The Walking Dead - עונה 7
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
סדרת הזומבים המצליחה ביותר ב- TV חוזרת לעונה 7 בתאריך 23 לאוקטובר 2016.
בנתיים נחשף כי יתווספו לעונה 2 דמויות חדשות אשר כנראה לא מופיעות בקומיקס, הראשונה היא Naomi, סבתא חביבה אשר איבדה הרבה מהקרובים אליה ונחושה לעשות הכל על מנת לא לאבד נוספים. הדמות הנוספת הינה Jennie, צעירה בת עשרה.
בנתיים נחשף כי יתווספו לעונה 2 דמויות חדשות אשר כנראה לא מופיעות בקומיקס, הראשונה היא Naomi, סבתא חביבה אשר איבדה הרבה מהקרובים אליה ונחושה לעשות הכל על מנת לא לאבד נוספים. הדמות הנוספת הינה Jennie, צעירה בת עשרה.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 09/10/2016 7:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הנה הטריילר לעונה 7 אשר הוצג בתערוכת Comic-con - ואין שום רמז לגבי מי שרד ומי לא את המחבט של Negan.
יש לנו גם נמר ב- Cast.
יש לנו גם נמר ב- Cast.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ב- New York Comic-Con נחשף קליפ מתוך הפרק הראשון בעונה 7 עם רמז לגבי מי כן שרד את המחבט של נייגן.
http://screenrant.com/walking-dead-seas ... r-trailer/
http://screenrant.com/walking-dead-seas ... r-trailer/
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אחד הדברים שכולנו הכי מצפים לקראת חזרת הסדרה היום לאויר, זה לגלות מי לא שרד את המחבט של נייגן. לרגל מות נוסף של דמות אהובה, הנה 11 מיתות של דמויות שהשאירו בנו חותם לאורך 6 העונות של הסדרה. מומלץ.
http://www.digitaltrends.com/movies/the ... lking-dead
http://www.digitaltrends.com/movies/the ... lking-dead
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
מישהו הספיק לראות את הפרק ? מסקנה... פשוט חולני!
אישתי רק שמעה מהחדר השני מה שקורה והיא ביקשה ממני לשים אוזניות |:
אישתי רק שמעה מהחדר השני מה שקורה והיא ביקשה ממני לשים אוזניות |:
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גלן היה איתנו מאז הפרק הראשון בעונה הראשונה. גם אם לא זוכרים שם של דמות כלשהיא, ראוי לעשות את המינימום ולבדוק את השם ברשת מאשר לרשום הערה שמתייחסת אל הדמות על רקע גזעני.
הדיון גם יהיה נעים יותר לקריאה.
הדיון גם יהיה נעים יותר לקריאה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
*ספוילר*
לא יודע, מעצבן קצת.. כבד, מתפתח לאט. אם תחשבו על מה ראיתם במצטבר, אפשר להכניס את זה ב-5 דקות של פרק, או ב2 וחצי משפטים...
נייגן הרג את X (ולקח 15 דק עד שחשפו את זה, למרות שכל החצי השני של הפרק הקודם עסק באותה סצינה בדיוק), נייגן לקח את ריק לטיול, נייגן החזיר אותו. - זהו, פרק 1.
אני לא אוהב שסדרות מתחילות להיות איטיות רק כדי להרוויח את הרייטינג והכסף שהם עושות בזכות כמות פרקים גבוהה, וחתימות על עונות עתידיות (ראו ערך משחקי הכס).
סדרה טובה צריכה להמשיך בקצב טוב לכל אורכה, גם אם זה אומר להסתיים עונה או 2 לפני מה שהם תיכננו, לא מעט סדרות פשוט "איבדו את זה" על-ידי משיכה, וחבל לי מאוד ש- TWD תלך בשביל הזה.
מה גם שלמרוח לנו חצי פרק בכך שריק מנסה להביא גרזן, שכולנו יודעים שלא יקרה כלום לריק, וזה לא מותח בשיט - זה פשוט בזבוז זמן מסך.
גם התגובה של דריל שגרמה לסיבוב השני להתרחש, הייתה קצת תלושה מהמציאות, אומנם דריל הוא הטיפוס הפרוע, אבל הוא לא טיפש ויודע מתי נמצאים עליו בעליונות, ולכן לקום כדי לתת אגורף שלא יועיל לאף אחד, זה קצת תלוש.
לסיכום, כן, רצו לזעזע, אבל עשו את זה לאט מידי.
רק שלא יגעו לי בדריל ובמישון והכל יהיה טוב.
לא יודע, מעצבן קצת.. כבד, מתפתח לאט. אם תחשבו על מה ראיתם במצטבר, אפשר להכניס את זה ב-5 דקות של פרק, או ב2 וחצי משפטים...
נייגן הרג את X (ולקח 15 דק עד שחשפו את זה, למרות שכל החצי השני של הפרק הקודם עסק באותה סצינה בדיוק), נייגן לקח את ריק לטיול, נייגן החזיר אותו. - זהו, פרק 1.
אני לא אוהב שסדרות מתחילות להיות איטיות רק כדי להרוויח את הרייטינג והכסף שהם עושות בזכות כמות פרקים גבוהה, וחתימות על עונות עתידיות (ראו ערך משחקי הכס).
סדרה טובה צריכה להמשיך בקצב טוב לכל אורכה, גם אם זה אומר להסתיים עונה או 2 לפני מה שהם תיכננו, לא מעט סדרות פשוט "איבדו את זה" על-ידי משיכה, וחבל לי מאוד ש- TWD תלך בשביל הזה.
מה גם שלמרוח לנו חצי פרק בכך שריק מנסה להביא גרזן, שכולנו יודעים שלא יקרה כלום לריק, וזה לא מותח בשיט - זה פשוט בזבוז זמן מסך.
גם התגובה של דריל שגרמה לסיבוב השני להתרחש, הייתה קצת תלושה מהמציאות, אומנם דריל הוא הטיפוס הפרוע, אבל הוא לא טיפש ויודע מתי נמצאים עליו בעליונות, ולכן לקום כדי לתת אגורף שלא יועיל לאף אחד, זה קצת תלוש.
רק שלא יגעו לי בדריל ובמישון והכל יהיה טוב.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אני חשבתי שזה דווקא היה פרק מוצלח, 2 במחיר 1 זה תמיד מבצע טוב
הסידרה הזו מזכירה לי כמה הספינאוף שלה (Fear the Walking Dead) חלשה לעומתה.
אני אישית הופתעתי. הייתי בטוח שיהרגו אחת מהדמויות שהצטרפו בעונות האחרונות ולא אחד מהקאסט המקורי (החסינים). נראה שסופסוף התסריטאים קיבלו ביצים. עכשיו נשאלת השאלה - מה יהרוג את ניגן ואיך
הסידרה הזו מזכירה לי כמה הספינאוף שלה (Fear the Walking Dead) חלשה לעומתה.
אני אישית הופתעתי. הייתי בטוח שיהרגו אחת מהדמויות שהצטרפו בעונות האחרונות ולא אחד מהקאסט המקורי (החסינים). נראה שסופסוף התסריטאים קיבלו ביצים. עכשיו נשאלת השאלה - מה יהרוג את ניגן ואיך
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
פרק חזק מאוד
מודה שהופתעתי ממוות של 2 דמויות
וחשבתי שהיד של קארל הלכה קאפוט...
ואגב, זה דיון על העונה הנוכחית המשודרת עכשיו וההודעות נכתבות כפרשנות לפרק ששודר
לכן אין צורך בסימון ספויילר
כל השירשור הוא ספויילר אחד גדול
מי שלא ראה את הפרק שלא יכנס
מודה שהופתעתי ממוות של 2 דמויות
וחשבתי שהיד של קארל הלכה קאפוט...
ואגב, זה דיון על העונה הנוכחית המשודרת עכשיו וההודעות נכתבות כפרשנות לפרק ששודר
לכן אין צורך בסימון ספויילר
כל השירשור הוא ספויילר אחד גדול
מי שלא ראה את הפרק שלא יכנס
·שטויות, אם רוצים לסכם כל פרק של כל סדרה אי פעם אפשר לעשות את זה ב2 משפטים או 5 דק שידור. כל המסביב זה מה שנותן את האווירה ואת רמת ההנאה, פרק ראשון חזק ועוצמתי. רצו לזעזע והצליחו בזה, רצו להראות כמה אכזר נייגן ועשו את זה מעולה, ליהוק טוב מאוד ומשחק מעולה של ג'פרי מורגן.tomer953 כתב:*ספוילר*
רק שלא יגעו לי בדריל ובמישון והכל יהיה טוב....
בקשר למתיחת העלילה כמו מסטיק, הסדרה עוקבת (לא נצמדת) אחרי העלילה של הקומיקס ככה שאל תצפה לסוף בקרוב, תמיד יהיו פרקים מתים ותמיד יהיו קליף האנגרים מטורפים, בגדול בגדול כולם ימשיכו לצפות עד הסוף הרחוק מאוד
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
וואו זה היה חתיכת פרק, הבטן מתהפכת לכל האורך, ממש לא ברורה ההתנהגות של דריל, ממש לא הגיוני בעליל.
השאלה איך ממשיכים מפה, הפיק של העונה היה עכשיו, מאוד קשה לראות את העונה עוד ממריאה הלאה מהנקודה הזו מבחינת עניין\מתח\בחילה\פליאה\הפתעה (*מחק את המיותר)
השאלה איך ממשיכים מפה, הפיק של העונה היה עכשיו, מאוד קשה לראות את העונה עוד ממריאה הלאה מהנקודה הזו מבחינת עניין\מתח\בחילה\פליאה\הפתעה (*מחק את המיותר)