האם רצוי מגבר?
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש לי HD558 ובעקרון אני מרוצה, אבל הבנתי שמגבר יכול משמעותית לשפר את חויית הסאונד.
בעקרון עוצמת השמע מספיקה לי אבל הייתי שמח לסאונד איכותי יותר, ואולי אפילו מעט יותר באסי.
כדאי לשקול דבר כזה? מה המחיר בערך למגבר טוב?
בעקרון עוצמת השמע מספיקה לי אבל הייתי שמח לסאונד איכותי יותר, ואולי אפילו מעט יותר באסי.
כדאי לשקול דבר כזה? מה המחיר בערך למגבר טוב?
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
לא, אין להן ממש לאן להשתפר.
סאונד איכותי יותר? תעבור לאוזניות איכותיות יותר.
ממש חייב יותר באס? אתה יכול לקנות מגבר שקוף יחסית בעל כפתור EQ שמגביר את הבאס, למשל:
http://www.ebay.com/itm/SMSL-SAP-7-Mini-Portable-Headphone-Amplifier-Integrated-HIFI-Stereo-Audio-AMP-/381213416722?hash=item58c2171d12:g:bDMAAOSw5VFWQGJN
סאונד איכותי יותר? תעבור לאוזניות איכותיות יותר.
ממש חייב יותר באס? אתה יכול לקנות מגבר שקוף יחסית בעל כפתור EQ שמגביר את הבאס, למשל:
http://www.ebay.com/itm/SMSL-SAP-7-Mini-Portable-Headphone-Amplifier-Integrated-HIFI-Stereo-Audio-AMP-/381213416722?hash=item58c2171d12:g:bDMAAOSw5VFWQGJN
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
למה בעצם מגבר משפר את זה? חשבתי שכביכול האוזניות האלו לא מתאימות "בדיוק" למחשב, בגלל שהן מגיעות עם מתאם כזה שמחבר אותן ליציאת ה-3.5.
והן כביכול נוצרו כדי להשמע במגברים או במערכות שמע גדולות.. אז אולי המחשב בעצם לא ממצא אותן?
והן כביכול נוצרו כדי להשמע במגברים או במערכות שמע גדולות.. אז אולי המחשב בעצם לא ממצא אותן?
המתאם לא חשוב
יש אוזניות נצילות (DB) שישמעו נחמד בחיבור למחשב\סמארטפון
אבל ברוב האוזניות האיכותיות זה משהו שרק "מסבר את האוזן" כלומר לא ממש מראות את הפונטציאל שלהם שאחרי הגברה בריאה פתאום תגלה עד כמה הם מסוגלות
יש אוזניות נצילות (DB) שישמעו נחמד בחיבור למחשב\סמארטפון
אבל ברוב האוזניות האיכותיות זה משהו שרק "מסבר את האוזן" כלומר לא ממש מראות את הפונטציאל שלהם שאחרי הגברה בריאה פתאום תגלה עד כמה הם מסוגלות
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד