Atmos קולנוע בתי + תוכן
שלום
יש לי היום מערכת 7.1 ואני מאוד מרוצה, אני משתמש בסטרימיר של HIMEDIA שתומך בפורמטים שך 7.1 TRUEHD ו DTS MA
מתחיל לחשוב קדימה ולהשתדרג לתמיכה ב ATMOS
דבר ראשון גיליתי שהסטריימר שלי תומך בפורמט, כמובן צריך רסיבר חדש שתומך ורמקולים לתיקרה
השאלה שלי לגבי תוכן
בעיקר אני מוריד סרטים כדוגמאת
13 Hours The Secret Soldiers of Benghazi 2016 Bluray 1080p TrueHD 7 1 Atmos x264 Grym
מעניין אותי לדעת האם הקבצים האילו שרשומים כתומכים ב Atmos 7 1 יתמכו ב 7.1.2 או 7.1.4 (אם לא אז מה הרעיון?)
יש למישהו מושג? (נסיון)
וגם אשמח להדיע להדגמה באיזה חנות שיש לה חדר הדגמה
יש לי היום מערכת 7.1 ואני מאוד מרוצה, אני משתמש בסטרימיר של HIMEDIA שתומך בפורמטים שך 7.1 TRUEHD ו DTS MA
דבר ראשון גיליתי שהסטריימר שלי תומך בפורמט, כמובן צריך רסיבר חדש שתומך ורמקולים לתיקרה
השאלה שלי לגבי תוכן
13 Hours The Secret Soldiers of Benghazi 2016 Bluray 1080p TrueHD 7 1 Atmos x264 Grym
מעניין אותי לדעת האם הקבצים האילו שרשומים כתומכים ב Atmos 7 1 יתמכו ב 7.1.2 או 7.1.4 (אם לא אז מה הרעיון?)
יש למישהו מושג? (נסיון)
וגם אשמח להדיע להדגמה באיזה חנות שיש לה חדר הדגמה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה וזה אטמוס מספר הרמקולים נקבע על ידי הרסיבר/פרוססור, בהתאם למספר הרמקולים המחוברים וכרגע ,ברמות המחיר שאנחנו מסתובבים סביבם, המקסימום הוא 7.1.4
·אני יודע שיש בסטריאו סטאר אפשרות הדגמה לאטמוסMichaAC כתב:שלום
השאלה שלי לגבי תוכן
יש למישהו מושג? (נסיון)
וגם אשמח להדיע להדגמה באיזה חנות שיש לה חדר הדגמה...
@MichaAC
·אצלי התצורה הינה 5.1.2, אני יכול לאמר שהתוספת של ה-Atmos מוסיפה מימד נוסף מעל הראש
האפקט מורגש רק בחלקים מסוימים בהם נדרש המימד, מעבר לזה במרבית הסרט אין השפעה מורגשת שהאחוריים לא מספקים.
מבחינת האם 2 או4 רמקולים בתקרה, כאשר אתה מוריד סרט שתומך בפורמט הנ"ל אז הרסיבר יודע להתאים לפי מס' הרמקולים שהגדרת.
אני באופן אישי בדקתי בחנות Crossover - תוכל לבחון אצלם.
·אצלי התצורה הינה 5.1.2, אני יכול לאמר שהתוספת של ה-Atmos מוסיפה מימד נוסף מעל הראש
האפקט מורגש רק בחלקים מסוימים בהם נדרש המימד, מעבר לזה במרבית הסרט אין השפעה מורגשת שהאחוריים לא מספקים.
מבחינת האם 2 או4 רמקולים בתקרה, כאשר אתה מוריד סרט שתומך בפורמט הנ"ל אז הרסיבר יודע להתאים לפי מס' הרמקולים שהגדרת.
אני באופן אישי בדקתי בחנות Crossover - תוכל לבחון אצלם.
·Shakedd כתב:אני גם באותה תצורה כמו matrix, אבל אני מרגיש הבדל ברוב הסרט, גם בסצנות שבהן זה לא נדרש הבמה הקדמית מרגישה מלאה יותר.
זה לפחות השינוי שאני חשתי בהוספת שני הרמקולים בתקרה.
,...
אשמח לדעת מדוע הוספת "רק" 2 רמקולים ולא 4 בתיקרה??
האם אצלך - אין צורך ?? סלון קטן ? ספה צמודה לקיר ?
אי גם חושב על השדרוג הזה ומחכה לעוד רסיברים שאמורים לצאת עם תמיכה ב- 7.2.4 .