אהלן למנוסים שכבר יש להם ידע בקשר ל fiberbox של הוט
הזמנתי FIBERBOX גדול ושתיים FIBERBOX MINI
הגדול נמצא בסלון ושמתי את הMINI בחדר ליד הטלוויזיה
אז אני מחובר לאינטרנט עם הMINI חיבור עם כבל כמו שהיה הHOTBOX פחות או יותר
אבל הבנתי מHOT שהFIBER הראשי הוא זה שאחראי על כל העסק וששני הMINI כביכול לוקחים ממנו את האינטרנט שהוא מספק
כיביתי את FIBER הראשי ויש לי עדיין אינטרנט במיני משמע אין קשר בין מה שהם אמרו והמיני fiberbox משמם כמודם בפני עצמו
השאלות שלי בבקשה:
1. האם כדאי לי להעביר את הfiberbox הראשי מהסלון לחדר והוא בעצם ישמם לי כמודם במקום המיני , האם הוא איכותי יותר?
כי שמתי לב שלמיני יש חיבור אחד של הכבל רשת ולראשי יש 4 חיבורים כמו לHOTBOX
2. ניסיתי לשים גיימר כרגע על המיני ולא צלח לי, היו לי המון ניתוקים ואני מסודר על המהירויות גם בספק גם תשתית 30 30
הייתי גם עם הספק וגם עם התשתית בשיחות טלפון כמה שעות ולא הצלחנו לשים גיימר שיעבוד בלי ניתוקים
השאלה שלי אולי זה קשור לזה שאני משתמש במיני כמודם ולא בראשי?
3. הגיע עם ה Fiberbox הגדול עוד מכשיר קטן שמתחבר אליו
יש עליו 3 מנורות: power, ethernet ו coax
מה התפקיד של כל אחד?
תודה
כמה שאלות בקשר ל fiberbox של hot
-
fail
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- miCkEy6772
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
כן מה שהוט אמרו לך נכון. הFIBERBOX מנהל את כל העסק טלוויזיה,אינטרנט וטלפון והמיני אכן מושך ממנו את האינטרנט.
"כיביתי את FIBER הראשי ויש לי עדיין אינטרנט במיני" למה בדיוק אתה מתכוון שכיבית את הפייבר לגמרי או רק את הWIFI של הפייבר? בכל אופן בטוח כיבית רק את הWIFI כי לא יכול להיות לך אינטרנט אם כיבית את הפייבר הגדול.
לשאלה מספר 3 קוראים למכשיר הקטן הזה "מוקה" והוא מחבר את המיני לפייבר כך שהממירים האלו יוכלו להשתמש באינטרנט ובשירותים כמו VOD,סטארט אובר ועוד.
בקיצור המיני בעזרת המוקה הוא Switch.
"כיביתי את FIBER הראשי ויש לי עדיין אינטרנט במיני" למה בדיוק אתה מתכוון שכיבית את הפייבר לגמרי או רק את הWIFI של הפייבר? בכל אופן בטוח כיבית רק את הWIFI כי לא יכול להיות לך אינטרנט אם כיבית את הפייבר הגדול.
לשאלה מספר 3 קוראים למכשיר הקטן הזה "מוקה" והוא מחבר את המיני לפייבר כך שהממירים האלו יוכלו להשתמש באינטרנט ובשירותים כמו VOD,סטארט אובר ועוד.
בקיצור המיני בעזרת המוקה הוא Switch.
-
fail
-
- חבר שרק התחיל

כן אולי זה גם יפתיע אותך וגם את נציגי הוט אבל כיביתי לחלוטין את הFIBERBOX והמיני עדיין סיפק לי אינטרנטmiCkEy6772 כתב:כן מה שהוט אמרו לך נכון. הFIBERBOX מנהל את כל העסק טלוויזיה,אינטרנט וטלפון והמיני אכן מושך ממנו את האינטרנט.
בקיצור המיני בעזרת המוקה הוא Switch....
בקשר למוקה אני כרגע הוצאתי את החוט הצהוב http://www.siz.co.il/my.php?i=mtywwddnmynj.jpg (צילמתי את זה)
כי כל פעם שה ethernet היה דלוק הVOD לא עבד
מה בעצם אומר הethernet?
בכל אופן מחכה עדיין לתשובות לשאלות שלי, תודה
- qsub00
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון במשפט "כיביתי לחלוטין את הFIBERBOX"?fail כתב:כן אולי זה גם יפתיע אותך וגם את נציגי הוט אבל כיביתי לחלוטין את הFIBERBOX והמיני עדיין סיפק לי אינטרנט......
בקשר למוקה אני כרגע הוצאתי את החוט הצהוב http://www.siz.co.il/my.php?i=mtywwddnmynj.jpg (צילמתי את זה)
מה בעצם אומר הethernet?
בכל אופן מחכה עדיין לתשובות לשאלות שלי, תודה...
האם הוצאת אותו מהחשמל או שלחצת על ON/OFF - מה שמעביר אותו למצב שבו הממיר כבוי אבל המודמים טלפון+אינטרנט ממשיכים לפעול כרגיל.
ובכלל, לבוא עם ידע חלקי ולהאשים את HOT שאינם מבינים זו סתם עזות מצח!
כנס לאתר HOT וקרא שוב את ההסברים על דרך הפעולה בשילוב הגדול והמיני, ותבין, ואם לא, חזור ושאל שאלות ברורות יותר!
·
- miCkEy6772
-
- חבר ותיק

·אוקיי אז הרגע בדקתי את זה אצלי ואני יכול להגיד לך בוודאות שאתה טועה. כנראה המחשב שלך התחבר לנקודת רשת אוטומטית ולא שמת לב.fail כתב:כן אולי זה גם יפתיע אותך וגם את נציגי הוט אבל כיביתי לחלוטין את הFIBERBOX והמיני עדיין סיפק לי אינטרנט......
מה בעצם אומר הethernet?
בכל אופן מחכה עדיין לתשובות לשאלות שלי, תודה...
נורת ethernet זו נורת ביקורת חובר/לא חובר כבל רשת. אם חיברת את הכבל רשת מהפייבר למוקה הנורה תדלוק ותואמר לך שהחיבור תקין ביניהם.
- miCkEy6772
-
- חבר ותיק

·qsub00 כתב:אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון במשפט "כיביתי לחלוטין את הFIBERBOX"?......
האם הוצאת אותו מהחשמל או שלחצת על ON/OFF - מה שמעביר אותו למצב שבו הממיר כבוי אבל המודמים טלפון+אינטרנט ממשיכים לפעול כרגיל.
ובכלל, לבוא עם ידע חלקי ולהאשים את HOT שאינם מבינים זו סתם עזות מצח!
כנס לאתר HOT וקרא שוב את ההסברים על דרך הפעולה בשילוב הגדול והמיני, ותבין, ואם לא, חזור ושאל שאלות ברורות יותר!
·...
בהתחלה אמרתי אין מצב כי אני תמיד מכבה את הפייבר מהכפתור שלו ולא מהחשמל ואף פעם לא היה לי אינטרנט וטלפון אבל התגובה שלך ממש הפתיעה אותי שהחלטתי לנסות זאת בעצמי.
אוקיי אז אחרי שניסית זאת בעצמי אני יכול להגיד שאתה טועה. כיבוי המתג שלו מאחור סוגר את כלל השירותים.
שים לב שגם נורת הethernet במוקה נכבת בגלל שהפייבר מכובה מה שאומר שהמיניים מאבדים סנכרון עם הפייבר משמע שאין שום שירות. שים לב שגם הנורה במיני של השלושה מסכים מהבהבת מתי שאתה מכבה את הפייבר כך שהוא מנסה להסתנכרן לפייבר.
אפילו אם הפייבר יהיה דולק ותוציא את הכבל רשת מהמוקה לא יהיה לך אינטרנט במיניים.
-
fail
-
- חבר שרק התחיל

שמע כיביתי את הפייברבוקס מהמתג של הON OFF וגם כיביתי את המוקה אז אני לא מבין איך עדיין זה כביכול מעביר אינטרנט למיני?
את האמת כרגע אין לי כח לבדוק את זה בכך שאני אוציא לגמרי את הכבלים מהשקע אבל זה נשמע לי לא הגיוני מה שאתה אומר.
לדעתי המיני יכול לתפקד ללא ספק כמודם לפי מה ששמתי לב
בכל מקרה אני מופתע לרעה מהוט שלא הצליחו לסדר לי גיימר שעובד ביחד עם בזק בינלאומי
בקשר לטענתך שהוט לא מבינים כלום תתפלא בכל חברה גם בבזק גם בהוט גם בסלקום/ ORANGE לא משנה איזה חברה
בדר"כ רוב הנציגים לא יהיו עם יידע ברמה גבוה ונדיר יהיה ליפול על נציג שבאמת יידע
הנה למשל שעשו לי שייוך לגיימר הנציג של בזק אמר לנציג של הוט בוועידה מאה פעם לשים את הMTU על 1392
בסוף ניתקתי עם שניהם את השיחה אחרי שהם כביכול שמו אותי על חבילת גיימר
התחילו לי המון ניתוקים התקשרתי לנציג של בזק והוא עלה על זה
בעיקרון זה עזר לי לקצת זמן (במקום לקבל ניתוק אחרי 2 דקות זה עזר ל20דקות) אבל עדיין רשלנות של הנציג בהוט
בקשר לethernet אני מהבוקר לא משתמש בו (הוצאתי אותו מהפייברבוקס ומהמוקה)
ועדיין VOD בכל החדרים, אינטרנט עובד לי, תוכניות שאני מקליט עוברות בין הממירים
ודווקא שאני מחבר את הethernet הVOD בפייברבוקס הגדול לא עובד
אז ככה שלא הבנתי מה תפקידו?
אני אקרא באתר של HOT כמו שאתה אומר, בכללי כמו שאתה שם לב אני מנסה להבין איך זה עובד כי הזמנתי את זה שלשום והכל חדש לי
והבעיה המרכזית שלי שהחבילת גיימר לא עובדת לי
את האמת כרגע אין לי כח לבדוק את זה בכך שאני אוציא לגמרי את הכבלים מהשקע אבל זה נשמע לי לא הגיוני מה שאתה אומר.
לדעתי המיני יכול לתפקד ללא ספק כמודם לפי מה ששמתי לב
בכל מקרה אני מופתע לרעה מהוט שלא הצליחו לסדר לי גיימר שעובד ביחד עם בזק בינלאומי
בקשר לטענתך שהוט לא מבינים כלום תתפלא בכל חברה גם בבזק גם בהוט גם בסלקום/ ORANGE לא משנה איזה חברה
בדר"כ רוב הנציגים לא יהיו עם יידע ברמה גבוה ונדיר יהיה ליפול על נציג שבאמת יידע
הנה למשל שעשו לי שייוך לגיימר הנציג של בזק אמר לנציג של הוט בוועידה מאה פעם לשים את הMTU על 1392
בסוף ניתקתי עם שניהם את השיחה אחרי שהם כביכול שמו אותי על חבילת גיימר
התחילו לי המון ניתוקים התקשרתי לנציג של בזק והוא עלה על זה
בעיקרון זה עזר לי לקצת זמן (במקום לקבל ניתוק אחרי 2 דקות זה עזר ל20דקות) אבל עדיין רשלנות של הנציג בהוט
בקשר לethernet אני מהבוקר לא משתמש בו (הוצאתי אותו מהפייברבוקס ומהמוקה)
ועדיין VOD בכל החדרים, אינטרנט עובד לי, תוכניות שאני מקליט עוברות בין הממירים
ודווקא שאני מחבר את הethernet הVOD בפייברבוקס הגדול לא עובד
אז ככה שלא הבנתי מה תפקידו?
אני אקרא באתר של HOT כמו שאתה אומר, בכללי כמו שאתה שם לב אני מנסה להבין איך זה עובד כי הזמנתי את זה שלשום והכל חדש לי
והבעיה המרכזית שלי שהחבילת גיימר לא עובדת לי