הצעצוע החדש שלי
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
Kuden, לידיעתך,
ה Westone 3 שונות קצת במהות שלהן מה Shure E500 ו UE 10, מהסיבה שהנ"ל הן אוזניות Triple Driver, כלומר, 2 אלמנטים למיד/באס ועוד אחד לגבוהים.
ב Westone 3 התצורה היא שונה ונכון להגדיר אותה כ 3 Way מהסיבה שההפרדה היא 3 אלמנטים, אלמנט לכל תחום תדרים: אלמנט לבאס, אלמנט למיד ואלמנט לגבוהים.
אני אישית מחכה ל Westone 3, יהיה מעניין לעשות Matchout בין השלושה
ה Westone 3 שונות קצת במהות שלהן מה Shure E500 ו UE 10, מהסיבה שהנ"ל הן אוזניות Triple Driver, כלומר, 2 אלמנטים למיד/באס ועוד אחד לגבוהים.
ב Westone 3 התצורה היא שונה ונכון להגדיר אותה כ 3 Way מהסיבה שההפרדה היא 3 אלמנטים, אלמנט לכל תחום תדרים: אלמנט לבאס, אלמנט למיד ואלמנט לגבוהים.
אני אישית מחכה ל Westone 3, יהיה מעניין לעשות Matchout בין השלושה
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
בעיקרון אני מבסוט. אני מאוד אוהב את הסאונד של UE
הבעיה היא שאני נמצא אכשיו בתקופת מבחנים לכן לא היה לי זמן עדיין לבחון אותם לעומק.
הדברים שהכי בולטים אצלם בהשווה ל SUPER 5 הישנות שלי זה שהן הרבה יותר בהירות מהן
הבס מאוד נמוך ומאוד הדוק והבמה רחבה מאוד . אישית היתי מאוד מופתע שאפשר להוציא כזו במה מכאלו אוזניות קטנות. והרבה פרטים האוזניה באמת מפורטת לדעתי אפילו יותר מפורטת מ880 וגרדו 225 שלי אבל את זה עדיין לא בדקתי.
הבעיה היא שאני נמצא אכשיו בתקופת מבחנים לכן לא היה לי זמן עדיין לבחון אותם לעומק.
הדברים שהכי בולטים אצלם בהשווה ל SUPER 5 הישנות שלי זה שהן הרבה יותר בהירות מהן
הבס מאוד נמוך ומאוד הדוק והבמה רחבה מאוד . אישית היתי מאוד מופתע שאפשר להוציא כזו במה מכאלו אוזניות קטנות. והרבה פרטים האוזניה באמת מפורטת לדעתי אפילו יותר מפורטת מ880 וגרדו 225 שלי אבל את זה עדיין לא בדקתי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כן אני יודע שזה מחולק ל3 תדרים ,זאת הסיבה שאני מחכה להם לראות אם זה יהיה יותר טוב מהתצורה של הshure ,ההתבלטות העיקרית שלי היא בין הE500 ל-3 ,נראה אילו יותר מפורטות ומאוזנות לכל תחום התדרים.The-Fox כתב:Kuden, לידיעתך,
אני אישית מחכה ל Westone 3, יהיה מעניין לעשות Matchout בין השלושה...
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אכן אכן איכות הבנייה הרבה יותר טובה מה SF5P היתי אפילו מופתעה לטובה אבל נירא לי שהדגם הסידרתי יהיה גם על הפנים כמו הSF5P .
האוזניות ניקנו מחו"ל לגבי המחיר אני מעדיף שלו לפרסם בפורום אם זה באמת מעניין מישהו הוא יכול לפנות אלי בפרטי.
האוזניות ניקנו מחו"ל לגבי המחיר אני מעדיף שלו לפרסם בפורום אם זה באמת מעניין מישהו הוא יכול לפנות אלי בפרטי.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
זה דבר מאד מאד אישי, לדוגמא:shloosh כתב:האמת שלא נורא 1700......השאלה אם באמת הם מצדיקות את המחיר...
יש אנשים שלא יסכימו ללכת עם בגד שהוא לא מעור זברות אמיתי שעולה לפחות 10,000$.
המחיר מוצדק ? סביר להניח שלרוב האנשים לא, אבל מצד שני אני בטוח שיש כמה אנשים שיגידו לך שללא צל של ספק, כן