מעבר מסמארטפון LG לסמארטפון SAMSUNG
1. להעביר את אנשי הקשר ע"י יצוא ויבוא: לא צריך לעשות את זה. רק מוודאים שכל אנשי הקשר במכשיר הישן מוגדרים בחשבון גוגל ולא בזיכרון של הטלפון או של הסים. אם תרצה הסבר על ביצוע הבדיקה הזו תכתוב.shmulik88 כתב:הסמארטפון שלי הוא LG L90.
קניתי סמארטפון SUMSUNG A5 2016.
להעביר את אנשי הקשר ע"י יצוא ויבוא אני יודע.
איך אני מעביר את כל הנתונים של whatapp instgram ?
תודה מראש לכל העונים...
2. איך אני מעביר את כל הנתונים של whatapp instgram ? : גם אם לא תבצע העברה חלק גדול מההסטוריה יעבור אליך דרך אנשי הקשר שלך.
אבל הסטוריה מלאה ניתן להשיג דרך גיבוי הצ'אט לגוגל דרייב במכשיר הישן ואז במכשיר החדש הוא כבר יטען לך הכל.
לגבי instgram: לא יודע איך זה עובד שם, אבל הבת שלי עברה מכשיר ולא התלוננה אז כנראה שהכל עובר בחשבון.
3. לא כתבת על Notes למיניהן, תלוי באיזו אפליקציה אתה משתמש. במקרה של Google Keep הכל אוטומאטי , רק תוודא שבהגדרות האפ' יש גיבוי באינטרנט. גם לרוב האפ' האחרות יש גיבוי פשוט או לפחות יצוא ל גוגל Docs.
4. סמסים: קצת יותר מסובך להעביר ממכשירים מסויימים אבל יש אפ' שעושות את זה למי שחייב.
5. תמונות: אם יש לך Google Photos עם הגדרות גיבוי אז הכל כבר בענן.
מקווה שעזרתי
טוב, במקרה כזה באמת צריך יצוא מהמכשיר לקובץ CSV או משהו כזה ויבוא של בקובץ לחשבון גוגל שלך.shmulik88 כתב:תודה ושאלה.
כל אנשי הקשר בזיכרון של המכשיר.
איך אני מעביר אותם לחשבון של גוגל?
·...
עדיף לדעתי יבוא של הקובץ דרך המחשב , גם יותר מהיר וגם אתה רואה בוודאות שכל אנשי הקשר נוצרים בחשבון גוגל.
אצלנו לימדתי את כל הילדים (וההורים) לוודא שהם יוצרים איש קשר חדש רק בגוגל, מאז החלפת טלפונים עוברת לכולם חדש.
בהצלחה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בווטסאפ יש דרך נוספת לבצע גיבוי להיסטוריית ההודעות מלבד ה Google Drive
בתוך מנהל הקבצים יש "internal storage" ששם ממוקמת תיקיית WhatsApp שבתוכה יש 3 קבצים שאחד מהם עונה לשם Databases (זה קובץ שמכיל את כל המלל של הווטסאפ)
קח את התייקיה וזרוק אותה באותו מקום למכשיר החדש לדוגמא בסמסונג לא תהיה תיקיית ווטסאפ אז צור אותה ידנית לפני ההתקנה של הווטסאפ וקרא לה WhatsApp בתוך תיקייה זו תעביר את כל תיקיית Databases אליה
עכשיו תתקין ווטסאפ כרגיל ואל תשכח ללחוץ על "שחזור" שיופיע לך במהלך הבתקנה
בתוך מנהל הקבצים יש "internal storage" ששם ממוקמת תיקיית WhatsApp שבתוכה יש 3 קבצים שאחד מהם עונה לשם Databases (זה קובץ שמכיל את כל המלל של הווטסאפ)
קח את התייקיה וזרוק אותה באותו מקום למכשיר החדש לדוגמא בסמסונג לא תהיה תיקיית ווטסאפ אז צור אותה ידנית לפני ההתקנה של הווטסאפ וקרא לה WhatsApp בתוך תיקייה זו תעביר את כל תיקיית Databases אליה
עכשיו תתקין ווטסאפ כרגיל ואל תשכח ללחוץ על "שחזור" שיופיע לך במהלך הבתקנה