חדש בקבוצה, מחפש הכוונה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
StasLisson פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים. אני חדש בקבוצה.
אני מתחיל לעבוד באחת חברות התקשורת בתור טכנאי\מתקין. ואין לי הרבה רקע בתחום. אני לא אוהב לעבוד בלי להבין הרבה על החומרים שאני עובד איתם, והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום. וכאן אתם ניכנסים.
תחומי העניין שמעניינים אותי הם כבלים, כלי עבודה בתחום, חידושים וכו. אני ניסיתי לחפש לבד ובעיקר מצאתי הרבה ויקיפדיה...
אשמח עם מישהו יכול להכוין אותי לפורום שמתעסק בהתקנות..
תודה מראש

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

התקנות של מה בדיוק? יש מגוון תחומים
האם החברה לא אמורה להכשיר את הטכנאים שהיא מעסיקה או לפחות לקלוט לשורות שלה כאלה שכבר מקצועיים ומגיעים עם נסיון בתחום?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

StasLisson פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

התקנות בתחום הטלויזיה. אני עובר הכשרה כרגע, אני פשוט רוצה להגדיל את תחום הידע שלי

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

קשה להמליץ על משהו, אני לדוגמה טכנאי רשתות תקשורת ומחשבים, עברתי קורס אם הסמכה, אך הוא בכלל לא כלל התקנות פיזיות, איכשהו למדתי בעצמי, נגיד ככה, אם יש לך חוש טכני, ואניטאיציה לזה, הכל יהיה טוב, כל עוד זה באמת מעניין אותך. אני לפעמים באמת עובד לפי אינטאיציה, ועד כו היא לא הכשילה אותי. אבל כל אחד והדרך שלו. תוך כדי עבודה עצמה אני מאמין שתלמד דברים חדשים.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

StasLisson פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@denis29
קודם כל תודה. אני מבין את מה שאתה אומר. אבל ברור לי שבהתקנות שאני יעבוד עליהם אני ילמד על הכלים שאני עובד איתם. אני מעוניין בנוסף ללמוד את המכניקה שעומדת מאחורי זה, בלי ללכת ללמוד הנדסת תקשורת. בשביל זה הבקשה להכוונה..

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

מני מניח שתצליח להתקדם עם מה שאתה רוצה אם תדע לשאול את השאלות הנכונות במקומות הנכונים.
מה שאתה רושם עד כה הוא מאד כללי ולא ממוקד. כשתרצה לדעת משהו ספציפי תשאל בדיוק את זה וזה ייתן סיכוי גבוה יותר שמישהו שמבין בזה יוכל לענות לך.
דמיין מצב בו מחר אני מתחיל לעבוד כמכונאי במוסך. לא הגיוני יהיה לשאול בכללי "איך עובדים במוסך, מהם הכלים המעניינים שיש ובאיזה ציוד משתמשים וכו'. כן יהיה הגיוני להתעניין בנקודות ספציפיות כמו איך נהוג לבצע כיוון זוויות גלגלים (כיוון "פרונט"), באיזה ציוד משתמשים ומהן הטכניקות ועוד כל מיני שאלות שהן לגמרי ממוקדות במשהו ספציפי.
אולי עדיף לך להתחיל את ההסמכה הבסיסית בחברה ומשם הלאה לשאוב ידע בתחום מטכנאים שתעבוד איתם/מולם ועל הבסיס הזה אני מאמין שיצופו לך כל מיני שאלות/רעיונות וכל מיני דברים מסביב שתתעניין בהם. משם תוכל להתקדם כנראה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

אני מניח שאתה מתחיל לעבוד כקבלן בחברת הוט?? (לא יוריקום נכון?)

החברה אמורה לדאוג להכשרת הצוותים, ואם לא, לפחות תלמד מה לעשות מראש צוות שלך.

אם אתה רוצה להתקדם אז קודם תלמד קורסים בבתי ספר למקצועות בתחום הטכני או לפחות תתחיל לעבוד בחברה שתספק לך קורס הכשרה מקדים טרם תחילת העבודה שלך בפועל (לדוגמה חברת יס)
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

StasLisson פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

לא הוט.... ניראה לי שעם התנאים של חברת טאט כבר עדיף לירות לעצמך ברגל (דעה אישית). תודה רבה על התשובות. אני האמת שרק סיימתי קורס ורק מתחיל אז יש לי המון שאלות אבל שום דבר ממוקד. ככל שאתקדם בטח גם השאלות יתמקדו.
טוב לדעת שיש פה עזרה

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”