התלבטות בין cd משולב רשת לסטרימר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
גל85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,אני מעוניין לרכוש נגן cd משולב רשת, או cd לחוד וסטירמר לחוד, חוץ מנגנים של ימאהה לא ראיתי הרבה אפשרויות,יש המלצות?
לחלופין,יש המלצות על סטרימרים שישמשו בעיקר למוסיקה(לא סרטים)?
ומה ההבדל בין הסטרימרים של החברות המוקרות, כמו בתמונות, לבין סטרימר רגיל שמזרים גם וידאו?
מציין שאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטריאו אנלוגי ובגדול לא צריך סטרימר לסרטים, אלא רק דרך כלשהי להזרים מוזיקה על בסיס
וי פי מהנייד/טאבלט.
אשמח להבהרות והמלצות.
תודה,גל.

גל85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

יש המלצות כלשהן? פיוניר ימאהה או סונוס?

גל85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

UP

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

בלי קשר למה שתבחר בסוף, בדיוק יצא לי לצפות בכמה ביקורות של techmoan שהן כולן חובה לצפייה. הבחור ניסה את ה Pioneer N-P01 ולא בדיוק התרשם לטובה. כדאי לך להקדיש לזה 15 דקות מזמנך: [url=]Using a Hi-Res Audio player to resurrect my ripped CDs (Part 1) - Pioneer NP-01S

אישית ירדתי מסטרימרים כי מצאתי שהם מאוד מגבילים ובסופו של דבר תמיד עצבנו לי את הת*ת (למשל בחירתו הסופית של techmoan לא מסוגלת לנגן שום דבר מעבר ל 96/24) . אני משתמש במיני PC שעליו מותקן J-River media Center, יכול להיות שלך זה לא יתאים כי אתה לא מתעניין כלל בווידיאו, אבל רק דע שמבחינת איכות השמעת אודיו קשה מאוד להתחרות בצרוף הזה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

גל85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@Catskinner
·דבר ראשון תודה,יש לך המלצה אחרת למכשיר עם איכות שמע גבוה יותר? למיני pc יש דאק פנימי עם יציאות אנלוגיות? אם יש משהו כזה אקח את זה בחשבון,לא בא לי להתעסק עם דאק חיצוני,מחפש משהו עם איכות שמע של קומפקט סטנדרטי(יש לי cd של מרנץ וכרגע האיכות מספקת,לא מחפש hi end...
ושוב תודה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #6 

אם אתה מחפש איכות ברמה של CD, לא רוצה להתעסק עם DAC חיצוני, לא ממש מתעניין בווידיאו אז העצה שלי בטח תפתיע אותך - חבר את הטלפון הנייד שלך. לדורות האחרונים יש DAC בכלל לא רע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”