שרשור תגובות: מרצדס משיקה את ה E Class בישראל
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יופי של סקירה. 
שווה לדעת שמערכות בלימת חירום אוטומטית ובקרת שיוט אוטונומית (נקראת גם אדפטיבית) קיימות כבר בגירסאות היותר מאובזרות ברוב הרכבים של פולקסוואגן וסקודה, כולל פולו ופאביה. כאן תשלמו כמאה אלף שקל ולא חצי מיליון...
בקרת שיוט אדפטיבית זה פיצ'ר אדיר שיצא לי להשתמש בו ברכב שכור בגרמניה. הוא מאפשר לשייט גם כשהתנועה לא לגמרי פנוייה ומאט/מאיץ אוטומטית לפי הרכב שלפניכם. וזה כמובן נוח מאוד בפקק תנועה. אין צורך להתעייף מהתעסקות אינסופית עם הברקס והגז.
לי אין בכלל ספק שהרכב הבא שארכוש יכלול את התכונות הללו.
שווה לדעת שמערכות בלימת חירום אוטומטית ובקרת שיוט אוטונומית (נקראת גם אדפטיבית) קיימות כבר בגירסאות היותר מאובזרות ברוב הרכבים של פולקסוואגן וסקודה, כולל פולו ופאביה. כאן תשלמו כמאה אלף שקל ולא חצי מיליון...
בקרת שיוט אדפטיבית זה פיצ'ר אדיר שיצא לי להשתמש בו ברכב שכור בגרמניה. הוא מאפשר לשייט גם כשהתנועה לא לגמרי פנוייה ומאט/מאיץ אוטומטית לפי הרכב שלפניכם. וזה כמובן נוח מאוד בפקק תנועה. אין צורך להתעייף מהתעסקות אינסופית עם הברקס והגז.
לי אין בכלל ספק שהרכב הבא שארכוש יכלול את התכונות הללו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
למה דווקא ב HTMOBILE?
בכל מקרה, לפני כשנה וחצי קיבלתי כרכב חלופי מרצדס E200. לא זוכר אם כבר רשמתי פה סקירה או לא אבל רמת שיכוך המהמורות ברכב הזה היתה פנומנלית. כמו כן הנדסת אנוש ברכבי מרצדס היא מהטובות בעולם והבפנים נראה לא פחו ממדהים.
חוץ מזה, מניסיון מר, להיות לקוח מרצדס עם רכב של 400K זה לא להיט.
בכל מקרה, לפני כשנה וחצי קיבלתי כרכב חלופי מרצדס E200. לא זוכר אם כבר רשמתי פה סקירה או לא אבל רמת שיכוך המהמורות ברכב הזה היתה פנומנלית. כמו כן הנדסת אנוש ברכבי מרצדס היא מהטובות בעולם והבפנים נראה לא פחו ממדהים.
חוץ מזה, מניסיון מר, להיות לקוח מרצדס עם רכב של 400K זה לא להיט.
מרצדס באופן כללי מצויינות בכל מה שקשור לשיכוך מהמורות ופינוק ,
לצערי הם עדיין נחשבים למכוניות בעלות מס' התקלות הרב ביותר, בטח ביחס לקטגור
שירות הלקוחות שלהם הוא מצויין - לכן גם כמעט ולא תשמעו חוויות "שליליות" .
לצערי הם עדיין נחשבים למכוניות בעלות מס' התקלות הרב ביותר, בטח ביחס לקטגור
שירות הלקוחות שלהם הוא מצויין - לכן גם כמעט ולא תשמעו חוויות "שליליות" .
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אין מה להוסיף על מרצדס - הכל ידוע .
ביקרתי במפעל שלהם ב Sindelfingen , כגודל הצפייה - גודל ההתפעלות ואף מעבר !
ביקרתי במפעל שלהם ב Sindelfingen , כגודל הצפייה - גודל ההתפעלות ואף מעבר !
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
בגלל היחס בשירות הלקוחות על רכב "זול". לפחות ככה הרגשתי. בכל מקרה השירות היה זוועתי!!gmb כתב:KINGIKRA:
מאיזה בחינה אתה מתכוון?
בגלל העלויות השוטפות של אחזקת הרכב?
או בגלל היחס בשרות הלקוחות שאתה מקבל על זה שיש לך כביכול רכב "זול" של החברה?...
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
תודה.pixies כתב:יופי של סקירה.
לי אין בכלל ספק שהרכב הבא שארכוש יכלול את התכונות הללו....
מערכת בלימת החירום ובקרת השיוט שקיימות ברכבי VAG אינן קרובות למה שמרצדס הצליחה להשיג והטמיעה ברכבים שלה.
השילוב של שלוש המערכות מבצע פעולות אקטיביות כמו מעבר בין נתיבים, זיהוי Pattern - דפוס של הולכי רגל, וזיהוי נתיבי התנועה.
הטכנולוגיה יכולה להאט את הרכב לפני פניות ולא רק כשיש רכב ממול וגם להפעיל את ההיגוי לפי כיוון הנתיבים, להפעיל מערכות הגנה על נוסעים כמו צליל ההתראה לפני תאונה ומשיכת חגורת הבטיחות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
במרצדס אכן נראה שיש מערכות הרבה יותר מתקדמות, אך גם התשלום הוא בהתאם (חצי מיליון שקל ומעלה).
למי שאין בידו התקציב הנ"ל (רובנו, אני מניח...) ומעוניין בכל זאת בבקרת שיוט אדפטיבית/אוטונומית, כדאי שיבדוק אילו מהמכוניות החדשות בשוק שעולות 100-150K כוללות אותה.
למי שאין בידו התקציב הנ"ל (רובנו, אני מניח...) ומעוניין בכל זאת בבקרת שיוט אדפטיבית/אוטונומית, כדאי שיבדוק אילו מהמכוניות החדשות בשוק שעולות 100-150K כוללות אותה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אכן דורון צודק
למרצדס יש רכבים מצויינים ומוניטין פלדה (או נירוסטה) AAA והמון זכויות וידע.
אבל חלק ניכבד ממה שתואר ב E החדשה אינו חדש כמו בקרת שיוט אדפטיבית או תקון אקטיבי של סטיה מנתיב או זיהוי שטחים מתים או PRE SAFE .
כל המרכיבים הללו קיבלו חיבור מתוחכם ומכן יכולות החדשות של הרכב.
עדיין סקודה פאביה ב 100K ועוד קצת נמכרת בעולם עם הרבה מהתוספות הנחמדות והחשובות הללו אבל- היבואן כרגע מביא רק בלימה אוטונומית,
מבורך אבל כשתרצה לקבל יותר איבזור שכזה בעזרת היבואן "היקר" המחיר עשוי לנסוק.
למרצדס יש רכבים מצויינים ומוניטין פלדה (או נירוסטה) AAA והמון זכויות וידע.
אבל חלק ניכבד ממה שתואר ב E החדשה אינו חדש כמו בקרת שיוט אדפטיבית או תקון אקטיבי של סטיה מנתיב או זיהוי שטחים מתים או PRE SAFE .
כל המרכיבים הללו קיבלו חיבור מתוחכם ומכן יכולות החדשות של הרכב.
עדיין סקודה פאביה ב 100K ועוד קצת נמכרת בעולם עם הרבה מהתוספות הנחמדות והחשובות הללו אבל- היבואן כרגע מביא רק בלימה אוטונומית,
מבורך אבל כשתרצה לקבל יותר איבזור שכזה בעזרת היבואן "היקר" המחיר עשוי לנסוק.