מטחנה של NEMOX - דעתכם?
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ממה שהבנתי אותה רמה כמו ה i-mini,
בתכלס האיכות טחינה שלה לדעתי קצת עדיפה על מטחנות בסגנון של הרוקי, בגלל שיש יותר אפשרויות כיוון, הרוקי היא לט סטפלסס, מה שעדיף ברוקי זה שהיא מהירה יותר פחות מפזרת קפה, ופחות מגיישת.
לי הייתה i-mini החלפתי לecm casa 50mm דומה לרוקי, ובפועל לא הייתי אומר שיש הבדל באיכות הטחינה, לפחות לא כזה שמורגשש בכוס, מה שכן היא יותר שקטה, פחות מפזרת ומהירה יותר.
וכמובן שאיכות בנייה טובה יותר מI-mini שהיא כולה פלסטיק, במקרה של ה-nemox היא לדעתי מאלומינום ככה שהיא נראת מעו יותר טוב מה-i-mini.
בתכלס האיכות טחינה שלה לדעתי קצת עדיפה על מטחנות בסגנון של הרוקי, בגלל שיש יותר אפשרויות כיוון, הרוקי היא לט סטפלסס, מה שעדיף ברוקי זה שהיא מהירה יותר פחות מפזרת קפה, ופחות מגיישת.
לי הייתה i-mini החלפתי לecm casa 50mm דומה לרוקי, ובפועל לא הייתי אומר שיש הבדל באיכות הטחינה, לפחות לא כזה שמורגשש בכוס, מה שכן היא יותר שקטה, פחות מפזרת ומהירה יותר.
וכמובן שאיכות בנייה טובה יותר מI-mini שהיא כולה פלסטיק, במקרה של ה-nemox היא לדעתי מאלומינום ככה שהיא נראת מעו יותר טוב מה-i-mini.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נמוקס היא קונית פשוטה עם פלסטיק בפנים ונירוסטה מבחוץ. רוקי עדיפה עליה בהכל כמעט. זה שהנמוקס סטפלס זה בסדר אבל היא פשוטה מאוד ביחס לרוקי. רוקי איטית כמו ה ecm קאזה וגרינטה אבל הנמוקס איטית ממנה, דיסקיות קטנות יותר אז אין מה להתלהב.
תהיה בסדר לאספרסו אבל לא משהו מיוחד.
תהיה בסדר לאספרסו אבל לא משהו מיוחד.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

אני מסכים שהרוקי ושות עדיפות, אבל אני לא חושב שיש הבדל גדול, והעניין עם השלבים ברוקי ובecm ממש מבאס, לדעתי המעבר בין השלבים הוא גדול מדי. אבל שוב זוהי כמובן דעתי האישית.
אני אמנם עם מכונת גאג'יה קלאסית פשוטה, אבל מאז שהחלפתי מטחנות קשה לי לומר שהאיכות אספרסו השתפרה בצורה דרמטית. אני מניח שאם הייתי מחליף לk3 המצב היה שונה.
מה שבטוח זה ברגע שאני אשמיש את הheycafe שלי אני אחליף את הecm בלב שלם.
אגב באותו עניין מישהו יודע איפה אני יכול לצבוע מטחנה? וכמה זה צריך לעלות?
אני אמנם עם מכונת גאג'יה קלאסית פשוטה, אבל מאז שהחלפתי מטחנות קשה לי לומר שהאיכות אספרסו השתפרה בצורה דרמטית. אני מניח שאם הייתי מחליף לk3 המצב היה שונה.
מה שבטוח זה ברגע שאני אשמיש את הheycafe שלי אני אחליף את הecm בלב שלם.
אגב באותו עניין מישהו יודע איפה אני יכול לצבוע מטחנה? וכמה זה צריך לעלות?
-
LaDjA
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- שם מלא: Tal Orbach
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
רגע, בואו ננסה לעשות לי סדר במוח המבולגן שלי:
בהשוואה ל-i-mini למשל - כן אותה איכות טחינה? לא אותה איכות? הבדל משמעותי מבחינת בלאגן על השיש? משהו כזה?
רוקי אני מבין שעדיפה.
עד כאן צדקתי?
עכשיו, בהנתן ההפרשים - המיני והרוקי עולות בד"כ משהו באזור ה-700 ומעלה (משומשות). האם ההבדל באיכות מצדיק את ההבדל במחיר (מול נמוקס ב-200 שקלים)?
בהשוואה ל-i-mini למשל - כן אותה איכות טחינה? לא אותה איכות? הבדל משמעותי מבחינת בלאגן על השיש? משהו כזה?
רוקי אני מבין שעדיפה.
עד כאן צדקתי?
עכשיו, בהנתן ההפרשים - המיני והרוקי עולות בד"כ משהו באזור ה-700 ומעלה (משומשות). האם ההבדל באיכות מצדיק את ההבדל במחיר (מול נמוקס ב-200 שקלים)?
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

אני לא חושב שיהיה הבדל בין imini לנמקוס. אז אם אתה מחפש מטחנה בסיסית והיא במצב עבודה טוב היא שווה 200 ש"ח ללא היסוס.
הנמוקס היא מטחנה ביתית שבנויה לאספרסו וזה לא מעט. אני מניח שהיא לא צעירה אבל אם היא במצב סביר אז המחיר הוא גם סביר.
אחד החסרונות העיקריים - זו לא מטחנה שתעבוד לנצח (כמו רוקי או קומפאק למשל) . היתרון - קטנה.
למקינטה או פילטר היא מאוד תתאים, לאספרסו היא תספק בהתחלה אבל קח בחשבון שכנראה תצטרך לשדרג מתישהו.
בקיצור מתאימה למי שרוצה להתנסות בתחום. לא חייבים להתחיל בציוד יקר.
אחד החסרונות העיקריים - זו לא מטחנה שתעבוד לנצח (כמו רוקי או קומפאק למשל) . היתרון - קטנה.
למקינטה או פילטר היא מאוד תתאים, לאספרסו היא תספק בהתחלה אבל קח בחשבון שכנראה תצטרך לשדרג מתישהו.
בקיצור מתאימה למי שרוצה להתנסות בתחום. לא חייבים להתחיל בציוד יקר.
what's next?