עדכון מרשמלו ל LG G3 קיים כבר כחודש דרך LG PC Suite
מדובר על D855 32gb. לא נקנה בארץ.
LG הודיעו כבר בנובמבר שיהיה אנדרואיד 6 ל G3 וכל התחזיות דיברו על דצמבר-ינואר.
מאז, יש הרבה שעידכנו למרשמלו דרך ROM שהיה זמין להורדה (ומצריך ROOT כמובן),
אני העדפתי לחכות לעדכון רשמי. עד חודש מרץ נהגתי לבדוק כל שבוע-שבועיים בפורומים של gsmarena עד שנמאס ופשוט חיכיתי ל OTA שיודיע מעצמו.
אז היום נכנסתי לפורום אחרי חודשיים וראיתי שאפילו מישהו מאיראן כבר עידכן, לא ב OTA אלא דרך LG PC Suite.
נו, לאיראנים יהיה מרשמלו ולנו לא ?
העדכון דרך LG PC Suite מהיר ופשוט בדיוק כמו ב OTA. בינתיים אין בעיות, מצד שני גם לא הבחנתי בשיפורים מלבד שינויים קלים במסך הבית.
גרסא קודמת אצלי: V21a-AME-XX (אחרי עדכון מ 24.12.2015)
גרסא חדשה: V30d-AME-XX
LG הודיעו כבר בנובמבר שיהיה אנדרואיד 6 ל G3 וכל התחזיות דיברו על דצמבר-ינואר.
מאז, יש הרבה שעידכנו למרשמלו דרך ROM שהיה זמין להורדה (ומצריך ROOT כמובן),
אני העדפתי לחכות לעדכון רשמי. עד חודש מרץ נהגתי לבדוק כל שבוע-שבועיים בפורומים של gsmarena עד שנמאס ופשוט חיכיתי ל OTA שיודיע מעצמו.
אז היום נכנסתי לפורום אחרי חודשיים וראיתי שאפילו מישהו מאיראן כבר עידכן, לא ב OTA אלא דרך LG PC Suite.
נו, לאיראנים יהיה מרשמלו ולנו לא ?
העדכון דרך LG PC Suite מהיר ופשוט בדיוק כמו ב OTA. בינתיים אין בעיות, מצד שני גם לא הבחנתי בשיפורים מלבד שינויים קלים במסך הבית.
גרסא קודמת אצלי: V21a-AME-XX (אחרי עדכון מ 24.12.2015)
גרסא חדשה: V30d-AME-XX
שלום,yayu2120 כתב:לי יש אותו מכשיר נקנה פה עם FOTA
מתי העדכון יהיה לי זמין?
ומה חדש בגירסה הזאת במכשיר שלנו?...
המכשיר שלי נקנה בחו"ל (מאמאזון ארה"ב), אין לי מושג לגבי FOTA, אולי פשוט תחבר את המכשיר ב USB למחשב ותבדוק ב lg pc suite אם יש עדכון ?
החדש בגירסא זה מבחינתי ממשק נקי יותר, זמן סוללה טוב יותר (לפחות בהרגשה שלי) ותכונות של Android 6 כמו שליטה בהרשאות של כל אפליקציה. לא הבדלים גדולים.
אני מרגיש קצת רגישות יתר בחיישנים של המכשיר: לפעמים הוא מופעל כשאני הולך איתו בכיס. אבל זה לא נורא מבחינתי.
החלטה שלך אם לשדרג או לא כי אין שינוי מהותי.
אני חושב שאתה צודק.yayu2120 כתב:תודעה על המידע.
לא נראה לי ששוה את ההתעסקות בהתחשב בסיכון, גם ככה אנחנו לא מנצלים את כל היכולות שלו ומבחינתי הוא עושה כל מה שאני צריך וביצועים גבוהים...
הסיבה שעדכנתי גירסא היא רק מתוך רצון להחזיק בגירסא הכי חדשה, לא מסיבה הגיונית.
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
זמן הבטריה אמור להשתפר משמעותי בעדכון ל 6.0
ב moto G שלי לפחות, זה אכן היה כך. וגם היתרון שאין הפרדה בין זיכרון פנימי לחיצוני.
2 סיבות חשובות בעיני לטובת ביצוע העדכון.
ב moto G שלי לפחות, זה אכן היה כך. וגם היתרון שאין הפרדה בין זיכרון פנימי לחיצוני.
2 סיבות חשובות בעיני לטובת ביצוע העדכון.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
עדכנתי (דרך האפליקציה) - לקח כמה נסיונות אבל בסוף זה עבד.
הכל עבר חלק אבל העברית נעלמה (הבנתי שזו בעיה ידועה). במכשיר שלי הייתי צריך רק עברית במקלדת אז פשוט התקנתי מקלדת חלופית
הכל עבר חלק אבל העברית נעלמה (הבנתי שזו בעיה ידועה). במכשיר שלי הייתי צריך רק עברית במקלדת אז פשוט התקנתי מקלדת חלופית
הבעיה בעברית נגרמת בכוונה בהסכם של LG ורונלייט כדי שיקנו רק מיבואן מונופול (לדעתי זו עבירה פלילית).oris74 כתב:עדכנתי (דרך האפליקציה) - לקח כמה נסיונות אבל בסוף זה עבד.
הכל עבר חלק אבל העברית נעלמה (הבנתי שזו בעיה ידועה). במכשיר שלי הייתי צריך רק עברית במקלדת אז פשוט התקנתי מקלדת חלופית...
יש אפשרות להתגבר על המכשול עם אפליקציית MoreLocale 2, בדקתי פעם סתם בשביל הניסיון ועבד לי ואחרי זה הסרתי את MoreLocale 2 וחזרתי לתפריטים באנגלית שגם אני מעדיף.
עבר קצת זמן..אבל הגיע הזמן לשדרג..תמיד נשרכתי מאחור )
המטרה בעיקר לנסות לשפר סוללה, ואת ביצועי המכשיר שלאחרונה, מרגיש טיפה איטי יותר. כמה שאלות:
1. המכשיר שלי D855 נקנה בישראל ביבוא מקביל עם FOTA, אבל הפסיק למצוא גירסאות אחרי גירסה 5.
בבדיקה עכשיו עם LG PC Suite, נמצאה גירסה 30B. להבנתי ישנם כמה גירסאות (30b, 30d, 30f וכד'), כאשר מדובר בגירסאות עוקבות..כלומר גירסה 30f מתקדמת יותר מקודמותיה. האם זה נכון או שמדובר בגירסאות המותאמות לדגם הספציפי של המכשיר / חומרה / משהו אחר.
למשל לפותח שירשור זה, גם יש D855 אבל אצלו נמצאה גירסה 30D.
2. מדברים על בעיית עיברית. האם מדובר על ממשק הטלפון - לא מעניין אותי אני באנגלית בכל מקרה, או שמא מדובר על קריאה וכתיבה של עיברית.
3. האם התקנה כזו (דרך LG Suite) שקולה להתקנה של מכשיר ריק, כזו שמנקה שאריות כאלה או אחרות שמצטברות על המכשיר במהלך הזמן, ואינן מתנקות עם smart clean של LG שבא עם המכשיר. בזמנו, פעם רחוק, הייתי מתקין לעיתים ROM עם recovery ושם היו אופציות לניקיון של איזורים - זיכרון - ועוד שטויות כאלה ואחרות. אלה הפעולות שאמורות לשפר את ביצועי המכשיר, או לפחות משפיעות.
4. האם השדרוג מוחק את החומר במכשיר (אפליקציות, תמונות משמכים וכו')
תודה
J.
המטרה בעיקר לנסות לשפר סוללה, ואת ביצועי המכשיר שלאחרונה, מרגיש טיפה איטי יותר. כמה שאלות:
1. המכשיר שלי D855 נקנה בישראל ביבוא מקביל עם FOTA, אבל הפסיק למצוא גירסאות אחרי גירסה 5.
בבדיקה עכשיו עם LG PC Suite, נמצאה גירסה 30B. להבנתי ישנם כמה גירסאות (30b, 30d, 30f וכד'), כאשר מדובר בגירסאות עוקבות..כלומר גירסה 30f מתקדמת יותר מקודמותיה. האם זה נכון או שמדובר בגירסאות המותאמות לדגם הספציפי של המכשיר / חומרה / משהו אחר.
למשל לפותח שירשור זה, גם יש D855 אבל אצלו נמצאה גירסה 30D.
2. מדברים על בעיית עיברית. האם מדובר על ממשק הטלפון - לא מעניין אותי אני באנגלית בכל מקרה, או שמא מדובר על קריאה וכתיבה של עיברית.
3. האם התקנה כזו (דרך LG Suite) שקולה להתקנה של מכשיר ריק, כזו שמנקה שאריות כאלה או אחרות שמצטברות על המכשיר במהלך הזמן, ואינן מתנקות עם smart clean של LG שבא עם המכשיר. בזמנו, פעם רחוק, הייתי מתקין לעיתים ROM עם recovery ושם היו אופציות לניקיון של איזורים - זיכרון - ועוד שטויות כאלה ואחרות. אלה הפעולות שאמורות לשפר את ביצועי המכשיר, או לפחות משפיעות.
4. האם השדרוג מוחק את החומר במכשיר (אפליקציות, תמונות משמכים וכו')
תודה
J.