חיבור Bluetooth ברסיברים של Denon
שלום,
ברשותי שני רסיברים של דנון (1200 ו-4100), בשניהם קיימת התחברות מסוג bluetooth.
ברצוני לחבר מכשיר פלאפון בחיבור bluetooth לרסיבר ולנגן דרכו, כל ניסיונון האימות שלי בין אחד הרסיברים לפלאפון (ניסיתי מגוון פלאפונים) ללא הצלחה של התחברות (מתקיים קישור בין המכשירים, מבקש אישור התחברותביניהם אבל לא מצליח להתחבר).
האם סוג החיבור bluetooth הקיים ברסיברים מאפשר זאת או שהוא נמצא לשימוש אחר? אם כן מהו? ואם לא אשמח לדעת איך אוכל לאפשר חיבור ולנגן דרך מכשיר הפלאפון שלי.
בתודה,
ציון.
ברצוני לחבר מכשיר פלאפון בחיבור bluetooth לרסיבר ולנגן דרכו, כל ניסיונון האימות שלי בין אחד הרסיברים לפלאפון (ניסיתי מגוון פלאפונים) ללא הצלחה של התחברות (מתקיים קישור בין המכשירים, מבקש אישור התחברותביניהם אבל לא מצליח להתחבר).
האם סוג החיבור bluetooth הקיים ברסיברים מאפשר זאת או שהוא נמצא לשימוש אחר? אם כן מהו? ואם לא אשמח לדעת איך אוכל לאפשר חיבור ולנגן דרך מכשיר הפלאפון שלי.
בתודה,
ציון.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אני אישית ביצעתי בדיקה עם ה 1200 שלי וזה עבד.ציון1 כתב:שלום,
בתודה,
ציון....
אבל, אני יכול לומר לך שההבדל באיכות שתקבל מחיבור BT לבין חיבור רשתי הוא די גדול.
מדוע שלא תחבר בין הנייד לבין הרסיבר בחיבור רשת אלחוטי?