באג בסקין אבקסיס אריח נעלם במסך הבית- עזרה בבקשה
משום מה לאחר העדכון לגרסא אחרונה לפני יומיים, אריח הסרטים נדחק לפינה הימנית התחתונה ולא נראה על המסך (ראו תמונה מתחת לסמן העכבר בפינה הימנית התחתונה רואים משהו כתום מבצבצ). ניתן לקשת אליו אבל בקושי.
שיניתי את הגדרות הזום של המעטפת וכלות לא עוזר.
ניסיון למקם את האריח באמצע גם לא צלח - משום מה השליטה עם העכבר בהגדרות לא עובדת כל כך טוב ולא תמיד לחיצה על העכבר תופסת בהגדרות (באג שמשום מה מופיע לי ב 4-5 גרסאות אחרונות).
RPI 3 לםגן 16.1 טלוויזיה HD READY 720P
או דה לעזרתכם - מעבר לזה המעטפת ממש יצירת אומנות.
שיניתי את הגדרות הזום של המעטפת וכלות לא עוזר.
ניסיון למקם את האריח באמצע גם לא צלח - משום מה השליטה עם העכבר בהגדרות לא עובדת כל כך טוב ולא תמיד לחיצה על העכבר תופסת בהגדרות (באג שמשום מה מופיע לי ב 4-5 גרסאות אחרונות).
RPI 3 לםגן 16.1 טלוויזיה HD READY 720P
או דה לעזרתכם - מעבר לזה המעטפת ממש יצירת אומנות.
אדע להבא תודה על ההערה
·לא נותן לי להעביר את ההודעה - מקבל הודעה "הודעות כפולות אסורות לפרסום"avigdork כתב:יהיה חכם יותר לדווח לו על זה בשרשור שלו:
http://www.hometheater.co.il/vt248261.html...
- abeksis
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 115 פעמים
כל פעם שמתווסף אריח מסויים האריח הקודם זז למיקום אחריו. על מנת להגיע אל אותם האריחים יש צורך להשתמש במקלדת בלבד בעזרת אפשרויות החצים (חץ ימינה או חץ שמאלה) יאפשרו לך ניווט נוח במערכת.
בכלל, שימוש במקדלת בקודי הרבה יותר נוח ומומלץ מאשר העכבר.
אבקש לפעם הבאה לפתוח פוסט בשירשור המתאים כפי שרשם אביגדור.
אבקש לפעם הבאה לפתוח פוסט בשירשור המתאים כפי שרשם אביגדור.
עדיין לדעתי יהיה נכון שכולם יכנסו באותו מסך
·מבין שהאריח זז ממקומו, אבל עדיין לדעתי כל האריחים צריכים להכנס באותו מסך ולא לברוח להם (פשוט שיתכווצו באופן אטומטי)abeksis כתב:כל פעם שמתווסף אריח מסויים האריח הקודם זז למיקום אחריו. על מנת להגיע אל אותם האריחים יש צורך להשתמש במקלדת בלבד בעזרת אפשרויות החצים (חץ ימינה או חץ שמאלה) יאפשרו לך ניווט נוח במערכת.
...