקציה לניהול תיקיות לדוגמה ES File Explorer File Manager.
האפליקציות מתווספות אוטומטית לתפריט הראשי של המע' ברכב.
עכשיו ניתן להתקין כל אפליקציה שאתם רוצים.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אליאור?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
noam
-
- חבר ותיק

@mp3lll
·
מה אליאור??
·
מה אליאור??
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
ננסה בהזדמנות.
אלעד
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
·טוב אז לא, יש לי חבר ששאל אותי בדיוק מה עושים שהמערכת סגורה, וזה בדיוק ההסבר שהוא קיבל ממניnoam כתב:@mp3lll
·
מה אליאור??...
- haimme
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
שלום לכולם.
לא הבנתי איך לקשר את המייל שלי למערכת באוטו!.
אין אפשרות להזין כתובת מייל במערכת שבאוטו.
וחיבור הטלפון הנייד כנקודה חמה לאוטו . ושליחה של מייל דרך מחשב לא עזר.
מבקש פירוט לגבי קישור מייל למערכת באוטו.
תודה.
לא הבנתי איך לקשר את המייל שלי למערכת באוטו!.
אין אפשרות להזין כתובת מייל במערכת שבאוטו.
וחיבור הטלפון הנייד כנקודה חמה לאוטו . ושליחה של מייל דרך מחשב לא עזר.
מבקש פירוט לגבי קישור מייל למערכת באוטו.
תודה.
- haimme
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
מדובר במערכת אנדרואיד ברכב טנדר מיציבושי טריטון.
- avidror123
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 11
היי haimme
אם אתה רוצה לדעת לגבי פתיחת המסך במיצובישי צור איתי קשר ב0545850412 ואסביר לך מה לעשות.
יום טוב.
לגבי המערכת בספורטאז השבוע אצל חבר ניסיתי לקשר לו את המערכת לפלאפון כמו שרשמתם ושלחתי מייל וחיברתי וכלום,ולא קיבלתי התראה לגבי חשבון הפליי.
מה ניתן לעשות?
אם אתה רוצה לדעת לגבי פתיחת המסך במיצובישי צור איתי קשר ב0545850412 ואסביר לך מה לעשות.
יום טוב.
לגבי המערכת בספורטאז השבוע אצל חבר ניסיתי לקשר לו את המערכת לפלאפון כמו שרשמתם ושלחתי מייל וחיברתי וכלום,ולא קיבלתי התראה לגבי חשבון הפליי.
מה ניתן לעשות?
-
noam
-
- חבר ותיק

avidror123
מה האימיל שלך? אתה משתמש חדש אין דרך לשלוח לך הודעות.
מה האימיל שלך? אתה משתמש חדש אין דרך לשלוח לך הודעות.
- avidror123
-
- עוסק בתחום

הי noam, תתקשר זה יותר פשוט, אני לא משתמש כמעט במייל.
- IdanHen
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Idan Hen
היי חברים
יש לי בדיוק את אותה בעיה. יש לי גוגל כרום, אין אפשרות להוסיף משתמש מערכת לאנדרואיד.
אשמח לדעת מהו הכיוון הנכון...
יש לי בדיוק את אותה בעיה. יש לי גוגל כרום, אין אפשרות להוסיף משתמש מערכת לאנדרואיד.
אשמח לדעת מהו הכיוון הנכון...
- hamudi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
איך אפשר להתקין אפלקציה ב טיוטה
שלום
אני יש לי טיוטה ראב 4 2017
ולא היה במערכת ברכב waze
התקינו לי waze בחברה אחרי הוספת רכבים למערכת
והוספת כפתור להפעלת waze במערכת
ויציאת usb
אחרי לחיצה על הכפתור החדש מופיע האפלקציות
Waze ועוד שלוש אפלקציות ועם לחיצה על איזור עליון במסך
מבקשים סיסמה
אם אפשר לעזור?
אני יש לי טיוטה ראב 4 2017
ולא היה במערכת ברכב waze
התקינו לי waze בחברה אחרי הוספת רכבים למערכת
והוספת כפתור להפעלת waze במערכת
ויציאת usb
אחרי לחיצה על הכפתור החדש מופיע האפלקציות
Waze ועוד שלוש אפלקציות ועם לחיצה על איזור עליון במסך
מבקשים סיסמה
אם אפשר לעזור?
- hbs10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
לי יש קיה ספורטאז 2017 אשמח אם תעזרו לי בהסבר מפורט איך לפתוח את מע' אנדרואיד ברכב להתקנת אפליקציות.
- Hanihani
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
יש את עדכן התכנות לכל מערכות המולטימדיה החדשות 2017 &2018 לכל המעוניין 0527880668
- yoramo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
היי
יש מצב לחבר את הסמרטפון למערכת המולטימדיה או עם כבל או להתקין אפליקציות חדשות ע"ג המערכת שברכב אחרי "פריצה"
יש לי ניסן קשקאי חדשה עם מולטימדיה של אדי
תודה
יש מצב לחבר את הסמרטפון למערכת המולטימדיה או עם כבל או להתקין אפליקציות חדשות ע"ג המערכת שברכב אחרי "פריצה"
תודה
- esabban
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
פריצה במולטמדיה של נירו היברידי קיה
·האם אתה יכול לפרוץ במולטמדיה של נירו היברידי קיה?yoramo כתב:היי
תודה...
[email protected]
- yoni36
-
- חבר שרק התחיל

האים זה למערכות webos לטלויזיות סמארט גם כגון lg?
- yb38245
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
לפני שבועיים קיבלתי מיצובישי אאוטלנדר PHEV חדש, 2019. כמו בכל רכבי מיצובישי מותקנת בו מערכת מולטימדיה אנדרואיד "סגורה" של גיל קאר.
בכל העולם דגמי מיצובישי משווקים עם (MITSUBISHI MOTORS CONNECTED CAR (MMCC שמאפשרת חיבור IPHONE או ANDROID PHONE עם CAR PLAY ( חיבור הסמארטפון עם USB ) ואז מסך המכשיר "משתקף" על מסך המולטימדיה ומאפשר GOOGLE MAPS או הפעלת המוסיקה מהמכשיר, SIRI לפקודות קוליות ועוד תכונות שימושיות .
בארץ בחרו בקבלן משנה גיל קאר שסגרו את המערכת והגבילו אותה ל-WAZE בלבד ( גם לא בגרסה מתקדמת , למשל אי אפשר לשנות שפת הוראות ) , רדיו אינטרנטי ורדיו רגיל.
זה יצר גל של כל מיני אנשים שגובים תשלום על פריצת המערכת, אך זה מבטל אחריות של היבואן ושל גיל קאר. כאשר ניסיתי לשאול בגיל קאר או אצל היבואן, התשובה הייתה " זה מה שיש" . בנוסף מערכת זו מסופקת עם סים של סלקום תקף לשנה, אבל בסוף השנה מי שרוצה גלישה לצורך ניווט יהיה שבוי של סלקום.
לדעתי מצב זה בלתי נסבל כי הצרכנים בארץ מקופחים עם מערכת נחותה ואינם יכולים להשתמש בחבילת הגלישה שלהם בסמארטפון ( בכל פרסומי מיצובישי בעולם מדגישים את MITSUBISHI CONNECTED CAR, באתר של אפל רושמים שמיצובישי תומכים ב-CAR PLAY ) . יבואנים אחרים, למשל פיזו 3008/5008 כן תומכים ב-CAR PLAY.
כולם צריכים למחות בכל דרך אפשרית על קיפוח רוכשי מיצובישי בישראל ע"י כלמוביל יחד עם גיל קאר וסלקום .
האם מישהו מכיר אתר פניות הציבור שמפנה תלונות להנהלת MITSUBISHI MOTORS ?
צריך להציף בתלונות, בסוף המצב הזה חייב להשתנות
בכל העולם דגמי מיצובישי משווקים עם (MITSUBISHI MOTORS CONNECTED CAR (MMCC שמאפשרת חיבור IPHONE או ANDROID PHONE עם CAR PLAY ( חיבור הסמארטפון עם USB ) ואז מסך המכשיר "משתקף" על מסך המולטימדיה ומאפשר GOOGLE MAPS או הפעלת המוסיקה מהמכשיר, SIRI לפקודות קוליות ועוד תכונות שימושיות .
בארץ בחרו בקבלן משנה גיל קאר שסגרו את המערכת והגבילו אותה ל-WAZE בלבד ( גם לא בגרסה מתקדמת , למשל אי אפשר לשנות שפת הוראות ) , רדיו אינטרנטי ורדיו רגיל.
זה יצר גל של כל מיני אנשים שגובים תשלום על פריצת המערכת, אך זה מבטל אחריות של היבואן ושל גיל קאר. כאשר ניסיתי לשאול בגיל קאר או אצל היבואן, התשובה הייתה " זה מה שיש" . בנוסף מערכת זו מסופקת עם סים של סלקום תקף לשנה, אבל בסוף השנה מי שרוצה גלישה לצורך ניווט יהיה שבוי של סלקום.
לדעתי מצב זה בלתי נסבל כי הצרכנים בארץ מקופחים עם מערכת נחותה ואינם יכולים להשתמש בחבילת הגלישה שלהם בסמארטפון ( בכל פרסומי מיצובישי בעולם מדגישים את MITSUBISHI CONNECTED CAR, באתר של אפל רושמים שמיצובישי תומכים ב-CAR PLAY ) . יבואנים אחרים, למשל פיזו 3008/5008 כן תומכים ב-CAR PLAY.
כולם צריכים למחות בכל דרך אפשרית על קיפוח רוכשי מיצובישי בישראל ע"י כלמוביל יחד עם גיל קאר וסלקום .
האם מישהו מכיר אתר פניות הציבור שמפנה תלונות להנהלת MITSUBISHI MOTORS ?
צריך להציף בתלונות, בסוף המצב הזה חייב להשתנות