סוגיית עמידה בהופעות - בהיכל התרבות
-
avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
היי חברים,
אני לא הולך יותר מדי להופעות, וההופעות האחרונות שראיתי היו הופעות גדולות בפארק הירקון בעמידה, או לחליפין בפארק רעננה בישיבה.
לקראת הגעת מוריסי להופעה באוגוסט הקרוב, הזמנתי זוג כרטיסים למרכז האולם בהיכל התרבות בת"א.
מצפיה בלא מעט הופעות של מוריסי ברשת, אני רואה שבכולם הקהל עומד, או לפחות בקדמת הבמה.
מנסיון של מי שהתנסה בהופעות דומות בהיכל התרבות, כיצד מתנהלת ההופעה שם? האם כולם עומדים לצד הכסאות ? או רק בקדמת הבמה ? או אף אחד לא עומד..
לאשתי קשה לעמוד הופעה מלאה (וגם הגב שלי לא מקל עלי), ולכן חשוב לי לדעת כיצד זה מתנהל.
תודה מראש לעונים.
אני לא הולך יותר מדי להופעות, וההופעות האחרונות שראיתי היו הופעות גדולות בפארק הירקון בעמידה, או לחליפין בפארק רעננה בישיבה.
לקראת הגעת מוריסי להופעה באוגוסט הקרוב, הזמנתי זוג כרטיסים למרכז האולם בהיכל התרבות בת"א.
מצפיה בלא מעט הופעות של מוריסי ברשת, אני רואה שבכולם הקהל עומד, או לפחות בקדמת הבמה.
מנסיון של מי שהתנסה בהופעות דומות בהיכל התרבות, כיצד מתנהלת ההופעה שם? האם כולם עומדים לצד הכסאות ? או רק בקדמת הבמה ? או אף אחד לא עומד..
לאשתי קשה לעמוד הופעה מלאה (וגם הגב שלי לא מקל עלי), ולכן חשוב לי לדעת כיצד זה מתנהל.
תודה מראש לעונים.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אל תקח את זה באופן קשה, כי אני בערך מהשנתון שלו ואני חושב שרוב קהל המעריצים של מוריסיי לא מסוגל לעמוד במהלך הופעה שלמה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
avioren
- חבר ותיק

@Catskinner
·
תודה,
אני מניח שאהנה בכל מקרה ,גם אם אאלץ לעמוד, אבל עדין אשמח לקבל תשובה בנוגע למקובל בהיכל התרבות בהופעות דומות.
* כשאני חושב על זה, אז לפני בערך 15 שנה הייתי הופעה באותו אולם של שלמה ארצי (בישיבה).
·
תודה,
אני מניח שאהנה בכל מקרה ,גם אם אאלץ לעמוד, אבל עדין אשמח לקבל תשובה בנוגע למקובל בהיכל התרבות בהופעות דומות.
* כשאני חושב על זה, אז לפני בערך 15 שנה הייתי הופעה באותו אולם של שלמה ארצי (בישיבה).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כמוני כמוך. אני חושב שרוב השירות שלי סחבתי משקל שהיה יותר ממחצית משקל גופי. היום אני לא יכול לעמוד או לשבת הרבה זמן.
לעינייננו. מה שהתכוונתי לאמר הוא שמוריסיי הוא לא זמר שמושך ילדים בני 18-25 אלא אנשים בני 30 ומעלה. יכול להיות שבני 30-40 עוד מסוגלים לרקד ולקפץ אבל רוב בני גילי לא היו מוכנים לעמוד במשך הופעה שלמה גם אם היו משלמים להם.
בהיכל התרבות הייתי לפני הרבה שנים, אבל אם לא שינו שם יותר מידי אז אני לא רואה איפה אפשר לעמוד בין הכיסאות. זה לא בדיוק פארק רעננה או אמפי קיסריה.
לעינייננו. מה שהתכוונתי לאמר הוא שמוריסיי הוא לא זמר שמושך ילדים בני 18-25 אלא אנשים בני 30 ומעלה. יכול להיות שבני 30-40 עוד מסוגלים לרקד ולקפץ אבל רוב בני גילי לא היו מוכנים לעמוד במשך הופעה שלמה גם אם היו משלמים להם.
בהיכל התרבות הייתי לפני הרבה שנים, אבל אם לא שינו שם יותר מידי אז אני לא רואה איפה אפשר לעמוד בין הכיסאות. זה לא בדיוק פארק רעננה או אמפי קיסריה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בדר"כ זה תלוי בקטע שמנגנים. בקטעים שקטים יושבים, בקטעים פחות מוכרים יושבים, אבל בתחילת ההופעה ובקטעים החזקים כולם קופצים על הרגליים, כולל המבוגרים.
-
avioren
- חבר ותיק

אוקיי אחלה,
נראה מינון מצויין.
ד.א , שימו לב מה שקורה בהופעה הזאת החל מדקה 58-59 כשכל השורה הראשונה (שעומדת כל ההופעה) רוצים ללחוץ למוריסי את היד.
ומדובר בחברה לא צעירים בכלל
.
MORRISSEY LIVE. HAMMERSMITH. 21.09.15.
נראה מינון מצויין.
ד.א , שימו לב מה שקורה בהופעה הזאת החל מדקה 58-59 כשכל השורה הראשונה (שעומדת כל ההופעה) רוצים ללחוץ למוריסי את היד.
ומדובר בחברה לא צעירים בכלל
MORRISSEY LIVE. HAMMERSMITH. 21.09.15.