החלפת רמקולים רצפתיים ברמקולים מדפיים (או מקרן קול)
שלום,
יש לי כרגע מערכת מבוססת על רסיבר ימאהה RX-V565, עם רמקולים diamond סדרה 9 של wharfdale (קדמיים 9.5, סנטר ו אחוריים). הרצפתיים (הקדמיים) והסנטר - לא עמידים בפני הילדים, והאמת - כבר לא ממש יושבים לי טוב בעין בסלון (לאשה הם מעולם לא ישבו טוב בעין, אבל גם לא ציפיתי שזה יקרה...)
אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף כרגע, לכן חיפשתי מקרן קול שיתן תוצאה טובה, אבל לא ראיתי משהו סביר בתקציב שיש לי (אזור 3000 ש"ח). ולכן חשבתי אולי פשוט להחליף רמקולים למדפיים ולתלות אותם על הקיר, קצת יותר אסטתי, וקצת יותר עמיד בפני הילדים.
האם יש המלצות (בעיקר לקידמיים ולסנטר) שיכנסו לי בתקציב? את האחוריים אני אשמח להשאיר, אם יש משהו שישתדך איתם.
תודה.
יש לי כרגע מערכת מבוססת על רסיבר ימאהה RX-V565, עם רמקולים diamond סדרה 9 של wharfdale (קדמיים 9.5, סנטר ו אחוריים). הרצפתיים (הקדמיים) והסנטר - לא עמידים בפני הילדים, והאמת - כבר לא ממש יושבים לי טוב בעין בסלון (לאשה הם מעולם לא ישבו טוב בעין, אבל גם לא ציפיתי שזה יקרה...)
אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף כרגע, לכן חיפשתי מקרן קול שיתן תוצאה טובה, אבל לא ראיתי משהו סביר בתקציב שיש לי (אזור 3000 ש"ח). ולכן חשבתי אולי פשוט להחליף רמקולים למדפיים ולתלות אותם על הקיר, קצת יותר אסטתי, וקצת יותר עמיד בפני הילדים.
האם יש המלצות (בעיקר לקידמיים ולסנטר) שיכנסו לי בתקציב? את האחוריים אני אשמח להשאיר, אם יש משהו שישתדך איתם.
תודה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@yehudaa
·אהבתי מאוד את Q ACOUSTIC.

·אהבתי מאוד את Q ACOUSTIC.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
כבעלים גאה ומרוצה עד הגג מהמדפיים של q acoustics, אני מוכרח לציין שהמתלה המיוחד שלהם מאפשר לך תלייה עם הטייה לכל זווית, מתלה מיוחד ואסטתי מאוד.assafwei כתב:ה 2020i נשמעים מעניינים, ולהישאר עם הסנטר והאחוריים שיש לי עכשיו?
למרות שהייתי מעדיף גם סנטר קומפקטי יותר....
תסתכל ברשת איך זה נראה.