המלצה למערכת עד 1500 ש''ח
שלום
אני בקרוב עובר דירה ואני רוצה לקנות מערכת לחדר. החדר הוא 10 מטר (2.65X3.75)
השימוש הוא בעיקר לפלייסטיישן וצפייה בטלוויזיה וסרטים ומעט מוזיקה.
חשוב שיהיה סאונד איכותי - אני דיי מעדיף 2.1 או סאונדבאר\מקרן קול (מה ההבדל?)
חשבתי על סאונדבאר JBJ SB 250 איך הוא? יש משהו יותר מומלץ?
מה אתם ממליצים שייתן לי את הסאונד הכי טוב למחיר?
תודה רבה לעוזרים
אני בקרוב עובר דירה ואני רוצה לקנות מערכת לחדר. החדר הוא 10 מטר (2.65X3.75)
השימוש הוא בעיקר לפלייסטיישן וצפייה בטלוויזיה וסרטים ומעט מוזיקה.
חשוב שיהיה סאונד איכותי - אני דיי מעדיף 2.1 או סאונדבאר\מקרן קול (מה ההבדל?)
חשבתי על סאונדבאר JBJ SB 250 איך הוא? יש משהו יותר מומלץ?
מה אתם ממליצים שייתן לי את הסאונד הכי טוב למחיר?
תודה רבה לעוזרים
סאונד איכותי ותקציב כזה לא הולכים ביחד
הכי טוב שתוכל לקנות - רסיבר פיונייר ב200 דולר מהדיוטי פרי ומערכת 5.1 גם ב200 דולר מהדיוטי (אם יש לך שימוש לקולנוע ביתי\סרטים)
אם אין צורך במערכת קולנוע. ההמלצה לרסיבר עומדת בעינה. ותחפש זוג מדפיים יד שנייה ב800 שקל
זה הכי טוב שתמצא
הכי טוב שתוכל לקנות - רסיבר פיונייר ב200 דולר מהדיוטי פרי ומערכת 5.1 גם ב200 דולר מהדיוטי (אם יש לך שימוש לקולנוע ביתי\סרטים)
אם אין צורך במערכת קולנוע. ההמלצה לרסיבר עומדת בעינה. ותחפש זוג מדפיים יד שנייה ב800 שקל
זה הכי טוב שתמצא
אני בידיוק גם במגעים כאלה כרגע,יש לי סאונדבר של סמסונג 450H וזה סבבה אבל זה הכל תלוי בך,זה תלוי לאיזה סאונד אתה מצפה
והרעיון הוא כזה - לפי דעתי כל מערכת 5.1 תיהיה עדיפה על סאונדבר ,כי סאונדבר הוא לא באמת 5.1 .
סאונדבר זאת מערכת שיודעת אולי להוציא סאונד איכותי וחזק ,אבל האפקטים שקיימים בסרטים וסדרות לא באמת תבחין בהם בצורה שונה מאוד ,ככה זה אצלי לפחות.
והרעיון הוא כזה - לפי דעתי כל מערכת 5.1 תיהיה עדיפה על סאונדבר ,כי סאונדבר הוא לא באמת 5.1 .
סאונדבר זאת מערכת שיודעת אולי להוציא סאונד איכותי וחזק ,אבל האפקטים שקיימים בסרטים וסדרות לא באמת תבחין בהם בצורה שונה מאוד ,ככה זה אצלי לפחות.