עזרה בבחירת פלזמה
שלום לכולם
ברצוני לקנות פלזמה 42 אינץ' לסלון ביתי ממוצע.
הדרישות:
אני רוצה תמיכה ב HD
רזולוציה לפחות 1024X768
אם יש תמיכה ב PIP - יתרון
מחיר : בין 8 ל 12 אלף ש"ח
אבקש עזרה וחוות דעת מקצועית
הדגמים שאני שוקל לקנות (אשמח גם לקבל הצעה לדגמים נוספים)
טלויזית פלסמה LG "42 42PX5RV
http://halalit.co.il/products/52905?ref=zap
lg 42 PC11R
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471981
הסמסונג Q7
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog ... _id=465078
אגב מישהו שמע על הטלויזיה הזו? מעניין שלמרות שהיא מותג מדבקה המפרט הטכני עשיר
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sal ... ContentTop
כדאי לשקול?
ברצוני לקנות פלזמה 42 אינץ' לסלון ביתי ממוצע.
הדרישות:
אני רוצה תמיכה ב HD
רזולוציה לפחות 1024X768
אם יש תמיכה ב PIP - יתרון
מחיר : בין 8 ל 12 אלף ש"ח
אבקש עזרה וחוות דעת מקצועית
הדגמים שאני שוקל לקנות (אשמח גם לקבל הצעה לדגמים נוספים)
טלויזית פלסמה LG "42 42PX5RV
http://halalit.co.il/products/52905?ref=zap
lg 42 PC11R
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471981
הסמסונג Q7
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog ... _id=465078
אגב מישהו שמע על הטלויזיה הזו? מעניין שלמרות שהיא מותג מדבקה המפרט הטכני עשיר
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sal ... ContentTop
כדאי לשקול?
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
את יכול גם לבדוק את ה FUJICOM
יש עליה דיון סוער מלפני כמה ימים בפורום הזה...
היא בעקרון בעלת מסך LG ושאר המפרט אנילא בקיא בו
אבל היא 768X1024 , קונטרסט מעולה וכו וכו
שורה תחתונה מה שיגידו לך רוב חברי הפורום זה
שתמיד הכי טוב זה ללכת ולראות...
כי אין יותר טוב ממראה עיניים
אז בהצלחה...
יש עליה דיון סוער מלפני כמה ימים בפורום הזה...
היא בעקרון בעלת מסך LG ושאר המפרט אנילא בקיא בו
אבל היא 768X1024 , קונטרסט מעולה וכו וכו
שורה תחתונה מה שיגידו לך רוב חברי הפורום זה
שתמיד הכי טוב זה ללכת ולראות...
כי אין יותר טוב ממראה עיניים
אז בהצלחה...
- shlomiassaf
- חבר ותיק

נכון זה מותג מדבקה
לדעתך הוא לא שווה הרבה.
מהמשפט האחרון שלו הבנתי שהוא לא שולל על הסף מוצרי מדבקה
לכן ציינתי שישנו דיון על זה בפורום ושווה לו לקרוא ולהתרשם
בנוסף לכך, לא שווה הרבה לך לא אומר שלא שווה הרבה לאחרים.
חשוב לציין זאת...
לדעתך הוא לא שווה הרבה.
מהמשפט האחרון שלו הבנתי שהוא לא שולל על הסף מוצרי מדבקה
לכן ציינתי שישנו דיון על זה בפורום ושווה לו לקרוא ולהתרשם
בנוסף לכך, לא שווה הרבה לך לא אומר שלא שווה הרבה לאחרים.
חשוב לציין זאת...
- shlomiassaf
- חבר ותיק

אני מאחל לך שיום אחד תהיה עשיר מספיק בשביל שתוכל
אין דבר יותר טוב מלקנות כל מה שליבך חפץ בו...
אין דבר יותר טוב מלקנות כל מה שליבך חפץ בו...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם הייתי צריך לבחור בין מותג מדבקה חדיש ומותג איכותי מדור קודם – ללא ספק הייתי בוחר את המותג האיכותי ה"מיושן". אגב, LG הוא לא מדבקה אבל אינו נכלל ברשימת המותגים שאני מכניס הביתה: נקבתי כמה פעמים עם מוצרי LG באיכות הירודה ביותר – מאז LG לא שונה בשבילי ממותג מדבקה.MartinHSabag כתב:vitalyi,
כמה שווה לדעתך מסך LG דור אחד לפני האחרון, חדש מהאריזה?...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כנראה שלא הבנתי אותך. אם התכוונת לשווייה בשקלים - אין לי מושג כי אינני מתעניין במותג הזה (ראה את הודעתי הקודמת). אם כוונתך היא השווי הערכי של הפלזמה LG - אז היא לא שווה בשבילי כלום (לא הייתי קונה אותה בשום פנים ואופן). כמה היא שווה לאחרים - שאחרים יגידו.MartinHSabag כתב:לא ענית לי על השאלה.
כמה שווה לדעתך מסך כזה של LG מדור קודם?...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Idana , אני בניגוד ל -vitalyi, מאד ממליץ לך על המסך המדובר.תחסוך כמה אלפי שקלים ותהנה ממוצר איכותי שלא נופל ממותגים יקרים ומומלצים באתר הזה.
vitalyi, במקרה אני מספיק "עשיר מספיק" כדי להרשות לעצמי מוצר בעל שםיקר ובעל איכות מדהימה אבל יש לי סדר עדיפויות ושיקול דעת.
המוצר הזה לדעתי יתאים לאחוז צרכנים רחב שלא מוכן לקנות *** אבל מצד שני לא מוכן להוציא הון על מוצר שעדיין לא מתאים לדור השידורים הנוכחי.
הזלזול שלך באנשים שחורגים מדרכך הגדרתך את המוצר "***" הוא חורה ואין לו מקום כאן לטעמי.
לא ראית את המוצר ואתה כבר יודע שהוא ***.
צרכן חכם מאוד בודק לפני שהוא שופט ובטח באתר מקצועי ומכובד שכזה. כנראה ששילמת הרבה כסף על מוצר "מתקדם" ובעל שם וקשה לך להשלים ולהסכים שיש גם דברים אחרים שאינך יודע (עיין ערך - "דיסוננס קוגניטיבי").
Idana , אני ממליץ לך ללכת לצפות במסך ליד מתחרים יקרים וממותגים יותר ותחווה את דעתך.לדעתי על מסך שהוא באמת טוב יותר , תשלם הרבה יותר מתקציבך הנוכחי(בין 8 ל 12 אלף ש"ח)
בכל מקרה אם אתה גר באזור ירושלים אתה מוזמן לצפות במסך.
דרך אגב , יש תמיכה מצויינת ב PIP.
vitalyi, במקרה אני מספיק "עשיר מספיק" כדי להרשות לעצמי מוצר בעל שםיקר ובעל איכות מדהימה אבל יש לי סדר עדיפויות ושיקול דעת.
המוצר הזה לדעתי יתאים לאחוז צרכנים רחב שלא מוכן לקנות *** אבל מצד שני לא מוכן להוציא הון על מוצר שעדיין לא מתאים לדור השידורים הנוכחי.
הזלזול שלך באנשים שחורגים מדרכך הגדרתך את המוצר "***" הוא חורה ואין לו מקום כאן לטעמי.
לא ראית את המוצר ואתה כבר יודע שהוא ***.
צרכן חכם מאוד בודק לפני שהוא שופט ובטח באתר מקצועי ומכובד שכזה. כנראה ששילמת הרבה כסף על מוצר "מתקדם" ובעל שם וקשה לך להשלים ולהסכים שיש גם דברים אחרים שאינך יודע (עיין ערך - "דיסוננס קוגניטיבי").
Idana , אני ממליץ לך ללכת לצפות במסך ליד מתחרים יקרים וממותגים יותר ותחווה את דעתך.לדעתי על מסך שהוא באמת טוב יותר , תשלם הרבה יותר מתקציבך הנוכחי(בין 8 ל 12 אלף ש"ח)
בכל מקרה אם אתה גר באזור ירושלים אתה מוזמן לצפות במסך.
דרך אגב , יש תמיכה מצויינת ב PIP.
הנאום המאשים שלך הוא לא מקום ונובע מכך שאינך מכיר את הפתגם האנגלי הידוע. כן, אני יכול להרשות לעצמי מותגים איכותיים – אבל זה לא העניין, הבלטת את הטפל וטשטשת את העיקר. כנראה שאתה חדש בתחום או יש לך אינטרס מסוים – איני יודע. כל בעל ניסיון מינימאלי מכיר בעובדה שמוצר איכותי הוא לאו דווקא המוצר החדשני והמתקדם ביותר אלא המוצר שישמש אותך שנים רבות, בניגוד למוצר אפרורי שיתקלקל מהר וילך לפח. אתה רוצה לחסוך היום שלושת אלפים ש"ח כדי לזרוק מחר 6000? זכותך, למרות שקשה לקרוא לזה שיקול דעת וצרכנות נבונה.מושיקו כתב: vitalyi, במקרה אני מספיק "עשיר מספיק" כדי להרשות לעצמי מוצר בעל שםיקר ובעל איכות מדהימה אבל יש לי סדר עדיפויות ושיקול דעת....
לגבי האתר – אנשים שמבקרים כאן מעוניינים לשפר את חווית צפייה/האזנה תוך כדי התאמת יכולותיהם לרמת המוצר, רובם חדשים בתחום ולא מספיק מתמצאים. מטרת האתר לעזור לאנשים האלה להבין את חסרונותיהם של מוצרים מסוימים, ולא לתת עצות ברמת המוכר מ"מחסני חשמל".
הדבר היחיד בו אני מסכים איתך – לא חייבים להוציא הון תועפות כדי לקנות מוצר . יש לא מעט מוצרים איכותיים מיד שנייה (ובמצב מעולה!), אשר קנייתם הרבה יותר משתלמת מקניית *** (כן, ***!) – ואגב, גם זולה יותר .
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מושיקו
אני בהחלט חושב שהמסך הזה יעשה את העבודה עבורך, אבל הוא לא יעשה את העבודה עבור ויטאלי ועבור לא מעט אנשים פה.
אי אפשר ליצור יש מאין, ואני בטוח שהמוצר שאתה מדבר עליו נחות מזה של ויטלי(PHD8 אם אני לא טועה). העניין הוא שאתה מוכן להתפשר(בצדק אולי מבחינתך, אכן רמת השידורים לא מנוצלת כרגע) והוא לא, כמו שהוא יהיה מוכן להתפשר בתחום אחר שאתה לא היית מתפשר בו. בגלל זה זהו ויכוח סרק וכדאי שתרדו ממנו.
Giliboy
אני בהחלט חושב שהמסך הזה יעשה את העבודה עבורך, אבל הוא לא יעשה את העבודה עבור ויטאלי ועבור לא מעט אנשים פה.
אי אפשר ליצור יש מאין, ואני בטוח שהמוצר שאתה מדבר עליו נחות מזה של ויטלי(PHD8 אם אני לא טועה). העניין הוא שאתה מוכן להתפשר(בצדק אולי מבחינתך, אכן רמת השידורים לא מנוצלת כרגע) והוא לא, כמו שהוא יהיה מוכן להתפשר בתחום אחר שאתה לא היית מתפשר בו. בגלל זה זהו ויכוח סרק וכדאי שתרדו ממנו.
Giliboy
- shlomiassaf
- חבר ותיק

ויטלי..
מוצרים מסויימים נועדו לפלחי שוק מסויימים, ככה עובדת הכלכלה בעולם
יש אחד שיהיה מטורף לתחביב זה או אחר והשני בכלל לא בכיוון וישקיע את כספו במקום בכלל לא קשור.
מה שבאמת הפריע לרוב האנשים פה לדעתי זה שבחרת להשתמש במילים מכלילות
ולהתבטא בצורה אליטיסטית ומתנשאת.
אין ספק שאתה בוחר באייכות ומוכן לשלם כסף רב על הסחורה שאתה קונה, זכותך, מקובל עלי ואף גם אני מאמין שמה שבא בזול לרוב עולה יקר, בכל ליבי מאמין בזה.
אבל למדתי במהלך השנים שלא כולם הם אני והאהבה שלי לתחום יכולה לפעמים לגרום לאחר שבא להתייעץ איתי לקנות דברים יקרים שבתכלס הוא יכול להסתפק בהרבה מתחת לזה.
ולא בגלל עניין כספי אלא בגלל מה שהוא באמת צריך.
כל מה שהפריע פה זה שישר שללת מוצרים, שאתה רושם על מוצר *** יש לזה השפעה.
הבנאדם סיים את ההודעה שלו עם פסקה שמרמזת על כך שהוא יכול להסתפק במוצר מדבקה באם הדבר ימצא חן בעיניו.
סה"כ נתתי לו רעיון נוסף ושווה באמת שיילך ויבדוק.
אני מאמין בדרך חיובית, ולי ולא לאף אחד אחר אין זכות לשלול ככה את הפרנסה, במקרה שלנו של יניר מערכות, במחי הקשת אותיות במקלדת.
לכן מן הראוי שהביקורת גם עם שלילית תעשה בטעם טוב.
ועדיין מומלץ ללכת ולראות.
שבוע טוב
מוצרים מסויימים נועדו לפלחי שוק מסויימים, ככה עובדת הכלכלה בעולם
יש אחד שיהיה מטורף לתחביב זה או אחר והשני בכלל לא בכיוון וישקיע את כספו במקום בכלל לא קשור.
מה שבאמת הפריע לרוב האנשים פה לדעתי זה שבחרת להשתמש במילים מכלילות
ולהתבטא בצורה אליטיסטית ומתנשאת.
אין ספק שאתה בוחר באייכות ומוכן לשלם כסף רב על הסחורה שאתה קונה, זכותך, מקובל עלי ואף גם אני מאמין שמה שבא בזול לרוב עולה יקר, בכל ליבי מאמין בזה.
אבל למדתי במהלך השנים שלא כולם הם אני והאהבה שלי לתחום יכולה לפעמים לגרום לאחר שבא להתייעץ איתי לקנות דברים יקרים שבתכלס הוא יכול להסתפק בהרבה מתחת לזה.
ולא בגלל עניין כספי אלא בגלל מה שהוא באמת צריך.
כל מה שהפריע פה זה שישר שללת מוצרים, שאתה רושם על מוצר *** יש לזה השפעה.
הבנאדם סיים את ההודעה שלו עם פסקה שמרמזת על כך שהוא יכול להסתפק במוצר מדבקה באם הדבר ימצא חן בעיניו.
סה"כ נתתי לו רעיון נוסף ושווה באמת שיילך ויבדוק.
אני מאמין בדרך חיובית, ולי ולא לאף אחד אחר אין זכות לשלול ככה את הפרנסה, במקרה שלנו של יניר מערכות, במחי הקשת אותיות במקלדת.
לכן מן הראוי שהביקורת גם עם שלילית תעשה בטעם טוב.
ועדיין מומלץ ללכת ולראות.
שבוע טוב
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אם להצטרף לויכוי הסוער, לדעתי הפלזמות של LG אף פעם לא היו משהו (לפחות אלו שאני ראיתי) אז דור אחורה בטח שנשמע רע אלא אם השכילו "פוג'יקום" לעשות ושיפרו אלקטרוניקה מהדגמים המקוריים מה שקשה לי להאמין שקרה.
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
מה אתה מכניס אותי לזה?
אני בכלל לא הגבתי על התחום הזה.
לדעתי מסך כזה שווה בערך כמה שהוא עולה, 6,7,8 לא יודע.
(זה עדיין לא אומר שכדאי לקנות אותו, כי עדיף להיות בלי מסך מאשר להיות עם חלק מהמסכים, אני לא מדבר על המסך הזה, בכלל לא ראיתי אותו)
לדעתי מסך כזה שווה בערך כמה שהוא עולה, 6,7,8 לא יודע.
(זה עדיין לא אומר שכדאי לקנות אותו, כי עדיף להיות בלי מסך מאשר להיות עם חלק מהמסכים, אני לא מדבר על המסך הזה, בכלל לא ראיתי אותו)
HiFiMusic IL