עזרה בהתלבטות! :)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ok16 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

חקרתי מלא ואני מתלבטת בין כמה דגמים שהם בטווח מחיר של 3000 שח פלוס מינוס.
בינתיים מצאתי את הדגמים הבאים:

לא חכמות
Samsung UE50J5100
Samsung UA50J5100

חכמות

LG 49LF590Y
Samsung UA50J5500
Samsung UE48J6202

* מה דעתכם על כל אחת מהן? איך הנתונים שלהן? והאם כולן תומכות היטב בעידן פלוס? לא מצאתי ביקורות עליהן. ובדגמים אחרים ראיתי כמה ביקורות לגבי אי יציבות עם העידן פלוס.

* האם החכמות הן מספיק יציבות כדי לראות סדרות וסרטים אונליין כמו אתר sdarot.pm? והאם אפשר לצפות בהן בקודי? או שרק סטרימר יענה על זה? לא מפריע לי גם וגם, כי ההפרש בין הלא חכמות לחכמות לא משמעותי. אבל האם כדאי לקנות חכמה בכל מקרה?

* יש לכם עוד הצעות? עד מחיר 3400 שח.

תודה רבה רבה!!

ok16 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מישהו?..

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #3 

יש הבדל מהותי בין רוב הסמסונגים ל-LG מבחינת סוג פנל ה-LCD שבשימוש: VA לעומת IPS:
http://www.google.com/search?q=site:hom ... .il+ips+va

איזה בעיות עם הטיונר (עידן+)? הדבר היחיד, אולי, הוא לוודא שיש DVB-T2 ולא רק DVB-T, אבל נראה לי שבימינו כולם כך.

חכמות לא נועדו לאתרי וידאו מקריים, רק ל-YouTube ודומיו, וגם על זה אי אפשר להסתמך כי דברים משתנים באינטרנט והיצרנים לא מוציאים עדכוני תוכנה לאורך זמן.
אולי במסכים מבוססי אנדרויד אפשר להסתמך על תוכנות מצדדים שלישיים, אבל גם במקרה זה נראה לי עדיף מכשיר נפרד.

ביקורות על דגמים קרובים (מה שקרוב ל-LG הוא ה-LF5800):
http://www.rtings.com/tv

לא חייבים סמארט, אבל זה מגיע בכל מקרה החל מטווח מחירים מסוים, וייתכן שיש תכונות אחרות שתרצי שלא קיימות במסכים זולים יותר.

אין לי המלצות לדגמים מסוימים. קראי בפורום לראות על מה מדברים ומה השיקולים של אנשים.
דבר שכדאי גם להשוות הוא אורך ותנאי אחריות (3 שנים מלאות, או 1 מלאה + 2 בתשלום על ביקור טכנאי, וכו').

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”