יש לי בעיה במגבר ואני צריך גם עזרה או המלצה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

קניתי לפני עשר שנים מגבר שני חלקים (אמפ ופרה אמפ). המגבר של אדקום והרמקולים של אנרג'י. לא השתמשתי יותר מידי במערכת הזאת במהלך 10 השנים האחרונות ובכל זאת לפני חצי שעה זה התקלקל בפעם הראשונה. מה שקורה זה שהאמפ מתחיל להוריד ולהרים את אספקת החשמל שלו במהירות עד שנכבה לגמרי ומןם הסתם גם מכבה ביחד איתו את הפרה אמפ. יש למישהו אולי מושג מה זה יכול להיות וכמה עלול לעלות תיקון כזה? וכשאני חושב על זה עכשיו, איפה בכלל מתקנים דבר כזה?
כשקניתי את המערכת לא חשבתי בכלל על סראונד ואמרתי לעצמי שבבוא היום נוסיף פרה פרוססור כדי שיהיה סראונד למרות שאני יודע שזה פחות טוב ממגבר אחד שיש בו סראונד. מה כדאי לי לעשות? לקנות מגבר חדש? אם כן אז על מה אתם ממליצים עד 10000 ש"ח?
תודה מראש

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

נשמע כמו בעיה בספק או בממסר.
לשלוח למעבדה.

אתה יכול להמשיך להשתמש בו בתור הגברה לקידמיים, גם בסטאפ של ק"ב (הרסיבר יהיה הפרוססור אודיו ויגביר את הסנטר ואחוריים).
אופציה שניה, היא להסתכל על כל השווי של כל המערכת + התקציב שיש לך לשידרוג ולראות מה ייתן לך את הקפיצה הגדולה ביותר. יכול להיות שתיקון המגבר+ החלפת הרמקולים, למשל, ייתן לך תמורה גבוהה יותר...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

קודם כל תודה.
דבר שני, איך אתה כל הזמן עונה לי בכל הפורומים? :lol: יש כמה מרטינים שנראים אותו הדבר כמו מיסטר סמית במטריקס? :D
ודבר שלישי, פתחת את עיניי עם נושא השידרוג הזה. נראה לה שה"זקנה" שלי עוד שווה משהו שיש אפשרות לעלות ממנו? כשהגעתי לארץ עם המכולה לפני 10 שנים הלכתי ישר לחנות טופ אודיו כדי לבדוק כמה הרוחתי. קניתי את המגבר, רמקולים ENERGY 3+2, קומפאקט דיסק וכבלים (כן אני מזכיר גם את הכבלים. הם עלו לי בניו יורק 275 דולר. זה לא מעט) ב 2800 דולר כאשר בטופ אודיו רק הרמקולים והמגבר עלו בערך 22000 ש"ח. בהתחשב בזה שהדולר היה אז 3.5 בערך, יצאתי מאוד מורווח (בלי קשר שהבאתי גם טלויזיה ומקרר כדי למכור ועשיתי עליהם רווח של 11000). אם נעשה חשבון כולל של 25000 ש"ח בזמנו, אני מאמין שהיום הכל שווה כמה אלפים בודדים אם בכלל. תקן אותי אם אני טועה.
דבר רביעי והריאלי ביותר כרגע בגלל שרק עכשיו הוצאתי 10000 על מקרן (לפני עזרים), זה לתקן. לא כתבת לאן לפנות. אין לי שמץ של מושג.
תודה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #4 

אתה צודק באבחנה שלך. (לגבי השווי של המערכת, לא לגבי ריבוי המרטינים... :D ).

לגבי תיקון - יש כמה טכנאים, חלקם באינדקס הקישורים.
יש גם חבר פורום בשם ADUDU שהוא טכנאי.
twitter facebook linkedin
About.me

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

אוקיי
אתה יודע אם לייזר סיטי עושים שידרוגים כאלה?
בדקתי באינדקס קישורים ויש שם שלושה קישורים שאף אחד לא רלוונטי לגבי (אחד זה משוב לעסקים, השני זה טכנאי בצפון הארץ והשלישי זה תיקוני רמקולים בלבד). אני אנסה לאתר את הטכנאי החמקמק הזה פה בפורום.
תודה

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

kingikra

למרות שמרטין הוא כל יכול......
מומלץ לפתוח שרשור בקטגוריה המתאימה לו, כך תוכל גם לקבל יותר סיוע וגם ישמר הסדר הטוב :idea:

ראה שרשור מהעת האחרונה עם המלצה :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %E4#240588
שיהיה לך עם מה להתחיל, כמובן ישנם נוספים.
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

המון המון תודה אבל לא כל כך הבנתי את עיניין פתיחת השרשור בקטגוריה המתאימה. איפה בדיוק הייתי צריך לפתוח את השירשור?

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 897
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שמא זה הזמן לרביזיה.

שליחה #8 

האינכם סבורים, מנהלים, אחראים וקהל צופים נכבד, כי זה הזמן לשקול שוב את הצדקת קיומו של הפורום ה"יוקרתי"?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #9 

לא. תודה שוב שאתה מזכיר לנו.