האם זה זמן טוב לקנות אוקטביה חדשה?
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
היי..
אני שואל עבור ההורים שלי
כרגע יש להם סקודה אוקטביה שנת 2011 1.2TSI מליסינג והם מעוניים לעשות טריידאין על האוקטביה החדשה
השאלה שלי בגדול האם זה זמן טוב לקנות עכשיו סקודה חדשה? או שמא הם אמורים להכריז על דור חדש בחודשים הקרובים?
כי לדעתי הסקודה החדשה אולי שונה ממה שיש לנו אבל משנת 2014 לא עשו בה שום שינוי והיא נראת לי קצת פחות מאובזרת לעומת האחרות..
יש למישהו מושג בנושא הזה? או אישזהן המלצות אחרות ששווה לבדוק?
התקציב של ההורים שלי הוא בסביבות ה-90,000 ש"ח (כשמזכים אותם על הרכב הנוכחי ב-42,000 ש"ח)
אני שואל עבור ההורים שלי
כרגע יש להם סקודה אוקטביה שנת 2011 1.2TSI מליסינג והם מעוניים לעשות טריידאין על האוקטביה החדשה
השאלה שלי בגדול האם זה זמן טוב לקנות עכשיו סקודה חדשה? או שמא הם אמורים להכריז על דור חדש בחודשים הקרובים?
כי לדעתי הסקודה החדשה אולי שונה ממה שיש לנו אבל משנת 2014 לא עשו בה שום שינוי והיא נראת לי קצת פחות מאובזרת לעומת האחרות..
יש למישהו מושג בנושא הזה? או אישזהן המלצות אחרות ששווה לבדוק?
התקציב של ההורים שלי הוא בסביבות ה-90,000 ש"ח (כשמזכים אותם על הרכב הנוכחי ב-42,000 ש"ח)
- DanielLevi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- שם מלא: Daniel Levi
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
זאת שאלה שקשה מאוד לענות עליה, המלאי והמבצעים של חברות הליסינג הם יחסית דימניים ומשתנים, אם אני זוכה נכון אז באלבר מציעים מחירון על טרייד אין אז אולי שווה לך להתחיל את ההשואה וסקר השוק משם.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני דווקא חושב שהזמן הכי טוב לקנות רכב זה קצת לפני שיוצא דגם חדש. בזמן הזה אפשר לקנות את הרכב במחיר הטוב ביותר אבל זה אינדיבידואלי.
לא מעט אנשים לא יוכלו לחיות עם העובדה שחודש אחרי שהם רכשו את הרכב החדש שלהם כבר מסתובב לו דגם חדש יותר על הכביש. איש באמונתו...
אין לי מושג אם יוצא דגם חדש ומתי. שיחת טלפון קצרה על צמפיון תסגור לך את הפינה.
בהצלחה מה שלא תבחרו!
לא מעט אנשים לא יוכלו לחיות עם העובדה שחודש אחרי שהם רכשו את הרכב החדש שלהם כבר מסתובב לו דגם חדש יותר על הכביש. איש באמונתו...
אין לי מושג אם יוצא דגם חדש ומתי. שיחת טלפון קצרה על צמפיון תסגור לך את הפינה.
בהצלחה מה שלא תבחרו!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
זה מה שעשיתי עם הרכב שלי. חיכיתי לקראת סוף המחזור כשכבר הכריזו על המודל החדש. לרוע המזל היבואנים מכירים את הטריק ומורידים את המלאי בכדי לא להתקע איתו.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אתה יודע... זה מה שהם רוצים. לא תמיד יוצא. לפני שרכשתי את הרכב החדש שלי הייתי במשא ומתן מול לקסוס על ה GS 450. הם היו מוכנים לרדת שם יפה מאוד כולל ארייד אין על הרכב הנוכחי.oferlaor כתב:זה מה שעשיתי עם הרכב שלי. חיכיתי לקראת סוף המחזור כשכבר הכריזו על המודל החדש. לרוע המזל היבואנים מכירים את הטריק ומורידים את המלאי בכדי לא להתקע איתו....
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

במידה ויודעים מתי יצא דגם חדש אז באמת זו אופצייה טובה לקנות את הדגם ה"ישן" בפחות אבל זה כשיודעים מתי יצא הדגם
מה שעדיין סקודה לא עשו לגבי האוקטביה ולכן אני מפחד לרכוש רכב חדש ואחרי חודש הם פתאום יכריזו על דור חדש
לפני כחודש קראתי באתר וואלה אם אני לא טועה שהדגם הבא של האוקטביה יכלול מנוע חדש בנפח של 1 ליטר ובאותו הספק כמו ה-1.2 הנוכחי
זה נשמע דיי מעניין ודיי חסכוני, באמת שווה לבדוק זאת מול צ'מפיון ונקווה לקבל תשובות או לפחות כיוון כולשהו
מקסימום נבדוק את האופל אסטרה החדשה, לפי הביקורות היא באמת משהו לעומת הדור הקודם..
ותודה לכולם על העזרה
ואם מישהו ישמע משהו על סקודה אשמח לעדכון
מה שעדיין סקודה לא עשו לגבי האוקטביה ולכן אני מפחד לרכוש רכב חדש ואחרי חודש הם פתאום יכריזו על דור חדש
לפני כחודש קראתי באתר וואלה אם אני לא טועה שהדגם הבא של האוקטביה יכלול מנוע חדש בנפח של 1 ליטר ובאותו הספק כמו ה-1.2 הנוכחי
זה נשמע דיי מעניין ודיי חסכוני, באמת שווה לבדוק זאת מול צ'מפיון ונקווה לקבל תשובות או לפחות כיוון כולשהו
מקסימום נבדוק את האופל אסטרה החדשה, לפי הביקורות היא באמת משהו לעומת הדור הקודם..
ותודה לכולם על העזרה
ואם מישהו ישמע משהו על סקודה אשמח לעדכון
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הדגם הנוכחי הושק רק ב 2012, וסקודה ידועה כמותג בו הדגמים נוטים להאריך ימים.
עם זאת, הדגם הנוכחי עבר מתיחת פנים וריענון של אמצע החיים (מנוע יותר חזק וחסכוני, ומערכות פנים ), צפי הגעה כמה חודשים.
http://cars.walla.co.il/item/2970166
עם זאת, הדגם הנוכחי עבר מתיחת פנים וריענון של אמצע החיים (מנוע יותר חזק וחסכוני, ומערכות פנים ), צפי הגעה כמה חודשים.
http://cars.walla.co.il/item/2970166
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

·Multimediaman כתב:הדגם הנוכחי הושק רק ב 2012, וסקודה ידועה כמותג בו הדגמים נוטים להאריך ימים.
http://cars.walla.co.il/item/2970166...
זאת הכתבה שראיתי באמת, לא עיינתי בה כ"כ אז כי ההורים שלי לא חשבו לרכוש רכב חדש אבל עכשיו שאני רואה את זה אולי באמת שווה לטלפן לצ'מפיון ולשמוע מה הם אומרים
תודה רבה על העדכון
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

יצא לי לדבר עם סקודה גם באולם תצוגה וגם עם נציג שירות ולאף אחד עדיין אין תשובה לגבי הדגם החדש שאמור לצאת.
לפי האינטרנט יש מקומות שמצויין שהוא יצא בעוד מספר חודשים ויש מקומות שמצויין שהוא יצא בכלל בתחילת 2017.
אז כנראה שההורים שלי הורידו את סקודה מהפרק אבל יש כיוון חדש שאשמח להכוונות מכם
ראיתי שטויוטה דיחוו על קורולה חדשה שתצא בחודש הבא
באולם תצוגה שלהם הם הורידו את הדגם של שנת 2015/16 ואמרו שחודש הבא תגיע הטויטה המחודשת אבל אין להם שום מידע עליו,
השאלה שלי היא האם שווה לחכות לטויוטה החדשה שבמידה ונעשה הזמנה עכשיו נקבל אותה רק באוגוסט או שעדיף ללכת דווקא על הטויוטה אוונסיס?
שמעתי שיש הבדל משמעותי בין האוונסיס הנוכחית (עם נפח של 1.8 ליטר) לבין הטויטה היוצאת (1.6 ליטר), האם זה באמת משמעותי כמו שמציינים?
לפי האינטרנט יש מקומות שמצויין שהוא יצא בעוד מספר חודשים ויש מקומות שמצויין שהוא יצא בכלל בתחילת 2017.
אז כנראה שההורים שלי הורידו את סקודה מהפרק אבל יש כיוון חדש שאשמח להכוונות מכם
ראיתי שטויוטה דיחוו על קורולה חדשה שתצא בחודש הבא
באולם תצוגה שלהם הם הורידו את הדגם של שנת 2015/16 ואמרו שחודש הבא תגיע הטויטה המחודשת אבל אין להם שום מידע עליו,
השאלה שלי היא האם שווה לחכות לטויוטה החדשה שבמידה ונעשה הזמנה עכשיו נקבל אותה רק באוגוסט או שעדיף ללכת דווקא על הטויוטה אוונסיס?
שמעתי שיש הבדל משמעותי בין האוונסיס הנוכחית (עם נפח של 1.8 ליטר) לבין הטויטה היוצאת (1.6 ליטר), האם זה באמת משמעותי כמו שמציינים?