התלבטות בין cd משולב רשת לסטרימר
שלום,אני מעוניין לרכוש נגן cd משולב רשת, או cd לחוד וסטירמר לחוד, חוץ מנגנים של ימאהה לא ראיתי הרבה אפשרויות,יש המלצות?
לחלופין,יש המלצות על סטרימרים שישמשו בעיקר למוסיקה(לא סרטים)?
ומה ההבדל בין הסטרימרים של החברות המוקרות, כמו בתמונות, לבין סטרימר רגיל שמזרים גם וידאו?
מציין שאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטריאו אנלוגי ובגדול לא צריך סטרימר לסרטים, אלא רק דרך כלשהי להזרים מוזיקה על בסיס
וי פי מהנייד/טאבלט.
אשמח להבהרות והמלצות.
תודה,גל.
לחלופין,יש המלצות על סטרימרים שישמשו בעיקר למוסיקה(לא סרטים)?
ומה ההבדל בין הסטרימרים של החברות המוקרות, כמו בתמונות, לבין סטרימר רגיל שמזרים גם וידאו?
מציין שאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטריאו אנלוגי ובגדול לא צריך סטרימר לסרטים, אלא רק דרך כלשהי להזרים מוזיקה על בסיס
וי פי מהנייד/טאבלט.
אשמח להבהרות והמלצות.
תודה,גל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בלי קשר למה שתבחר בסוף, בדיוק יצא לי לצפות בכמה ביקורות של techmoan שהן כולן חובה לצפייה. הבחור ניסה את ה Pioneer N-P01 ולא בדיוק התרשם לטובה. כדאי לך להקדיש לזה 15 דקות מזמנך: [url=]Using a Hi-Res Audio player to resurrect my ripped CDs (Part 1) - Pioneer NP-01S
אישית ירדתי מסטרימרים כי מצאתי שהם מאוד מגבילים ובסופו של דבר תמיד עצבנו לי את הת*ת (למשל בחירתו הסופית של techmoan לא מסוגלת לנגן שום דבר מעבר ל 96/24) . אני משתמש במיני PC שעליו מותקן J-River media Center, יכול להיות שלך זה לא יתאים כי אתה לא מתעניין כלל בווידיאו, אבל רק דע שמבחינת איכות השמעת אודיו קשה מאוד להתחרות בצרוף הזה.
אישית ירדתי מסטרימרים כי מצאתי שהם מאוד מגבילים ובסופו של דבר תמיד עצבנו לי את הת*ת (למשל בחירתו הסופית של techmoan לא מסוגלת לנגן שום דבר מעבר ל 96/24) . אני משתמש במיני PC שעליו מותקן J-River media Center, יכול להיות שלך זה לא יתאים כי אתה לא מתעניין כלל בווידיאו, אבל רק דע שמבחינת איכות השמעת אודיו קשה מאוד להתחרות בצרוף הזה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
@Catskinner
·דבר ראשון תודה,יש לך המלצה אחרת למכשיר עם איכות שמע גבוה יותר? למיני pc יש דאק פנימי עם יציאות אנלוגיות? אם יש משהו כזה אקח את זה בחשבון,לא בא לי להתעסק עם דאק חיצוני,מחפש משהו עם איכות שמע של קומפקט סטנדרטי(יש לי cd של מרנץ וכרגע האיכות מספקת,לא מחפש hi end...
ושוב תודה
·דבר ראשון תודה,יש לך המלצה אחרת למכשיר עם איכות שמע גבוה יותר? למיני pc יש דאק פנימי עם יציאות אנלוגיות? אם יש משהו כזה אקח את זה בחשבון,לא בא לי להתעסק עם דאק חיצוני,מחפש משהו עם איכות שמע של קומפקט סטנדרטי(יש לי cd של מרנץ וכרגע האיכות מספקת,לא מחפש hi end...
ושוב תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה מחפש איכות ברמה של CD, לא רוצה להתעסק עם DAC חיצוני, לא ממש מתעניין בווידיאו אז העצה שלי בטח תפתיע אותך - חבר את הטלפון הנייד שלך. לדורות האחרונים יש DAC בכלל לא רע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.