פלזמה 42 FHD יש חיה כזו?
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
כזכור פנסוניק כבר הוציגו מסך כזה ב- CES, אני לא יודע מתי זה יצא לשוק העולמי אבל עם מדיניות יורוקום להביא מסכים חודשים רבים אחרי שהם יוצאים בעולם אז לא הייתי עוצר את נשימתי.
וחברים, לזכור ש- FHD זה לא הכל בחיים ויש בזה גם חסרונות, אם לא יושבים ממש קרוב למסך 42" אני לא יודע אם בכלל כדאי לרכוש מסך כזה.
וחברים, לזכור ש- FHD זה לא הכל בחיים ויש בזה גם חסרונות, אם לא יושבים ממש קרוב למסך 42" אני לא יודע אם בכלל כדאי לרכוש מסך כזה.
HiFiMusic IL
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
סתם לא שווה
הודיעו שבגלל שהפיקסלים כ"כ קטנים בטלוזיה הזאת
אי אפשר להחליף לה גז בטיפול 10000..
סתם באסה לא שווה

הודיעו שבגלל שהפיקסלים כ"כ קטנים בטלוזיה הזאת
אי אפשר להחליף לה גז בטיפול 10000..
סתם באסה לא שווה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
aloni,
מה גם שבשנה שעברה פנסוניק הכריזה על קו שלם של מסכי FHD, ועדיין לא ראינו אותם.
מכיוון שפנסוניק מובילים את השוק, הכרזות כוונה מיועדות גם בכדי למנוע לשחקנים קטנים יותר, כמו פיוניר, מלגנוב להם את השוק מתחת לאצבעות...
לי אין ספק שבשנתיים הקרובות נראה הרבה יותר מסכי FHD גם בגדלים הללו (אם כי, אני לא חושב שבמרחק צפיה ממוצע, יהיה לזה יתרון לאנשים "רגילים" ולא אובססיבים-קומפולסיביים כמוני...)
מה גם שבשנה שעברה פנסוניק הכריזה על קו שלם של מסכי FHD, ועדיין לא ראינו אותם.
מכיוון שפנסוניק מובילים את השוק, הכרזות כוונה מיועדות גם בכדי למנוע לשחקנים קטנים יותר, כמו פיוניר, מלגנוב להם את השוק מתחת לאצבעות...
לי אין ספק שבשנתיים הקרובות נראה הרבה יותר מסכי FHD גם בגדלים הללו (אם כי, אני לא חושב שבמרחק צפיה ממוצע, יהיה לזה יתרון לאנשים "רגילים" ולא אובססיבים-קומפולסיביים כמוני...)
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

עופר, מנסיונך (או כל אחד אחר שיש לו נסיון בדבר), האם יש הבדל משמעותי בין DVD טוב עם BITRATE גבוה(~5000) לבין HD-READY(720P( על מסך 42, ממרחק של 4.5 מטר?oferlaor כתב:במרחק 3מ' לדעתי מרבית האנשים לא זקוקים ליותר מ-HD READY על מסך 42"...
- oferlaor
- מנהל

המרחק דופק את העסק.
נתחיל מזה שממרחק של 4מ' אני מרגיש היום הבדל בין 720P טוב לבינוני (כלומר, אני יכול לראות קובץ ולנחש בדיוק לא רע את גודלו).
לגבי שאלתך. יש לי את העונה הראשונה של אבודים ע"ג DVD.
רואים מעולה. ממש מעולה.
ממרחק של 4 מ' יש מצב שאני אתבלבל בין זה לבין HDTV בגלל מעבד התמונה שלי (ללא המעבד, אין מצב של בלבול). ממרחק גדול יותר אני עלול לפספס.
נתחיל מזה שממרחק של 4מ' אני מרגיש היום הבדל בין 720P טוב לבינוני (כלומר, אני יכול לראות קובץ ולנחש בדיוק לא רע את גודלו).
לגבי שאלתך. יש לי את העונה הראשונה של אבודים ע"ג DVD.
רואים מעולה. ממש מעולה.
ממרחק של 4 מ' יש מצב שאני אתבלבל בין זה לבין HDTV בגלל מעבד התמונה שלי (ללא המעבד, אין מצב של בלבול). ממרחק גדול יותר אני עלול לפספס.