2 שאלות מראיון עבודה שהיה לי היום

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי
מטרת השרשור הזה היא לקבל תשובות טובות לשאלות האלה שנשאלתי היום בראיון עבודה.
להלן השאלות:

1. "אין לי אינטרנט מה עושים?"

התשובה שלי היתה לשנות ב Local adapter את הגדרות ה DNS ב IPV4. (מניסיון אישי שעשיתי כמה פעמים).
לגבי שאלה זו אני יודע שיכולים ליהיות הרבה תסריטים לכן אני רוצה לקבל עוד כמה תשובות אפשריות שאולי לא חשבתי עליהן...

2.מה זה DC ולמה הוא משמש?

התשובה שלי הייתה לשלוט על המחשבים והיוזרים בחברה. לתת הגדרות בהתאם ליוזר וגישה למידע שהוא צריך.

יש לכם עוד כמה אפשרויות או דברים שעולה בדעתכם לענות לגבי שתי השאלות?...
נערך לאחרונה על ידי fick_m ב 27/06/2016 19:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

אף אחד??

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1240
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #3 

אפשר תשובות לא טובות גם:

1) מוציאים כבל DC מראוטר מחכים ומכניסים מחדש.
2) ראה תשובה ל-1

fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אפשר תשובה רצינית?

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #5 

אין לי אינטרנט מה עושים ?

1. בודקים אם יש לך בכלל לינק לכרטיס
2. אם יש לינק, בודקים אם יש כתובת IP חוקית.
3. אם אין כתובת חוקית יתכן ונגמר pool של ה DHCP ואז אולי כדאי להגדיר כתובת סטאטית ( אבל רק אחרי שוידאת עם מי שמחלק כתובות שזו כתובת פנויה ).
4. אם יש לך כתובת חוקית, אתה בודק אם אתה מגיע ל Default Gateway שלך ( על ידי פינג ) בדרך כלל זו הכתובת הפנימית של הראוטר. אם אתה מגיע ( פינג מצליח ) אז הבעיה היא בראוטר שכנראה מנותק מה WAN.
5.אם לא הגעת לראוטר למרות שיש לך כתובת חוקית אתה והראוטר שלך כנראה לא יושבים על אותו מתג ( זו גם כנראה הסיבה שלא קיבלת DHCP כי זה broadcast וזה לא עובר בלי ip helper בין מתגים ) - בשלב הזה התקבלת אם אמרת ip helper , broadcast ומתגים שונים גם אם זאת לא הבעיה.
6. בדיקת בונוס - אם הגעת לראוטר ועדיין לא מצליח לגלוש, אתה יכול לעשות פינג ל public dns של גוגל. זה 8.8.8.8, אם אתה מגיע אז אין לך בעיית routing ואתה יוצא ל WAN אבל יש לך בעיית DNS. או שלא מוגדר נכון בראוטר, או שלא מוגדר נכון ב DHCP Pool

לגבי מה זה DC ההגדרה היא Domain Controller אתה כמובן יכול לחפש ב wiki אבל בגדול מדובר בשרת שאחראי על ה
authentication requests ( אין לי פרוש בעברית נורמלי לדבר הזה ) למעשה כל מחשב שמתחבר לרשת וכל משתמש שנכנס לרשת , חייבים לעבור הזדהות מול אותו שרת. מערכת ה AD של מיקרוסופט היא דוגמא ל Domain Controller אבל יש גם דוגמאות מעולם ה Unix כמו NIS+ ואחרים.

ליאור

,
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #6 

אבל זו לא שאלה רציתי, מה זה אין לי אינטרנט, יכול להיות מליון סיבות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #7 

דבר ראשון אני בודק אם יש לי כתובת ip עם ipconfig. אם יש עושה פינג לראוטר. אם אין בודק חיבור פיזי ושהשרת dhcp תקין. אם יש, בודק dns על ידי פינג למקום חדש (נניח ynet.co.il ובודק שהוא מצליח לזהות כתובת ip). בודק שהראוטר מעביר הלאה פינגים על ידי פינג למקום ידוע. לא עובד, עושה tracert לכתובת חיצונית.

עכשיו בדקנו את המדיה הפיזית, חיבור לראוטר, dns וראוטר תקין.

לשאלה השניה. מדובר בשרת שתפקידו לנהל את המשתמשים בארגון, את המחשבים ולתת להם לעשות לוגאין דרך המשתמש הcorporate שלהם. לרוב (לא חייב) הוא מכיל גם שירותים עם active directory, dns ושירות קבצים, כמו גם הדפסה מרוחקת ושירותי web חברתיים כמו sharepoint או sql

fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תודה

fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

mp3lll כתב:אבל זו לא שאלה רציתי, מה זה אין לי אינטרנט, יכול להיות מליון סיבות.
...
זו השאלה מראיון העבודה.
מילה במילה
אם אין מה להגיד אז תגיד "אין לי מה להגיד"
אל תתחכם.
עובדה ששניים פה נתנו אפשרויות טובות מאוד.
ושוב
זו השאלה שניתנה מילה במילה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #10 

איפה הראיונות ההזוים שאתה הולך אליהם?
נשמע לי מוזר שמקום שמכבד את עצמו ישאל שאלה כזו דיבילית.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #11 

mp3lll כתב:נשמע לי מוזר שמקום שמכבד את עצמו ישאל שאלה כזו דיבילית.
...
·
אני לא חושב שזאת שאלה דבילית למישהוא שמתמודד על תפקיד קו ראשון שאמור לתת תמיכה (גם עם) בעיות כאלה לעובדים בארגון.
זאת רמת ההבנה של האנשים שפותחים קריאה, זאת רמת הדיווח שלהם. עכשיו תראה לנו איך את מתמודד.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4307
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 903 פעמים

שליחה #12 

@fick_m
·
לפני כמה שבועות היתה לי באחד הארגונים בידיוק את הבעייה שמתוארת בשאלה מס, 1 . באמת ביום בהיר אחד לא הייה אינטרנט והייה צריך להחליט מה עושים.העזרה הראשונית של מה עושים הגיע כמובן ממערכת שו''ב שזיהתה שלמקמ''ש של סיב אופטי שנכנס לאתר הפסיק להגיע אות הנקלט. בשלב הבא, אחרי שנערכה בדיקת TDR על הסיב מהקצה הקרוב התברר שקיים נתק במרחק של כ 24 קמ' מהחיבור שנבדק, בשלב הבא במערכת GIS זוהתה הנקודה שבה נמצא הנתק והצוות שיצאה למקום גילה ששם עבד טרקטור וקרע את הכבל, אחרי זה כל מה שנדרש הייה, זה רק לרתך מחדש את כל הגידים של סיב האופטי הקרוע ובא לציון גועל. כמובן שיש עוד מספר שלבים של מה עושים וגם השאלה מי עושה, למשל שולחים הודעה לכל העובדים, שקיימת תקלת תקשורת כללית שמונעת פעילות של אינטרנט בארגון ומסבירים מה הצפי של תיקון התקלה, במקביל גם מקליטים הודעה מתאימה ב IVR של ה HelpDesk . והכי חשוב, זה שכל אחד עושה את מה שהוא צריך לעשות, למשל ילדים מ HelpDesk שעונים לטלפונים, מספרים בצורה רגועה לעובדים שמתקשרים בקשר לתקלה, שהנושא כבר בטיפול בדרג של מנמ''ר ושצריך להיות סבלניים. מצד שני מנהלי אגפים צריכים להסביר לעובדים שלהם שעד שלא יהיה אינטרנט, כל אחד מהעובדים יכול לבצע משימות אחרות שלא דורשות חיבור אינטרנט, כמו למשל תיוקים או סידור נייירת משרדית.
מכווה שבראיון הבא, כבר תוכל להסביר בהרחבה את מה עושים ואת סדר הפעולות הנדרש לכל אחד מהגורמים.

fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

sys_admin כתב:@fick_m
·
לפני כמה שבועות היתה לי באחד הארגונים בידיוק את הבעייה שמתוארת בשאלה מס, 1 . באמת ביום בהיר אחד לא הייה אינטרנט והייה צריך להחליט מה עושים.העזרה הראשונית של מה עושים הגיע כמובן ממערכת שו''ב שזיהתה שלמקמ''ש של סיב אופטי שנכנס לאתר הפסיק להגיע אות הנקלט. בשלב הבא, אחרי שנערכה בדיקת TDR על הסיב מהקצה הקרוב התברר שקיים נתק במרחק של כ 24 קמ' מהחיבור שנבדק, בשלב הבא במערכת GIS זוהתה הנקודה שבה נמצא הנתק והצוות שיצאה למקום גילה ששם עבד טרקטור וקרע את הכבל, אחרי זה כל מה שנדרש הייה, זה רק לרתך מחדש את כל הגידים של סיב האופטי הקרוע ובא לציון גועל. כמובן שיש עוד מספר שלבים של מה עושים וגם השאלה מי עושה, למשל שולחים הודעה לכל העובדים, שקיימת תקלת תקשורת כללית שמונעת פעילות של אינטרנט בארגון ומסבירים מה הצפי של תיקון התקלה, במקביל גם מקליטים הודעה מתאימה ב IVR של ה HelpDesk . והכי חשוב, זה שכל אחד עושה את מה שהוא צריך לעשות, למשל ילדים מ HelpDesk שעונים לטלפונים, מספרים בצורה רגועה לעובדים שמתקשרים בקשר לתקלה, שהנושא כבר בטיפול בדרג של מנמ''ר ושצריך להיות סבלניים. מצד שני מנהלי אגפים צריכים להסביר לעובדים שלהם שעד שלא יהיה אינטרנט, כל אחד מהעובדים יכול לבצע משימות אחרות שלא דורשות חיבור אינטרנט, כמו למשל תיוקים או סידור נייירת משרדית.
מכווה שבראיון הבא, כבר תוכל להסביר בהרחבה את מה עושים ואת סדר הפעולות הנדרש לכל אחד מהגורמים.
...
אשמח מאוד אם תוכל לתת לי שלבים להדעה לפתרון.
משהו פשוט שמנהל בראיון ישמח לדעת את התשובה הזו...
ודרך אגב חיפשתי ואני מנסה לבד אבל אין לי יותר מדי ראיונות..
אפשר גם בפרטי אם תרצה
בכל אופן תודה שאתה לוקח חלק בדיונים שלי..
·

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

השלב הראשון בטיפול בתקלות בכל ארגון מסודר, הוא קבלת התרעה ממערכת שו''ב ארגונית שמנטרת ודוגמת את רוב המכלולים, רכיבים, התקנים, שרותים ותוכנות שקיימות בחברה. המערכת הזו יודעת להתריע במקרים רבים על הסכנות עוד לפני שהתקלה מתרחשת. למשל, אם באחד השרתים מקום פנוי במערך האחסון יורד ומתקרב לנקודה הקריטית, המערכת תתן התרעה לפני שיהיה מצב של השבתה. גם בהקשר של תשתיות תקשרות, המערכת דוגמת נתונים, כמו רוחב פס פנוי ובמקרה של ירידה לערכים המסוכנים משגרת התרעה מתאימה, הדגימות הן גם כוללות את נתונים הפיזיים של התשתיות, למשל, אם יחס אות לרעש במקמ''ש אופטי שמחובר לקצה של הסיב או אפילו במודם XDSL ואם הערכים של הקו יורדים מתחת למה שהוגדר, תישלח ההתרעה עוד הרבה לפני שהקו יתנתק. המערכות מסוג הזה נותנות אפשרות גם למנוע תקלות עוד לפני שהן מתרחשות ובמקרה של התקלה יודעות למקד את הבעייה לרמה של רכיב בודד במערכת, כך שלא יהיה צורך לחפש את היום של אתמול בים של ציודי רשת שפזורים בכל הארגון.
השלב הבא, הוא לזהות מיקום פיזי שבו נמצאת הבעייה. למשל, המערכת שו''ב זיהתה שבמתג מס' 17 פורט מס' 41 עבר למצב של Down , כמובן שצריך גם לדעת איפה ממוקם אותו ארון תקשורת שבו נמצא מתג מס' 17 בשביל שאפשר יהיה להגיע למקום התקלה, וגם חשוב לדעת מה מחובר לפורט מס' 41 של אותו המתג בשביל שאפשר יהיה להעריך את הנזק מהתקלה, ולדעת לתת תשובה לאותו גורם בארגון שסובל מהתקלה.
לצורך כל זה קיימות מערכות ארגוניות שממפות את כל התשתיות IT בחברה ויודעות להציג את הרכיב הנדרש על המפה או על השרטוט של המבנה. בארגונים יותר גדולים קיימות מערכות GIS שכוללות את שכבות מידע של כל התשתיות הארגוניות וגם של החברות אחרות, כך שבמקרה של טיפול בתקלה, למשל חפירת תעלה לצורך פריסה של הסיב אופטי או החלפה של הסיב הפגוע, או במקרה של סידור ארונות תקשורת במבנה משותף למספר ארגונים, או החלפת אנטנה של עורק מיקרוגל על תורן משותף, לא יקרה מצב שאחד החברות עושה נזק לחברה אחרת.
השלב הבא, הוא לצאת לשטח עם ציוד בדיקה מתאים. זה יכול להיות מכשיר שבודק TDR בסיב אופטי או בכבל נחושת, כך שאפשר יהיה לדעת מה מצב הסיב או הכבל ובאיזה נקודה בידיוק בכבל נמצאת התקלה, ולא לפתוח סתם את כל הגובים וארונות תקשורת בדרך. זה יכול להיות גם Sniffer שנותן אפשרות לבחון את התעבורת רשת ולהבין את מקור הבעייה. זה יכול להיות גם spectrum analyzer שיתן אפשרות להתחבר ישירות לאנטנה מיקרוגל או לכבל ולבחון את המצב מבחינת נקודת מבט RF , למדוד את עוצמות של תדרי נושא והפרעות שקיימות באוויר או בכבל. יכול להיות עוד אלף ושתיים סוגים של התקלות ולכל סוג נדרש ציוד בדיקה שונה.
בשלב הבא אחרי שזוהתה בעייה מדוייקת יש צורך לתקן אותה, זה יכול להיות צורך בריתוך של סיב אופטי, החלפה של כבל נחושת רב זוגי או כבל רשת בין הארון תקשורת להתקן רשת ולחיצה של הקונקטורים הנדרשים או כל דבר אחר, כמו אפילו החלפה של מתג או נתב התקול והגדרתם של הרכיבי רשת החדשים.
יש גם שלבים מינהליים של טיפול בתקלה, כמו לידע את הגורמים בארגון על מהות התקלה וצפי לתיקונה, תיגבור של Call Center הארגוני בעוד כמה ילדי Help Desk , שיכולים לדבר עם העובדים שמתקשרים בקשר לתקלה ולתת לעובדים תחושה שאגף IT עונה לכל טלפון של כל מזכירה שאין לה אינטרנט.
לפעמים יש גם שלבים שמצריכים אינטראקצייה עם גורמי חוץ, כמו למשל עם מחלקות הנדסה ומנהלים של ספקי תשתיות, כמו בזק וכו', אם מדובר על תקלות בתשתיות של ספקים חיצוניים.
זה הוא על רגל אחת מספר השלבים העיקריים שנדרשים במקרים מסויימים של בעיית: "אין לי אינטרנט מה עושים?" .
תרשים לוגי של מערכת שו''ב ארגונית פשוטה
 תרשים לוגי של מערכת שו''ב ארגונית פשוטה
צילום מסך מאחד המערכות שו''ב לדוגמה
 צילום מסך מאחד המערכות שו''ב לדוגמה
עוד צילום מסך
 עוד צילום מסך

fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

העבודה הראשונה שלי הייתה במרכז בקרה אז אני קצת מכיר את זה

fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

תודה על כל ההתייחסות חח אבל אני התכוונתי למחשב בודד לא לקריסה של מערכת/סיב אופטי/שרת...
משהו נקודתי ברמת היוזר הפשוט....
למשל בעבודה הקודמת שלי היו הרבה הפסקות חשמל ולכן תמיד אחרי היו כמה מחשבים שלא היה להם אינטרנט
דברים כאלה
מעבודתי בחדר בקרה אני מכיר את כל מה שרשמת את כל המערכות וגם מערכות לינוקס
שוב
הבעיה ששואלים אותה בראיון עבודה ולשם זה הדיון היא ברמת היוזר הפשוט
שלבי בדיקה שלי:
הגדרות IPV4
הגדרות DNS
TRADEART

זה מה שניתי להגיע אליו
אם יש לך אולי רשימה קצת יותר קצרה או מסודרת...
שוב
אני מאוד מודה לך שרשמת כלכך הרבה זה ממש לא מובן מאליו
פשוט מה שכתבת אני יותר מכיר כאיש שעבד בשו"ב וניטרתי כל היום תהליכים כאלה
עכשיו אני מחפש ברמת ההלפ דסק ששואלים אותי בראיון עבודה
מהם השלבים שאני מבצע כשליוזר אחד! אין אינטרנט...
מה אתה היית עושה כאיש הלפדסק/IT??
אומרים לך בראיון עבודה:
"מגיע אליך מישהו, נניח ממשאבי אנוש, משתמש פשוט ואין לו גישה לאינטרנט, מה אתה עושה?
נערך לאחרונה על ידי fick_m ב 24/06/2016 14:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.

fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

בטעות הגבתי פעמיים סורי·

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #18 

בקיצור עברת או לא ? :)
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

חייבים להתחיל מזה, שאם בארגון אחרי הפסקות חשמל תמיד או אפילו לפעמים היו כמה מחשבים שלא היה להם אינטרנט, אז כמובן שמדובר שם על בעייה מערכתית, שחייבים לפתור אותה כבעייה מערכתית ולא לחפש את היום של אתמול ולנסות כל פעם מחדש להתמודד איתה כאל בעייה נקודתית של מחשב בודד שלא מתחבר לאינטרנט ואם המקרה חוזר על עצמו יותר מפעם אחד, אז בנוסף לבעייה הטכנית, בארגון כזה קיימת גם בעייה ניהולית או כשירות מקצועית של הגורמים הרלוונטיים באגף IT. אם אתה מכיר את כל מה שאני רשמתי לפני זה, אז אתה בטח כבר יודע שכל עמדת מחשב בארגונים מנוהלת ומנוטרת ממערכת שו''ב מרכזית והיחס לכל עמדה, הוא כעל רכיב בתוך מערכת כוללת, ועוד הרבה לפני שאותו המשתמש ממשאבי אנוש מתקשר לתמיכה, מערכת שו''ב כבר הספיקה להתריעה על סוג הבעייה המדוברת, ומי שמגיעה למקום התקלה, כבר יודע בסבירות גבוהה את מהות התקלה ואם הבעייה היא בהגדרות או בחומרת המחשב או בתשתיות תקשורת, ובכל מקרה מי שמגיעה לשטח, הוא גם מגיעה עם מכשיר בדיקה המתאים בשביל לבדוק את תקינות הרשת עד לשקע של נקודת תקשורת שהמחשב מחובר לשם ואחרי זה גם את המחשב, כולל את הדברים הפשוטים ביותר, כמו האם הכרטיס רשת במצב של Enable , האם מותקן מנהל ההתקן שלו, האם המחשב מזוהה ב שרת RADIUS של 802.1X בצורה תקינה ומשוייך ל VLAN הנדרש לפי היחידה הארגונית, למשל של משאבי אנוש במקרה שלך, האם המחשב מקבל כתובת IP תקינה וכל הדברים האחרים הפשוטים, כמו למשל האם ב FireWall הארגוני הכתובת של המחשב הזה בכלל מאופשרת ליציאה לאינטרנט או שבמחשב עצמו אין בעייה של התוכנות שמונעות פעילות אינטרנט תקינה. כמובן שגם הכלי עזר הפשוטים כמו TraceRoute ו Ping נותנים גם אפשרויות של דיאגנוסטיקה ראשונית, רק שהיא מסתכמת בדברים, שאנחנו כבר לפני זה יודעים אותם, שיש או שאין תקשורת תקינה. בכל מקרה כמו שכבר כתבתי, את הבעיות האמיתיות, כמו למשל שגיאות CRC על הממשק רשת של המחשב ודברים שמשפיעים לקישוריות של המחשב הבודד, רואים בשלב הראשון במערכת שו''ב ואחרי זה כבר עם ציוד בדיקה מתאים בשטח ואלה הם הנוהלים של עבודה בסביבה ארגונית ולא כמו שמשמשים הביתיים מורגלים לסיפורי המוקדנים של כיבוי והדלקה של ציוד או מחשב או לשנות בצורה ידנית את ההגדרות של IP , כי בסביבה ארגונית כל זה לא עוזר.
חלק מהתרשים הקודם שממחיש שגם העמדות מחשב בודדות וכל ציוד קצה אחר, הוא חלק ממה שנדגם ומנוהל במערכת שו''ב
 חלק מהתרשים הקודם שממחיש שגם העמדות מחשב בודדות וכל ציוד קצה אחר, הוא חלק ממה שנדגם ומנוהל במערכת שו''ב

fick_m פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

כן אני מבין אותך
אבל אני מכוון כאן לענות על שאלה בראיון עבודה למשרת HELPDESK
מבחינת מה שהמראיין רוצה לשמוע...
ברוב הארגונים אין שו"ב או חדר מחשב אלא אם כן זה ארגון גדול מאוד
רוב החברות הם קטנות עד בינוניות
לכן אני שוב שואל..
מה עליי לענות כאשר אני נשאל את השאלה הזו למשרת HELP DESK לצורך העניין בחברה קטנה או בינונית שאין בה שו"ב!!
נניח משהו כמו 300 יוזרים DC אחד משהו כזה...?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”