דירה חדשה = רמקולים חדשים. אבל אין תקציב ):
אהלן חברים.
נתחיל בזה שאני מאזין למטאל. 99 אחוז מטאל.
התקציב שלי הוא עד 1000 שקלים.. (גמיש חח)..
מה הסט אפ הכי טוב שאני יכול לעשות?
2.1? 2.0?
נראה שהרמקולים שמקבלים ב2.0 טובים בהרבה מאלה שמקבלים ב2.1, אבל ב2.1 מקבלים סאב וופר.
אני מפחד לקנות 2.0, כי אני כן אוהב באסים. האמנם לא באסים של טראנסים והיפ הופ.. אבל באסים של מטאל..
אני אבוד! תצילו אותי!
תודה(:
נתחיל בזה שאני מאזין למטאל. 99 אחוז מטאל.
התקציב שלי הוא עד 1000 שקלים.. (גמיש חח)..
מה הסט אפ הכי טוב שאני יכול לעשות?
2.1? 2.0?
נראה שהרמקולים שמקבלים ב2.0 טובים בהרבה מאלה שמקבלים ב2.1, אבל ב2.1 מקבלים סאב וופר.
אני מפחד לקנות 2.0, כי אני כן אוהב באסים. האמנם לא באסים של טראנסים והיפ הופ.. אבל באסים של מטאל..
אני אבוד! תצילו אותי!
תודה(:
אני חשבתי לקנות סאב-וופר חיצוני בנוסף לסטריאו.
אני פחות מומחה כדי להגיד משהו.
אם הייתי קונה עכשיו מערכת עם התקציב הקטן שיש לי הייתי קונה ביד 2 או פה מהאתר (במכירה של אאודיו)
תתיעץ היטב.
ואם זה משהו פשוט אז לך על יד 2 ותבדוק את המחיר המקורי.
ד"א: כמו שאמרו לי, סאב וופר זה לפחות 8-12" של רמקול (שזה משהו ענק!@@@!!!!), אני מתכנן להשלים לאחד כזה בהזדמנות.
אז לדעתי הסטריאו הזול שיש לי ביינתיים הוא סבבה (אולי (: ).
אני פחות מומחה כדי להגיד משהו.
אם הייתי קונה עכשיו מערכת עם התקציב הקטן שיש לי הייתי קונה ביד 2 או פה מהאתר (במכירה של אאודיו)
תתיעץ היטב.
ואם זה משהו פשוט אז לך על יד 2 ותבדוק את המחיר המקורי.
ד"א: כמו שאמרו לי, סאב וופר זה לפחות 8-12" של רמקול (שזה משהו ענק!@@@!!!!), אני מתכנן להשלים לאחד כזה בהזדמנות.
אז לדעתי הסטריאו הזול שיש לי ביינתיים הוא סבבה (אולי (: ).
יש לי רמקולים רצפתיים טובים למטאל,
Canton m80dc
אסטטית לא משהו, בצדדים יש התנפחות מעטה של התיבה, וכיסוי בד של וופר אחד צדדי חסר.
ישנה אפשרות פשוט לתפור לו כיסוי בד בזול שיסתיר את כל הפגמים האסטטים
המצב תפעולי שלהם פרפקט, האלמנטים והקרוס מצב מושלם.
אממ מה
אין לי(לאשתי ליתר דיוק) מקום בשבילם בבית, ולאור מצבם החיצוני אם תרצה הם שלך ב1000 ש"ח (עלו 2700$ בחו"ל בשנות ה2000)
צבע שחור
http://hometheaterhifi.com/volume_9_1/c ... -2002.html
אתה מוזמן לשמוע
Canton m80dc
אסטטית לא משהו, בצדדים יש התנפחות מעטה של התיבה, וכיסוי בד של וופר אחד צדדי חסר.
ישנה אפשרות פשוט לתפור לו כיסוי בד בזול שיסתיר את כל הפגמים האסטטים
המצב תפעולי שלהם פרפקט, האלמנטים והקרוס מצב מושלם.
אממ מה
אין לי(לאשתי ליתר דיוק) מקום בשבילם בבית, ולאור מצבם החיצוני אם תרצה הם שלך ב1000 ש"ח (עלו 2700$ בחו"ל בשנות ה2000)
צבע שחור
http://hometheaterhifi.com/volume_9_1/c ... -2002.html
אתה מוזמן לשמוע
·אתה רואה, כבר נופלות לך כמה הצעות יותר טובות ממה שאיי פעם תוכל לקנות.talhphoto כתב:@legopart
·
כלומר היום יש לך 2.0, ואתה לא מסתפק בבאס שלו? איזה מוזיקה אתה שומע?
ואיזה דגם של רמקולים יש לך?...
תתייעץ, תראה את מצב המוצר ותראה כמה אתה מוכן לשלם.
לי אישית יש רמקולים ווינטאג' מדפיים של מערכת סטריאו מהדגם הכי נחות שיש
אפשר לקנות רמקולים גם במחירים זולים מאוד, השאלה היא איזה איכות אתה מצפה לקבל (רמקולים זולים==הספק חלש וביצועים ככה ככה)
ושוב פעם, תראה פה, יש פה ציוד יוקרה יחסית בזול. רק תבדוק כמה שזה שמור והאם זה יתאים לך .