חוצפה של ערוץ 2
פורסם שערוץ 2 יעביר את שידור המשחק בין אנגליה לפינלנד מהדקה ה60.
הסיבה שהיה רשום שבגללה המשחק מתחיל מהאמצע היא תוכניות שאמורות להיות משודרות (המירוץ למליון ותוכנית לילה).
מכיוון שאנגליה הייתה בפיגור, פתחתי ערוץ 2 כדי לראות את המשחק.
במקום שהשידור יתחיל כמו שאמרו בדקה 60 (שגם ככה לא מתחילים שידור באמצע) היו פרסומות לא נגרמות במשך 8-10 דק' והשידור התחיל בדקה 66.
מרגיז שעושים קופה על הציבור עם פרסומות כשאתה מחכה שהם רק יגמרו ולא רוצה לעבור ערוץ.
תרגיל מסריח מאוד...
הסיבה שהיה רשום שבגללה המשחק מתחיל מהאמצע היא תוכניות שאמורות להיות משודרות (המירוץ למליון ותוכנית לילה).
מכיוון שאנגליה הייתה בפיגור, פתחתי ערוץ 2 כדי לראות את המשחק.
במקום שהשידור יתחיל כמו שאמרו בדקה 60 (שגם ככה לא מתחילים שידור באמצע) היו פרסומות לא נגרמות במשך 8-10 דק' והשידור התחיל בדקה 66.
מרגיז שעושים קופה על הציבור עם פרסומות כשאתה מחכה שהם רק יגמרו ולא רוצה לעבור ערוץ.
תרגיל מסריח מאוד...
@yakirbest
1. מדובר על אותו שידור בדיוק (מלבד HD כמובן).
2. לא הסתמכתי על ערוץ 2, ולא היה כל כך חשוב לי המשחק.
3. אם כבר משדרים, יש לדעתי מינימום של כבוד לצופה.
4. הבעיה, שהיחס לצופים בישראל, במיוחד לאוהדי הספורט, כל כך ביזיוני שאין כבר לאף אחד ציפיות...
1. מדובר על אותו שידור בדיוק (מלבד HD כמובן).
2. לא הסתמכתי על ערוץ 2, ולא היה כל כך חשוב לי המשחק.
3. אם כבר משדרים, יש לדעתי מינימום של כבוד לצופה.
4. הבעיה, שהיחס לצופים בישראל, במיוחד לאוהדי הספורט, כל כך ביזיוני שאין כבר לאף אחד ציפיות...
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
@הקרנף
·מסכים איתך, הבעיה מתחילה שהם בכלל חושבים להתחיל לשדר את המשחק בדקה ה60.. או שתשדרו מההתחלה או שלא תשדרו בכלל ועוד בסוף הם אומרים שהם עשו טובה שהם בכלל שידרו את המשחק..
זאת שערוריה שאין כדוגמתה!!
כאוהב ספורט זאת בושה למדינה שככה הם מתייחסים לספורט בישראל...
·מסכים איתך, הבעיה מתחילה שהם בכלל חושבים להתחיל לשדר את המשחק בדקה ה60.. או שתשדרו מההתחלה או שלא תשדרו בכלל ועוד בסוף הם אומרים שהם עשו טובה שהם בכלל שידרו את המשחק..
כאוהב ספורט זאת בושה למדינה שככה הם מתייחסים לספורט בישראל...
·yakirbest כתב:@הקרנף
כאוהב ספורט זאת בושה למדינה שככה הם מתייחסים לספורט בישראל......
הם לא חייבים לשדר את זה וחשוב להם לשדר גם דברים אחרים
תגיד תודה שהם הסכימו לשדר גם חלק מהמשחק הזה זה גם טוב ושהם הסכימו לשלם עוד כסף זכויות שידור כדי לשדר את המשחק הזה חי כי
זה לא היה התכנון המקורי שלהם לשדר את זה.
הלך המחשבה הזה, שמישהו (טייקון/ערוץ טלוויזיה) עושה לנו טובה פשוט מטריף אותי.ersel כתב: תגיד תודה שהם הסכימו לשדר גם חלק מהמשחק הזה זה גם טוב ושהם הסכימו לשלם עוד כסף זכויות שידור כדי לשדר את המשחק הזה חי כי
זה לא היה התכנון המקורי שלהם לשדר את זה....
אף אחד לא עושה לנו טובה, אנחנו צרכנים, ואנחנו אמורים להחליט מה טוב לנו.
יש אמרה ידועה שמשום מה לא תופסת כל כך בארץ "הלקוח תמיד צודק".
אבל פה בארץ, עושים לך טובה שנותנים לך משהו...
אם נחליט שנמאס לנו, כל אותם אופורטוניסטים שעושים לנו טובה ישארו עם כלום.
זה נכון לגבי כמעט כל דבר במדינה, וזה משפיע על יוקר המחייה.
הבעיה שהמשפט הכי נכון הוא "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם"
צאו מהסרט שמישהו עושה לכם טובה...
הרבה האנשים ביקשו שהם ישדרו את המשחק ככל יכולתם וזה מה שהם עשו.
אתם מזכירים לי את הענים שנותנים להם 10 אגורות ואז הם כועסים על מי שנותן להם את הכסף ואומרים להם מה אתה צוחק עלי? מה אני אעשה רק ב 10 אגורות? אני רוצה לפחות שקל.
לפעמים כדי לקבל זכות צריך להלחם עליה
נראה לך שלי טוב כל החלטה של כל גוף?
לא אבל יש דברים שאני יודע שלא קל לשנות ורק מי שיש לו כח חזק יכול לנסות לשנות.
אתם מזכירים לי את הענים שנותנים להם 10 אגורות ואז הם כועסים על מי שנותן להם את הכסף ואומרים להם מה אתה צוחק עלי? מה אני אעשה רק ב 10 אגורות? אני רוצה לפחות שקל.
לפעמים כדי לקבל זכות צריך להלחם עליה
נראה לך שלי טוב כל החלטה של כל גוף?
לא אבל יש דברים שאני יודע שלא קל לשנות ורק מי שיש לו כח חזק יכול לנסות לשנות.