טלוויזיה 40-43 אינץ 2200~ ש"ח ייעודית ל-PS4

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
roeij פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

מחפש טלוויזיה ייעודית ל-PS4 (לא יהיה מחובר אפילו ממיר).
הטלוויזיה תהיה בחדר ולא בסלון, מרחק מהראש לאזור הטלוויזיה כ-2.5 מטר.
חשבתי על 40-43 אינץ בתקציב הזה. מוכן לחרוג קצת אם באמת שווה את זה.

נקודה חשובה: אין לי צורך ב-Smart TV. מוכן לקחת דגם ישן יותר, ובתמורה לקבל באותו המחיר תמונה טובה יותר.

חשוב 100-120Hz Native, ללא קשר למנגנונים השונים ש"משדרגים" את הקצב בצורה מלאכותית. אם לא אפשרי בתקציב, אתפשר. העיקר שהמשחקים ב-PS4 לא יהיו מרוחים מתזוזות מהירות.

מבקש מחנות טובה וזולה מאזור המרכז, עם אחריות נורמלית.
מעדיף לקחת מחברות כמו Sony, Samsung, LG וכו' ולא מהדגמים הזולים.

תודה רבה לכל העוזרים!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אני לא מכיר מסכים בסדר גודל התקציב הזה וגם הגודל שאתה מחפש שיתנו לך פאנל 120HZ.
בעיקרון רציתי להמליץ על J5100, כי הטלויזיה הופכת למעין ברירת מחדל, אבל היא לא מתאימה בצורה מושלמת למשחקים עקב ריבוי מריחות יחסי.
לסרטים\סדרות בעיקרון אין עם זה בעיה, אבל לשמחקים עם תנועה מהירה, וגם לשידורי ספורט היא לא הכי מתאימה. מצד שני אמור להיות לה אינפוט לאג נמוך יחסית.
כדאי להעיף מבט על ה-J6200. נראת לי אופציה מעניינת, אין בעית מריחות, שחורים טובים ואחידות טובה, אינפוט לאג סביר מאד. בהירות מקסימלית לא מהגבוהות, אבל לדעתי יהיה דיי והותר עבור מסך שמיועד לשמש כטלויזיה לחדר.
http://ca.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6200

לא מצאתי משהו ספציפי על הטלויזיות של LG, אבל אם לקחת את הדגמים הכי קרובים למה שיש כאן בארץ ולבדוק מה כתוב עליהם בRTINGS, אז למרות אינפוט לאג טוב, המסך נמרח הרבה יותר מהסמסונג.

לא חושב שניתן להשיג סוני ששווה להתעסק איתה במחירים האלה. היחידה אולי היא הR553, וגם אז לדעתי עדיף ללכת עם הסמסונג.
http://www.cnet.com/products/sony-kdl-550a/

roeij פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

TheCoolest כתב:אני לא מכיר מסכים בסדר גודל התקציב הזה וגם הגודל שאתה מחפש שיתנו לך פאנל 120HZ.
בעיקרון רציתי להמליץ על J5100, כי הטלויזיה הופכת למעין ברירת מחדל, אבל היא לא מתאימה בצורה מושלמת למשחקים עקב ריבוי מריחות יחסי.
לסרטים\סדרות בעיקרון אין עם זה בעיה, אבל לשמחקים עם תנועה מהירה, וגם לשידורי ספורט היא לא הכי מתאימה. מצד שני אמור להיות לה אינפוט לאג נמוך יחסית.
כדאי להעיף מבט על ה-J6200. נראת לי אופציה מעניינת, אין בעית מריחות, שחורים טובים ואחידות טובה, אינפוט לאג סביר מאד. בהירות מקסימלית לא מהגבוהות, אבל לדעתי יהיה דיי והותר עבור מסך שמיועד לשמש כטלויזיה לחדר.
http://ca.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6200

לא מצאתי משהו ספציפי על הטלויזיות של LG, אבל אם לקחת את הדגמים הכי קרובים למה שיש כאן בארץ ולבדוק מה כתוב עליהם בRTINGS, אז למרות אינפוט לאג טוב, המסך נמרח הרבה יותר מהסמסונג.

לא חושב שניתן להשיג סוני ששווה להתעסק איתה במחירים האלה. היחידה אולי היא הR553, וגם אז לדעתי עדיף ללכת עם הסמסונג.
http://www.cnet.com/products/sony-kdl-550a/
...
היי, תודה רבה על התגובה. גם אני חשבתי על ה-6200. העניין הוא שמכאן:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906656

יש את החנויות בהתחלה הזולות, שהביקורות שלהן לא משהו בכלל. אחריות לא רשמית, אבל משיטוטים בפורום הבנתי שהאחריות של סמסונג הרשמיים גם ככה נוראית אז חבל על הכסף. ב-2000 שח לעומת 3000 וצפונה (דגם די חדש, בכל זאת) עבור יבואן רשמי עדיף לי לקנות חדשה אם חלילה קרה משהו. כמובן אשמח לעצה בנושא, אם כן שווה להשקיע.

מעבר לכך יש את המכירות האישיות, אולסייל וכו'. מישהו התנסה בזה? כדאי? אצליח להשיג מחיר סביר (רשום באולסייל יבואן רשמי)

http://www.olsale.co.il/ItemDetails.asp ... d=22991121
אני יכול ספציפית לשלם גם בתשלום אחד או שניים, כך שאם זה יוריד את עלות המכשיר זה יהיה מצוין. השאלה איך להתנהל מולם בהצעות כדי להוריד את המחיר כמה שאפשר (הבנתי אפשר להציע עד 5).

תודה מראש.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #4 

לא מתפקידי להכנס לאנשים לכיס, אבל לדעתי אם מדובר על מסך שכך עולה 2000 ועם אחריות עולה 3000, מדובר על זינוק של 50% בעלות המוצר.
אם למשל בעוד שנתיים המסך יפסיק לתפקד, לרוב אפשר למכור אותו לחלקים ופשוט לקנות אחד חדש. ההפסד יהיה לא כזה גדול. מצד שני אם המסך יעבוד כמו שצריך לתקופה ארוכה מ3 שנים, אז חסכת 1000 שקלים או 33% מערך המוצר.

roeij פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

TheCoolest כתב:לא מתפקידי להכנס לאנשים לכיס, אבל לדעתי אם מדובר על מסך שכך עולה 2000 ועם אחריות עולה 3000, מדובר על זינוק של 50% בעלות המוצר.
אם למשל בעוד שנתיים המסך יפסיק לתפקד, לרוב אפשר למכור אותו לחלקים ופשוט לקנות אחד חדש. ההפסד יהיה לא כזה גדול. מצד שני אם המסך יעבוד כמו שצריך לתקופה ארוכה מ3 שנים, אז חסכת 1000 שקלים או 33% מערך המוצר.
...
הבנתי. לגבי אולסיי ודומיהם, יש למישהו מושג?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #6 

אני לא זוכר אם יצא לי לקנות מהם איי פעם. לא נראה לי שאוכל להביע עליהם דעה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #7 

100/120Hz לא יעזור עם מריחות במשחקים. אין כמעט טלוויזית 120Hz שתומכת בלקבל 120Hz, ו-PS4 לא תומך בלהוציא 120Hz. החלקת תנועה ואולי 3D הם השימוש היחיד לזה, שניהם לא שימושיים למשחקים. גם אם מסך נמצא במצב 120Hz (בהנחה שזה פעיל גם כשהחלקת התנועה מכובה), קצב הרענון לא משפיע על זמן תגובת הפיקסלים.

מה שיכול לעזור הוא הבהוב תאורה אחורית (בשמותיו השונים, כגון BFI), אבל בהרבה מקרים התוצאה יוצאת מהבהבת או חשוכה מדי.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #8 

מסכים עם 120HZ בד"כ לא סובלים מבעית judder כי אז המסך לא צריך להשתמש ב3:2 pulldown.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #9 

24Hz זה לסרטים, לא למשחקים. ואני לא חושב שצריך בהכרח 120Hz בשביל 24Hz. זה יכול להיות 48Hz, או 72Hz, או מסך שרשמית עם מפרט 60Hz אבל בפועל עם פנל 120Hz (למשל, סוני W65x מ-2013). אגב, גם לא כל מסכי ה-120Hz חפים מ-judder ב-24Hz.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #10 

אכן, פספסתי שעיקר הייעוד של המסך הוא משמחקים ולאו דווקא סרטים.
בכל אופן, כפי שרשמתי בתחילת השרשור סביר להניח שהוא לא ימצא מסך עם 120HZ בטווח מחירים הזה. ובנוסף לזה שאכן אין לתכונה הזו שום יתרון לשימושים שלו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”