אני חדש בתחום הזה ואני רוצה מכשיר שאוכל לשלוט דרכו על מתגי האורות בבית בעיקר בעזרת אפליקצייה בטלפון או במחשב, אני רוצה שהמכשיר יוכל לשלוט בשאר הדברים גם כשהמכשיר לא נמצא בקו ישיר מולם ושיחיה כמה שיותר פשוט להתקנה
חשבתי על BROADLINK RM2 למישהו יש ניסיון איתו או עם מכשיר דומה ויותר טוב שיוכל להמליץ לי מה לקנות ואיך להתקין?
חדש בתחום שאלות ועזרה
-
solidas
-
- צייד דילים

- תגובות: 2847
- ahiel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1307
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
המוצר למעשה יכול לשלוט רק על חשמל חכם אך לא עם אודיו וידאו מכוון שהוא חייב קשר ישיר (IR) איתם. יש לזה פתרונות כמו למשל מעגלי IR נסתרים או עיניות שונות.
חשוב לציין שכל מערכת שליטה על חשמל חכם שתבחר אתה תהיה חייב לעבוד גם עם המוצרי חשמל חכם שיש לאותה חברה להציע.
כיום יש מספר יבואנים ויצרנים (כן כן, גם בארץ) של ציוד עבור חשמל חכם ולכן בכדי להבין את העלויות ולתכנן את המערכת עוד בשלב הבנייה רצוי להביט בתוכניות הבית ולהכין מפרט טכני
חשוב לציין שכל מערכת שליטה על חשמל חכם שתבחר אתה תהיה חייב לעבוד גם עם המוצרי חשמל חכם שיש לאותה חברה להציע.
כיום יש מספר יבואנים ויצרנים (כן כן, גם בארץ) של ציוד עבור חשמל חכם ולכן בכדי להבין את העלויות ולתכנן את המערכת עוד בשלב הבנייה רצוי להביט בתוכניות הבית ולהכין מפרט טכני