חדש בקבוצה, מחפש הכוונה
-
StasLisson
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן חברים. אני חדש בקבוצה.
אני מתחיל לעבוד באחת חברות התקשורת בתור טכנאי\מתקין. ואין לי הרבה רקע בתחום. אני לא אוהב לעבוד בלי להבין הרבה על החומרים שאני עובד איתם, והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום. וכאן אתם ניכנסים.
תחומי העניין שמעניינים אותי הם כבלים, כלי עבודה בתחום, חידושים וכו. אני ניסיתי לחפש לבד ובעיקר מצאתי הרבה ויקיפדיה...
אשמח עם מישהו יכול להכוין אותי לפורום שמתעסק בהתקנות..
תודה מראש
אני מתחיל לעבוד באחת חברות התקשורת בתור טכנאי\מתקין. ואין לי הרבה רקע בתחום. אני לא אוהב לעבוד בלי להבין הרבה על החומרים שאני עובד איתם, והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום. וכאן אתם ניכנסים.
תחומי העניין שמעניינים אותי הם כבלים, כלי עבודה בתחום, חידושים וכו. אני ניסיתי לחפש לבד ובעיקר מצאתי הרבה ויקיפדיה...
אשמח עם מישהו יכול להכוין אותי לפורום שמתעסק בהתקנות..
תודה מראש
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
התקנות של מה בדיוק? יש מגוון תחומים
האם החברה לא אמורה להכשיר את הטכנאים שהיא מעסיקה או לפחות לקלוט לשורות שלה כאלה שכבר מקצועיים ומגיעים עם נסיון בתחום?
האם החברה לא אמורה להכשיר את הטכנאים שהיא מעסיקה או לפחות לקלוט לשורות שלה כאלה שכבר מקצועיים ומגיעים עם נסיון בתחום?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
StasLisson
- חבר שרק התחיל

התקנות בתחום הטלויזיה. אני עובר הכשרה כרגע, אני פשוט רוצה להגדיל את תחום הידע שלי
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
קשה להמליץ על משהו, אני לדוגמה טכנאי רשתות תקשורת ומחשבים, עברתי קורס אם הסמכה, אך הוא בכלל לא כלל התקנות פיזיות, איכשהו למדתי בעצמי, נגיד ככה, אם יש לך חוש טכני, ואניטאיציה לזה, הכל יהיה טוב, כל עוד זה באמת מעניין אותך. אני לפעמים באמת עובד לפי אינטאיציה, ועד כו היא לא הכשילה אותי. אבל כל אחד והדרך שלו. תוך כדי עבודה עצמה אני מאמין שתלמד דברים חדשים.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
StasLisson
- חבר שרק התחיל

@denis29
קודם כל תודה. אני מבין את מה שאתה אומר. אבל ברור לי שבהתקנות שאני יעבוד עליהם אני ילמד על הכלים שאני עובד איתם. אני מעוניין בנוסף ללמוד את המכניקה שעומדת מאחורי זה, בלי ללכת ללמוד הנדסת תקשורת. בשביל זה הבקשה להכוונה..
קודם כל תודה. אני מבין את מה שאתה אומר. אבל ברור לי שבהתקנות שאני יעבוד עליהם אני ילמד על הכלים שאני עובד איתם. אני מעוניין בנוסף ללמוד את המכניקה שעומדת מאחורי זה, בלי ללכת ללמוד הנדסת תקשורת. בשביל זה הבקשה להכוונה..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מני מניח שתצליח להתקדם עם מה שאתה רוצה אם תדע לשאול את השאלות הנכונות במקומות הנכונים.
מה שאתה רושם עד כה הוא מאד כללי ולא ממוקד. כשתרצה לדעת משהו ספציפי תשאל בדיוק את זה וזה ייתן סיכוי גבוה יותר שמישהו שמבין בזה יוכל לענות לך.
דמיין מצב בו מחר אני מתחיל לעבוד כמכונאי במוסך. לא הגיוני יהיה לשאול בכללי "איך עובדים במוסך, מהם הכלים המעניינים שיש ובאיזה ציוד משתמשים וכו'. כן יהיה הגיוני להתעניין בנקודות ספציפיות כמו איך נהוג לבצע כיוון זוויות גלגלים (כיוון "פרונט"), באיזה ציוד משתמשים ומהן הטכניקות ועוד כל מיני שאלות שהן לגמרי ממוקדות במשהו ספציפי.
אולי עדיף לך להתחיל את ההסמכה הבסיסית בחברה ומשם הלאה לשאוב ידע בתחום מטכנאים שתעבוד איתם/מולם ועל הבסיס הזה אני מאמין שיצופו לך כל מיני שאלות/רעיונות וכל מיני דברים מסביב שתתעניין בהם. משם תוכל להתקדם כנראה..
מה שאתה רושם עד כה הוא מאד כללי ולא ממוקד. כשתרצה לדעת משהו ספציפי תשאל בדיוק את זה וזה ייתן סיכוי גבוה יותר שמישהו שמבין בזה יוכל לענות לך.
דמיין מצב בו מחר אני מתחיל לעבוד כמכונאי במוסך. לא הגיוני יהיה לשאול בכללי "איך עובדים במוסך, מהם הכלים המעניינים שיש ובאיזה ציוד משתמשים וכו'. כן יהיה הגיוני להתעניין בנקודות ספציפיות כמו איך נהוג לבצע כיוון זוויות גלגלים (כיוון "פרונט"), באיזה ציוד משתמשים ומהן הטכניקות ועוד כל מיני שאלות שהן לגמרי ממוקדות במשהו ספציפי.
אולי עדיף לך להתחיל את ההסמכה הבסיסית בחברה ומשם הלאה לשאוב ידע בתחום מטכנאים שתעבוד איתם/מולם ועל הבסיס הזה אני מאמין שיצופו לך כל מיני שאלות/רעיונות וכל מיני דברים מסביב שתתעניין בהם. משם תוכל להתקדם כנראה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שאתה מתחיל לעבוד כקבלן בחברת הוט?? (לא יוריקום נכון?)
החברה אמורה לדאוג להכשרת הצוותים, ואם לא, לפחות תלמד מה לעשות מראש צוות שלך.
אם אתה רוצה להתקדם אז קודם תלמד קורסים בבתי ספר למקצועות בתחום הטכני או לפחות תתחיל לעבוד בחברה שתספק לך קורס הכשרה מקדים טרם תחילת העבודה שלך בפועל (לדוגמה חברת יס)
החברה אמורה לדאוג להכשרת הצוותים, ואם לא, לפחות תלמד מה לעשות מראש צוות שלך.
אם אתה רוצה להתקדם אז קודם תלמד קורסים בבתי ספר למקצועות בתחום הטכני או לפחות תתחיל לעבוד בחברה שתספק לך קורס הכשרה מקדים טרם תחילת העבודה שלך בפועל (לדוגמה חברת יס)
-
StasLisson
- חבר שרק התחיל

לא הוט.... ניראה לי שעם התנאים של חברת טאט כבר עדיף לירות לעצמך ברגל (דעה אישית). תודה רבה על התשובות. אני האמת שרק סיימתי קורס ורק מתחיל אז יש לי המון שאלות אבל שום דבר ממוקד. ככל שאתקדם בטח גם השאלות יתמקדו.
טוב לדעת שיש פה עזרה
טוב לדעת שיש פה עזרה