במצע על Moto X Pure באמזון
240$ לדגם של ה- 16GB. צריך לצאת משהוא כמו 1400 ש"ח גג עד הדלת. חצי מהמחיר בארץ.
מה אתם אומרים? יש סיבה לא ללכת על זה?
צריך התייחסות בזריזות לפני שהמבצע מסתיים.
מה אתם אומרים? יש סיבה לא ללכת על זה?
צריך התייחסות בזריזות לפני שהמבצע מסתיים.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
אני שואל ליתר ביטחון: אם קניתי שתי חתיכות של המכשיר הזה והחבילה עכשיו בדרך לארץ, באופן עקרוני לא צריכה להיות בעיה במכס, נכון? אני לא צריך טפסים או אישורים ממשרד התקשורת. לפי מה שהבנתי עד שלושה מכשירים מאותו סוג (כולל) לא צריך אישור.
אני צודק?
אני צודק?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם זה משלוח באמזון גלובל (כלומר, בסיכום רואים שיש import deposit) לא אמורה להיות שום בעייה עם המכס ולא יהיו הפתעות, כי אמזון דואגת לזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בסוף קניתי מ- B&H. מסתבר שהמבצע באמאזון היה בסה"כ price match שהם עשו ל- B&H, רק שב- B&H הם הוסיפו באותו מחיר גם SD Card של 32GB.
מה שקרה זה שקניתי מאמאזון ואז גיליתי את הסיפור הזה ומיד ביטלתי את ההזמנה וקניתי שוב ב- B&H.
בכל אופן, השאלה שלי היא בעיקר נוגעת לעניין של האם אני צריך אישור של משרד התקשורת? האם זאת חבילה שלא יכולה לעבור במסלול הקולקטיבי של חברת השילוח אלא חייבת למסלול הפרטני (והיקר). ברור שיכול להיות לי מזל נאחס והיא תעבור למסלול הפרטני. השאלה היא אם משהוא בחבילה עצמה (=שני סלולרים) יגרום לזה.
השילוח נעשה עם buy2usa, ולפי מה שהבנתי מהם בארץ החבילה תגיע עם דואר שליחים (שירות של דואר ישראל). אז זה בטח גם העמיל מכס של הדואר שמשחרר את החבילה, נכון?
מה שקרה זה שקניתי מאמאזון ואז גיליתי את הסיפור הזה ומיד ביטלתי את ההזמנה וקניתי שוב ב- B&H.
בכל אופן, השאלה שלי היא בעיקר נוגעת לעניין של האם אני צריך אישור של משרד התקשורת? האם זאת חבילה שלא יכולה לעבור במסלול הקולקטיבי של חברת השילוח אלא חייבת למסלול הפרטני (והיקר). ברור שיכול להיות לי מזל נאחס והיא תעבור למסלול הפרטני. השאלה היא אם משהוא בחבילה עצמה (=שני סלולרים) יגרום לזה.
השילוח נעשה עם buy2usa, ולפי מה שהבנתי מהם בארץ החבילה תגיע עם דואר שליחים (שירות של דואר ישראל). אז זה בטח גם העמיל מכס של הדואר שמשחרר את החבילה, נכון?
וגם נמנעת ממס ארה"ב דרך B&H
buy2usa משחררים כנראה בעצמם, אחרת אין הסבר איך החבילות דרכם לא סובלות מהמתנה של חודש במכס.
אני לא חושב שתצטרך אישורים כלשהם על פלאפון רגיל, אתה יכול לשאול גם את שירות הלקוחות, יש להם נסיון עם פלאפונים
buy2usa משחררים כנראה בעצמם, אחרת אין הסבר איך החבילות דרכם לא סובלות מהמתנה של חודש במכס.
אני לא חושב שתצטרך אישורים כלשהם על פלאפון רגיל, אתה יכול לשאול גם את שירות הלקוחות, יש להם נסיון עם פלאפונים
אהה, כן, שכחתי את העניין הזה. משום מה בהזמנה מ- B&H, להבדיל מאמאזון, כשכתובת המשלוח היא בניו ג'רזי באמת לא הייתי צריך לשלם בנוסף local taxes. חסכתי עוד כמה לירות.satih כתב:וגם נמנעת ממס ארה"ב דרך B&H...
·satih כתב:buy2usa משחררים כנראה בעצמם, אחרת אין הסבר איך החבילות דרכם לא סובלות מהמתנה של חודש במכס.
אני לא חושב שתצטרך אישורים כלשהם על פלאפון רגיל, אתה יכול לשאול גם את שירות הלקוחות, יש להם נסיון עם פלאפונים...
רעיון טוב, אני אתקשר אליהם מחר בשביל להפחית קצת את מפלס הלחץ.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
עריכה
·deepspace כתב:זה לא אותו פלאפון?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876105...
לא, זה הדור הראשון של המכשיר מ- 2013. אני קניתי את ה- Moto X Pure Edition. הוא נמכר מחוץ לארה"ב בשם Moto X Style.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=7229&