לעבור לגולן? יש לי כמה שאלות
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אני בגולן
לגבי שירות אני לא יכול להעיד כי אף פעם לא נזקקתי לשירות שלהם
לגבי כיסוי - זה אינדיבידואלי לכל אזור, אני גר בגליל המערבי ולא היו לי בעיות מיוחדות.
לגבי שירות אני לא יכול להעיד כי אף פעם לא נזקקתי לשירות שלהם
לגבי כיסוי - זה אינדיבידואלי לכל אזור, אני גר בגליל המערבי ולא היו לי בעיות מיוחדות.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אתה יכול לעבור ללא כל חשש.
הייתי ברמי לוי במסלול של 20 ש"ח לחודש. לקראת נסיעה לחול עברתי לגולן למסלול במחיר דומה (העברתי שני קווים בעלות של 40 ש"ח לחודש), מאחר ורמי לוי לא עובד בחול.
כשאחזור - אולי אעבור לחברה אחרת, תלוי בתנאים ובמבצעים.
אני באופן אישי נמצא כרגע בסיבוב שני עם גולן. הייתי כבר באורנג', הום סלולר, גולן, 012, רמי לוי ועכשיו שוב בגולן...
הייתי ברמי לוי במסלול של 20 ש"ח לחודש. לקראת נסיעה לחול עברתי לגולן למסלול במחיר דומה (העברתי שני קווים בעלות של 40 ש"ח לחודש), מאחר ורמי לוי לא עובד בחול.
כשאחזור - אולי אעבור לחברה אחרת, תלוי בתנאים ובמבצעים.
אני באופן אישי נמצא כרגע בסיבוב שני עם גולן. הייתי כבר באורנג', הום סלולר, גולן, 012, רמי לוי ועכשיו שוב בגולן...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
1.שירות בפייסבוק לכל תקלה בשניה.
2.סים מכל חנות נוחות.
3.קליטה מעולה.
4.כל שינוי, ביצוע, הגדרה באתר לבד.
העברתי חמישה קווים, ונוחות כזו לא קיבלתי באף מקום.
2.סים מכל חנות נוחות.
3.קליטה מעולה.
4.כל שינוי, ביצוע, הגדרה באתר לבד.
העברתי חמישה קווים, ונוחות כזו לא קיבלתי באף מקום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
מאוד מאוד אוהב את גולן - אתה יכול לראות שם בדיוק את כל הקונפיגורציה של ההגדרות שלך.
אתה יכול חסום לדוגמה הוצאת הודעות המחייבות בתשלום וכו'...
הם נותנים לך מס' בחו"ל ועוד המון דברים שחברות אחרות עוד לא הפנימו .
תוסיף לזה אינטרנט מהיר ומחיר טוב והנה לך סוס מנצח
אתה יכול חסום לדוגמה הוצאת הודעות המחייבות בתשלום וכו'...
הם נותנים לך מס' בחו"ל ועוד המון דברים שחברות אחרות עוד לא הפנימו .
תוסיף לזה אינטרנט מהיר ומחיר טוב והנה לך סוס מנצח
·שלגון כתב:כדאי לעבור אליהם כרגע, עם כל הבאלאגן מסביב למכירה, מעבר למודל MVNO וכו'?
הדברים שם עדיין מתפקדים בכל מה שנוגע לשירות?
יש בעיות עם הכיסוי שלהם?...
אני איתם מההתחלה (כל המשפחה) ומאוד מרוצה. השירות שלהם למעשה self service באתר וזה מצויין. בפעמים היחידות שהתקשרתי לשירות אנושי, חזרו אלי, וגיליתי שיכולתי להסתדר לבד באתר.
הבאלאגן מסביב למכירה ושאר הסיפורים העסקיים לא צריכים לעניין אותך בכלל כלקוח. אתה לא משקיע בחברה.
אם יהיו בעיות בשירות ותהיה מאוכזב , זה טריוויאלי היום למישהו אחר, כמו שזה טריוויאלי לעבור אל גולן.
משה
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אני כרגע בגולן, ועל שינוי מסלול הם מבקשים כסף (45~ ש"ח)
קצת חורה לי העניין. למה הם צריכים לחייב על שינוי מסלול?
מה זה? שיטת מצליח? ואם בעוד שנה אשנה שוב מסלול אז עוד 45 ש"ח?
די מעצבן, למרות שלא מדובר בסכומים מהותיים, העיקרון לא מוצא חן בעיני.
איזה עלויות יש להם שהם צריכים לחייב אותי על שינוי מסלול?
האם גם בחברות האחרות מחייבים באיזשהו קנס על שינוי מסלול?
ג'יימס
מה זה? שיטת מצליח? ואם בעוד שנה אשנה שוב מסלול אז עוד 45 ש"ח?
די מעצבן, למרות שלא מדובר בסכומים מהותיים, העיקרון לא מוצא חן בעיני.
איזה עלויות יש להם שהם צריכים לחייב אותי על שינוי מסלול?
האם גם בחברות האחרות מחייבים באיזשהו קנס על שינוי מסלול?
ג'יימס
@JamesStone
קודם כך העובדות שאתה מציג לא שלמות. במעבר לתוכנית המלאה אין עלות וברור שאם אתה יורד ממנה אז הם מפסידים.
שנית, מה קשורים פה עקרונות? תבחן כצרכן מה כדאי לך או לא, לא מה העלויות והשיקולים של הספק.
הם רוצים, מן הסתם, להגדיל הכנסות. לא צריך סיבה אחרת.
אם הם היו מבטלים את דמי המעבר אך היו מעלים את מחירי החבילות אז זה כן היה בסדר בעיניך? אפילו אם בסופו של דבר היית משלם יותר?
קודם כך העובדות שאתה מציג לא שלמות. במעבר לתוכנית המלאה אין עלות וברור שאם אתה יורד ממנה אז הם מפסידים.
שנית, מה קשורים פה עקרונות? תבחן כצרכן מה כדאי לך או לא, לא מה העלויות והשיקולים של הספק.
אם הם היו מבטלים את דמי המעבר אך היו מעלים את מחירי החבילות אז זה כן היה בסדר בעיניך? אפילו אם בסופו של דבר היית משלם יותר?
משה
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
משה גם אתה לא מציג בשלמות את כל התנהלות של חברת גולן טלקום והצהרת של המנכ"ל.. ביום ההשקה שלא יהיה אצלם טרקים ולא שטקים לא כוכביות ולא אותיות קטנות, ומה קרה לכל ההצהרות הללו במשך הימים אצל גולן טלקום ❓ אף מהצהרות הללו לא כובדו ע"י גולן טלקום ...👎 כשלים טכנים יש בכל החברות בשונה מגולן טלקום שאר החברות לוקחים אחריות ורובן מפצות לקוחות... אצל גולן טלקום לא ניתן לקבל פיצוי ... בנוגע לדמי מעבר אצל גולן טלקום זה עניין גרדי ולא יותר מזה הרי הרשום נעשה ע"י הלקוח ולא מצריך שום נציג כמו ברשום הראשוני ... בחלק מהחברות גם ניתן להרשם באופן עצמאי ע"י הלקוח ללא דמי רשום או דמי משלוח או עלות סים ... וטענה של הפסד לא פיקציה הרי חלק מהלקוחות עוזבים את גולן טלקום בסופו של דבר..moco כתב:@JamesStone
אם הם היו מבטלים את דמי המעבר אך היו מעלים את מחירי החבילות אז זה כן היה בסדר בעיניך? אפילו אם בסופו של דבר היית משלם יותר?...
@uh99
לגמרי לא מבין מאיפה מגיע המשפט הראשון שלך.
לא רק שלא התיימרתי להציג בשלמות משהו על גולן, אלא שבכלל לא התייחסתי להתנהלות שלה.
הטענה שלי היא פשוט שאנו כצרכנים צריכים לבחון מה טוב לנו ולא להמציא "עקרונות".
ברור שמטרת גולן זה להרוויח כסף, בדיוק כמו מטרתן של כל המתחרות. אנשים יוצרים אצלם בראש, מעין יחסים חברותיים מדומים, ועוברים לפסים רגשיים.
קצת מזכיר את הדיונים על אפל מול אנדרויד (ולינוקס מול ויינדוז בעבר הרחוק יותר).
לא רק שלא התיימרתי להציג בשלמות משהו על גולן, אלא שבכלל לא התייחסתי להתנהלות שלה.
ברור שמטרת גולן זה להרוויח כסף, בדיוק כמו מטרתן של כל המתחרות. אנשים יוצרים אצלם בראש, מעין יחסים חברותיים מדומים, ועוברים לפסים רגשיים.
קצת מזכיר את הדיונים על אפל מול אנדרויד (ולינוקס מול ויינדוז בעבר הרחוק יותר).
משה
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
moco כתב:@uh99
ברור שמטרת גולן זה להרוויח כסף, בדיוק כמו מטרתן של כל המתחרות. אנשים יוצרים אצלם בראש, מעין יחסים חברותיים מדומים,
קצת מזכיר את הדיונים על אפל מול אנדרויד (ולינוקס מול ויינדוז בעבר הרחוק יותר)....
משה אם אתה לא מבין מאיפה מגיע המשפט הראשון שלי אז יש בעיה מאוד בהבנת במתן שירות
ולא כמו שכתבת במשפט האחרון שלך
שום חברה היא לא תחליף חברתיים מדומה כדברך .. ועוברים לפסים רגשיים. זה נגרם מסיבה שאיין איכפה בחוקים שבאים לטובת הלקוח
אם יש מענה זה לוקח הרבה זמן עד שהמענה יוצא לפועל מגופי
גולן הרוויח לציבור מיליארדים אז טיפה כבוד
אני בגולן כמעט מהיום הראשון ומודה שכשהוא סגר את המכירה לסלקום התבאסתי ורציתי לעזוב.
ולמרות זאת אני בהלם איך אנשים לא מבינים שגולן בעצמו (כי רמי לוי וכו' היו לפניו ולא שינו את השוק) חסך לכל משפחה לפחות 3500 ש"ח בשנה על סלולר כי המחירים ירדו מבערך 400 ש"ח לחודש ל 99 ש"ח ואפילו פחות. לכל קו. ובמשפחות יש בד"כ 3-4 קווים.
זה חסכון גדול יותר מכל מהלך אחר שעשתה הממשלה.
אז טיפה כבוד
וברמה היומיומית - אני בגולן ולא מרגיש שום שינוי לעומת לפני שנה. הקו עובד. השיחות ברורות. האינטרנט עובד. די פשוט למען האמת.
ברמת המחירים היום לשלם לגולן או לפלאפון זה כמעט אותו הדבר ולא באמת משנה
ולמרות זאת אני בהלם איך אנשים לא מבינים שגולן בעצמו (כי רמי לוי וכו' היו לפניו ולא שינו את השוק) חסך לכל משפחה לפחות 3500 ש"ח בשנה על סלולר כי המחירים ירדו מבערך 400 ש"ח לחודש ל 99 ש"ח ואפילו פחות. לכל קו. ובמשפחות יש בד"כ 3-4 קווים.
זה חסכון גדול יותר מכל מהלך אחר שעשתה הממשלה.
אז טיפה כבוד
וברמה היומיומית - אני בגולן ולא מרגיש שום שינוי לעומת לפני שנה. הקו עובד. השיחות ברורות. האינטרנט עובד. די פשוט למען האמת.
ברמת המחירים היום לשלם לגולן או לפלאפון זה כמעט אותו הדבר ולא באמת משנה
@uh99
אתה כתבת שלא הצגתי "בשלמות את כל התנהלות של חברת גולן טלקום והצהרת של המנכ"ל" ואני מסכים איתך לגמרי.
פשוט לא הבנתי למה אני אמור לעשות זאת בהקשר לתגובה למישהו שתשלומי המעבר מפריעים לו "עקרונית". מה הקשר?
דווקא כאזרח ישראלי מאוד עיצבן אותי מיכאל גולן ותרגילי ההתחמקות שלו ואני שמח שנראה בינתיים שלא התקפלו מולו.
הנ"ל לגמרי לא קשור להתיחסות שלי כצרכן לספק הטלפון שלי.
אתה כתבת שלא הצגתי "בשלמות את כל התנהלות של חברת גולן טלקום והצהרת של המנכ"ל" ואני מסכים איתך לגמרי.
פשוט לא הבנתי למה אני אמור לעשות זאת בהקשר לתגובה למישהו שתשלומי המעבר מפריעים לו "עקרונית". מה הקשר?
דווקא כאזרח ישראלי מאוד עיצבן אותי מיכאל גולן ותרגילי ההתחמקות שלו ואני שמח שנראה בינתיים שלא התקפלו מולו.
הנ"ל לגמרי לא קשור להתיחסות שלי כצרכן לספק הטלפון שלי.
משה
Re: אני כרגע בגולן, ועל שינוי מסלול הם מבקשים כסף (45~ ש"ח)
@JamesStone
גם 012, הוט מובייל ואפילו פלאפון מבקשים תשלום דמי מעבר ...
גם 012, הוט מובייל ואפילו פלאפון מבקשים תשלום דמי מעבר ...