זרימת אויר - מזגן מיני מרכזי
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
יכול להיות שעוצמת הזרימה לממד היא חזקה יותר כאשר הדלת פתוחה אבל אם חס וחלילה תצטרכו לשהות בממד עם דלת סגורה אני מניח שזרימת האוויר תהיה פחותה
בינתיים אם זה מפריע לך אתה יכול לעשות אחג משניים
1.ללא עלות אתה יכול לפתוח את התריס ולהניח עליו מבפנים ניילון/קרטון או כל דבר אחר שיחסום את זרימת האויר לממד
2.עם עלות :אתה יכול להזמין טכנאי להתקין על הצינור שמוביל לממד חוסם חשמלי בעוצמה משתנה של האוויר
בינתיים אם זה מפריע לך אתה יכול לעשות אחג משניים
1.ללא עלות אתה יכול לפתוח את התריס ולהניח עליו מבפנים ניילון/קרטון או כל דבר אחר שיחסום את זרימת האויר לממד
2.עם עלות :אתה יכול להזמין טכנאי להתקין על הצינור שמוביל לממד חוסם חשמלי בעוצמה משתנה של האוויר
נערך לאחרונה על ידי קרוקס44 ב 26/06/2016 17:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
במזגן מיני מרכזי - יש מרכזיית אוויר - היא בעצם "מפצלת את האוויר לשרשורים.
מן הסתם ישנם בד"כ יציאות אוויר מהירות יותר מהשאר (חלק בגלל כיווניות האוויר שיוצא מהמאכזייה (מפצל)
אם יש לך חדר עם עדיפות לזרימה חזקה - אתה יכול להחליף בין השרשורים, כלומר לבדוק באיזה חדר יש זרימת אוויר חזקה
ללכת למרכזיית המזגן ולראות היכן הצינור שלו (השרשור) מתחבר ולחבר לשם את הצינור של החדר שאתה רוצה בו זרימה חזקה.
מן הסתם ישנם בד"כ יציאות אוויר מהירות יותר מהשאר (חלק בגלל כיווניות האוויר שיוצא מהמאכזייה (מפצל)
אם יש לך חדר עם עדיפות לזרימה חזקה - אתה יכול להחליף בין השרשורים, כלומר לבדוק באיזה חדר יש זרימת אוויר חזקה
ללכת למרכזיית המזגן ולראות היכן הצינור שלו (השרשור) מתחבר ולחבר לשם את הצינור של החדר שאתה רוצה בו זרימה חזקה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם אצלי זה ככה, אני חושב שזה קשור למרחק מהמזגן לא? אצלי החדר הרחוק ביותר מקבל זרימה חלשה יחסית
·oris74 כתב:גם אצלי זה ככה, אני חושב שזה קשור למרחק מהמזגן לא? אצלי החדר הרחוק ביותר מקבל זרימה חלשה יחסית...
כל עוד מדובר בדירה סטנדרטית ולא מבעבר בין קומות - הזרימה כמעט לא מושפעת ממרחק החדר מהמרכזייה .
אצלי בח. השינה הזרימה הייתה חלשה מאוד ואצל חדר הילדים שהיה צמוד היתה זרימה חזקה.
החלפתי בין הצנרותכפי שרשמתי למעלה ועכשיו אצלי הזרימה מעולה ואצל הילדים חלשה .