היי,
אני מחפש לקנות שואב רובוטי ויש לי כמה שאלות.
יש לנו כיום שואב רובוטי שלא מתאים לנו: יש לנו בבית שלנו שני כלבים ושני ילדים פעילים. עיקר הבעיה היא ממש המון שערות כלבים. השואב שיש לי היום, ****** D76, אחרי שתי דקות הפעלה, כשאני עוצר ובודק אותו הוא מלא בשערות שסותמות אותו והלכלוך כבר לא נשאב פנימה. נכון שזה בבית שלא מנוקה באופן יומי אלא רק פעם בשבוע (ז"א בניסיון שכזה באמת יש הרבה שערות) אבל בשורה התחתונה הרובוט הזה, שאמור להיות טוב עד כמה שאני יודע, לא מתאים לנו (אגב, אני מוכר אותו - הוא כמעט ללא שימוש - פרטים בפרטי). לסיכום, הדרישה העיקרית שלנו היא שואב שיתמודד עם כמות השערות הגדולה.
קראתי לגבי דגם Omega. אני תוהה האם הוא יתמודד עם כמות השערות. המתחרה העיקרי שלו מבחינתי הוא Samsubg Aerobot (על שלל דגמיו) עם מה שנראה כמו שואב אבק מליגה אחרת מבחינת יכולות שאיבה. בסמסונג יש מיכל אשפה גדול ובנוסף גם זה עוצמת שאיבה גדולה. עוצמת שאיבה זה מצויין כי זה יבטיח הכנסה של כל השערות ודחיסה קלה שלהם, לעומת מצב שבו הן נתקעות בפיית השואב וסותמות אותו. אני תוהה אם ההצהרות לגבי עוצמת השאיבה של Omega שמדברות על עוצמת שאיבה החזקה ביותר בשוק זה גם מול השואב הזה של סמסונג.
לסיום - אני מניח שהכי טוב שרונן יענה על זה: האם גם בדגם החדש (אומגה) תינתן האפשרות אם לא מרוצים להחזיר את המוצר ולקבל את הכסף חזרה? זה מאוד ייקל על הרכישה מבחינתי, כי אז אין סיכון בעצם.
תודה
שאלות לגבי iclebo
@boazzz,
להערכתי הרובוט אצלי בבית כבר למעלה מחודש. נכון לעכשיו לא טיפלתי במברשת הראשית ולא ניקיתי אותה. השיער של זוג הכלבים המשירים שלי נשאב כולו לתא איסוף הלכלוך ולא משאיר זכר במברשת. אין לי ספק שזה גם מה שאתה תחווה עם ה OMEGA. כשתפעיל אותו לא יהיה לך ספק לגבי עוצמת השאיבה שלו.
כל מוצר שאנו מוכרים קיימת לגביו זכות החזרה מלאה למשך חודש ימים. כך גם לגבי ה OMEGA.
שבוע טוב
·
להערכתי הרובוט אצלי בבית כבר למעלה מחודש. נכון לעכשיו לא טיפלתי במברשת הראשית ולא ניקיתי אותה. השיער של זוג הכלבים המשירים שלי נשאב כולו לתא איסוף הלכלוך ולא משאיר זכר במברשת. אין לי ספק שזה גם מה שאתה תחווה עם ה OMEGA. כשתפעיל אותו לא יהיה לך ספק לגבי עוצמת השאיבה שלו.
כל מוצר שאנו מוכרים קיימת לגביו זכות החזרה מלאה למשך חודש ימים. כך גם לגבי ה OMEGA.
שבוע טוב
·