IamEzio כתב:אני מתכוון שלא ציינת שHorizon יוצא גם למחשב כחלק מתוכנית הXbox Anywhere שלהם.
...
אהה, הבנתי, באמת שזה לא היה ברור לי.
אאוץ' - עכשיו אני מבין מדוע חלק מרוכשי הקונסולה מתוסכלים.
אם כי אני באופן אישי חושב שמשחק טוב, צריך להיות מולטי-פלטפורם, למה שלא יהנו ממנו כולם?
אף אחד לא שם לב למשהו מדהים? תראו כמה בלעדיים יש ל PS4 וכמה ל XBOX ONE. הם הופכים את הקונסולה לעוד PC ברגע שהם הורגים את כל הבלעדיים שלה. יש לי XBOX ONE ומחשב גיימינג, ולמען האמת עד עכשיו לא יצא לי לשחק שום משחק על הקונסולה (למעט 2 בלעדיים ישנים).
מאז ומעולם הבלעדיים של סוני דיברו אליי פי כמה מכל הפלטפורמות האחרות.
כן, פה ושם היו יציאות בלעדיות בפלטפורמות אחרות שאמרתי "וואלה, חבל שאני מפספס את זה", אבל לא היו הרבה כאלה..
סוני פשוט גיבשו אסטרטגיה מעולה וידעו לקנות לעצמם ולמנף הרבה סטודיואים שהוכיחו את עצמם כאיכותיים. הכניסו אותם תחת המטריה של סוני ויצרו שם הרבה שיתוף ידע ועזרה הדדית באיך לנצל את הקונסולות למקסימום ואיך להצליח להכניס כל מיני טריקים ויזואלים SFX במינימום עלות (עלות עיבוד, לא כספית). בגלל זה סוני נראית כמו שהיא נראית היום מבחינת ליינאפ משחקים.
Naughty Dog
Guerrilla Games
Sucker Punch
Santa Monica Studio
Media Molecule
ועוד רבים אחרים..
ושילובים עסקיים מעולים עם,
Quantic Dream
Insomniac Games
Thatgamecompany
ועוד..
בקיצור,
מה שאני מנסה להגיד פה זה שהם יצרו סביבת אקו-סיסטם מאד מעניינת. וזה מוכיח את עצמו שוב ושוב לאורך השנים..
אני גם חושב שסוני מובילים את התחרות בשנים האחרונות.
אני יודע לדוגמא שהם תמכו בחברת קפקום כספית לפיתוח של סטריט פייטר חמש והתוצאה היא שהמשחק יצא לPS4 וPC בלבד.
כל הכבוד להם. בשביל תאגיד מזדקן כמו סוני חטיבת הגיימינג שלהם עושה פלאות