מאיזה שנה חברת פירלס מיוצרת בארץ או ליתר דיוק עד איזו שנה היא יוצרה בחו"ל (דנמרק אם אני לא טועה?)
תודה
המליצו לי לשאול כאן
-
DanielMeshulam
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
DanielMeshulam
השאלה לא "מחודדת" מספיק. היא דומה לשאלה על ה"חליפה ליתום"... (בן כמה היתום? אזו חליפה?)
פירלס היתה חברה מדנמרק שיצרה רמקולים (ויחידות לרמקולים) ואשר לאורך השנים לבשה ופשטה צורה. את המותג החזיקו מספר חברות ולפני שנים פירלס הדנית אוחדה עם וויפה. אני מניח שהשאלה היא בקשר לרמקולים והאים יוצרו (או לא) בישראל
עליך להבדיל בין יחידות הרמקולים לבין התיבות (או ה"ארגזים" כמו ששמעתי שקוראים להם)
היחידות שבעבר יוצרו בדנמרק (ובמקומות נוספים בגוש האירופי) מיוצרות כבר שנים במזרח (גם בסין). תוכל למצוא עוד פרטים בשרשור הזה
התיבות מיוצרות שנים במקומות שונים בעולם. בחלקן יוצרו בישראל ובאיכות לא רעה כלל, אני מוצא יתרון ל "mass production" בין היתר מכוון שלא מדובר על יצור תיבות מעץ מלא אלא מחומרים מעובדים.
אם אכן המדובר ברמקולים, (במקרה כזה או דומה), מה שחשוב באמת זה איך הרמקולים נשמעים ופחות איפה יוצרו? כבר היו רמקולים שיוצרו ב USA או UK ונשמעו בינוני ומטה וכאלו שיוצרו במזרח ונשמעים נפלא.
האם יש דגם ספציפי מאחורי השאלה?
השאלה לא "מחודדת" מספיק. היא דומה לשאלה על ה"חליפה ליתום"... (בן כמה היתום? אזו חליפה?)
פירלס היתה חברה מדנמרק שיצרה רמקולים (ויחידות לרמקולים) ואשר לאורך השנים לבשה ופשטה צורה. את המותג החזיקו מספר חברות ולפני שנים פירלס הדנית אוחדה עם וויפה. אני מניח שהשאלה היא בקשר לרמקולים והאים יוצרו (או לא) בישראל
עליך להבדיל בין יחידות הרמקולים לבין התיבות (או ה"ארגזים" כמו ששמעתי שקוראים להם)
היחידות שבעבר יוצרו בדנמרק (ובמקומות נוספים בגוש האירופי) מיוצרות כבר שנים במזרח (גם בסין). תוכל למצוא עוד פרטים בשרשור הזה
התיבות מיוצרות שנים במקומות שונים בעולם. בחלקן יוצרו בישראל ובאיכות לא רעה כלל, אני מוצא יתרון ל "mass production" בין היתר מכוון שלא מדובר על יצור תיבות מעץ מלא אלא מחומרים מעובדים.
אם אכן המדובר ברמקולים, (במקרה כזה או דומה), מה שחשוב באמת זה איך הרמקולים נשמעים ופחות איפה יוצרו? כבר היו רמקולים שיוצרו ב USA או UK ונשמעו בינוני ומטה וכאלו שיוצרו במזרח ונשמעים נפלא.
האם יש דגם ספציפי מאחורי השאלה?
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
או בקיצור,
אין שום קשר בין פירלס יצרנית העבר מסקנדינביה,
לבין הרמקולים בעלי אותו שם שיוצרו בארץ.
סתם שמות זהים.
זאת ועוד,
יוצרו בארץ רמקולים עם שמות כמו DYNACO, ESS.
שהחברות המקוריות לא ידעו שיש להם דגמים כאלו...
אין שום קשר בין פירלס יצרנית העבר מסקנדינביה,
לבין הרמקולים בעלי אותו שם שיוצרו בארץ.
סתם שמות זהים.
זאת ועוד,
יוצרו בארץ רמקולים עם שמות כמו DYNACO, ESS.
שהחברות המקוריות לא ידעו שיש להם דגמים כאלו...