תשתית הוט 200MB

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
carmonle פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #1 

שלום,

כיום לקוח של יס, בזק ובזב"ל שוק סיטונאי במהירות 100 מקבל כ-80

החלטתי לבחון את הוט בתשתית אינטרנט בלבד ולצורך כך התקנתי חיווט בדירה נפרד שיאפשר להשאיר את הכל עובד ופעיל כולל אינטרנט ADSL ובמקבל לבחון את תשתית הוט

המבצע שהשגתי הוא תשתית 200 + קו טלפון כולל 300 דקות ב-140 ש"ח לשנה כולל התקנה וציוד. אני מנייד את אחד מ-2 הקווים שלי ונבחן אותם גם בטלפוניה למרות שכיום רובינו משתמשים בסלולר.,הייתי מעדיף להשיג חבילה ללא טלפון (מבקשים 189)

הזמנתי חיבור ספק מבזב"ל בעלות של 39 שח לחודש (יש לי כיום 3 חבילות בבזב"ל 40/100/200)

כל הדירה שלי מרושתת קווית ויש לי 2 נקודות גישה אלחוטיות. ה-HotBox יותק בממ"ד כשהוא מוגדר כמודם בלבד ויתחבר לנתב שמשרת כיום את הדירה, Tp-Link Archer C7 עם התקנת DD-WRT

לדברי איש המכירות ניתן גם לקבל מהירות 500 באיזור מגורי אולם אשמח לקבל מהירות 200 יציבה, ואיני בטוח שניתן שכן לא היה לי עם מי לבדוק הנושא

התקנה נקבעיה ליום חמישי 7.7 ואני מקווה שלא אצטער על הניסוין לאור התנהלות הוט כפי שעולה מעת לעת בפורום

ערן

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #2 

תבדוק שיש אפשרות למשוך כבל קואקס נוסף לדירה,יש בעיה עם התקנות עפולות בדירות,בדרך כלל התעלה לא מספיק רחבה שיהיה גם יס וגם הוט בבית

יש סיבה טוב ל200 מגה? פרט למהירות העלאה אין יתרון כי רוב הזמן לא תגיע למקסימום מהירות

carmonle פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

cobraf כתב:תבדוק שיש אפשרות למשוך כבל קואקס נוסף לדירה,יש בעיה עם התקנות עפולות בדירות,בדרך כלל התעלה לא מספיק רחבה שיהיה גם יס וגם הוט בבית

יש סיבה טוב ל200 מגה? פרט למהירות העלאה אין יתרון כי רוב הזמן לא תגיע למקסימום מהירות
...
·הכבילה כבר הוכנה על ידי לאורך כל המסלול

יש הרבה חיבורים בבית, מחשבים, ניידים, סלולארי, רכיבי קולנוע ביתי - כ-30 חיבורי IP בכל רגע

צופה הרבה בהזרמת תכנים מנטפליקס, הולו ואמזון

ה-200 מגה פשוט כי בא לי לנסות בתקווה שיהיה קצת שיפור לעומת המצב כיום בבזק (בעבר הייתי מקבל 90+ וכיום בין 75 ל-80

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #4 

קח בחשבון שיש THROTTLING מאוד אגרסיבי בכל הספקיות, אני כמעט אף פעם לא מצליח לקבל 200 מגה בהורדה, רוב הזמן לא עובר את ה60 מגה ביט

הספק שלי כרגע הוא בזק בינלאומי, כשהייתי בהוטנט, רוב הזמן זה היה טוב יותר אבל עזבתי אותם אחרי שנפלתי על אחד הIP מוות שלהם ולא היו מוכנים לשנות לי IP

carmonle פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

cobraf כתב:קח בחשבון שיש THROTTLING מאוד אגרסיבי בכל הספקיות, אני כמעט אף פעם לא מצליח לקבל 200 מגה בהורדה, רוב הזמן לא עובר את ה60 מגה ביט

הספק שלי כרגע הוא בזק בינלאומי, כשהייתי בהוטנט, רוב הזמן זה היה טוב יותר אבל עזבתי אותם אחרי שנפלתי על אחד הIP מוות שלהם ולא היו מוכנים לשנות לי IP
...
תודה על המידע

מניח שבאם לא אקבל מהירות גבוהה ממה שיש לי היום בתשתית בזק, לא אשאר זמן רב לקוח של הוט

עד שלא אנסה, לא אדע

ערן

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 605 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #6 

אני כבר כמעט שנה עם ה 200 של הוט ובדרך כלל לא יורד מ 190.
לא יודע אם זה קשור, אבל מדובר בבית פרטי.

Kitty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #7 

cobraf כתב:הספק שלי כרגע הוא בזק בינלאומי, כשהייתי בהוטנט, רוב הזמן זה היה טוב יותר אבל עזבתי אותם אחרי שנפלתי על אחד הIP מוות שלהם ולא היו מוכנים לשנות לי IP
...
·מה אומר IP מוות?

Ymac
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 574
שם מלא: יואב
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #8 

Kitty כתב:
...
...
·מה אומר IP מוות?
...
·http://www.hometheater.co.il/vt238726.html

carmonle פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

שלום,

התחברתי היום להוט לתשתית אינטרנט + קו טלפון ואין לי אלא להגדיר את התהליך כסיוט, טכנאי שכל מילה שניה שלא היא אסור לי, אין לי כבל, אין לי פלאג אמריקאי, אין לי ידע להגדיר וכד׳. עזב את הדירה כשהציוד לא עובד כפי שרציתי כי אסור לו ואין לו ידע - ״בדיחה״

ההוטבוקס לא היה מוגדר מודם ולקח לי למעלה משעה של סיוט עם נציג אטום ולא קשוב להגדיר את ההוטבוקס למודם, עד שהסכים להעביר אותי לנציג בכיר (מנהל), שהקשיב הבין, שאל וסידר את המבוקש תוך מספר דקות

קו הטלפון למרות שהכנתי תשתית לארון התקשורת בדירה, מקןם שבו בזק יס והוט מחברים את התשתית נשאר לא מחובר לטלפון, הטכנאי הסתפק בכך שיש טלפון בחיבור ישיר להוט בוקס ולא עניין אותו כלל ארון התקשורת, לא היה לו פלג מתאים לחבר לכבל כך שניתו יהיה לודא שקו הטלפון הראשי עובד גם בארון התקשורת

לסיכום אחרי שביליתי זמן רב ״שעות״ מול תמיכה של הוט ובזב״ל האינטרנט עובד וכנ״ל קו הטלפון שחובר למרכזיה וגם הותקן על ידי בארון תקשורת דבר שהיה צריך להעשות ע״י הטכנאי - נושא זה עלה בשיחות שלי עם אנשי מכירות שבחנתי את הנושא

אני חושב היום שעדיף מהירות 75 של בזק (או נמוכה יותר) עם שירות טכני שתמיד היה בסדר שנזקקתי לו מאשר אי שירות מנציגי הוט

קו ה-ADSL תשתית 100 תקול וגם אין שיחות לא ברור לי מדוע - נפתחה תקלה בבזק (אין טלפון ואינטרנט)

תחשבו היטב לפני שאתם מצטרפים לחברת הוט, תדעו ששירות אצלם ״בעייתי״

ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

Peadar
חבר פעיל מאוד