בוקר טוב
נוסע בעוד כחודש לרילוקשיין לשלוש שנים בארה"ב.
1. מה עושים עם טלפון קווי שם - האם לקחת מודם מהארץ (פרטנר , 012 ) האם זה יעבוד גם משם ? האם לקחת חברות ישראליות מתמחות (גלובל 03 , בזקום וכו').
2. מה עושים עם הסלולריים הישראלים בארץ....? אני עדיין רוצה שלפחות בתקופה הראשונה ימצאו אותנו גם בהם ? האם יש המלצות ? חשבתי על לבצע הפניית שיחות למספר הישראלי בחו"ל. מישהו מכיר חבילות של דקות בלבד ?
3. האם מישהו מכיר חבילות מוזלות בארה"ב - כי על פניו חבילות לא מוגבלות עולות שם באזור 39 $ ןמעלה. יקר משמעותית לעומת מחירי הארץ. הייתכן ?
אשמח לעזרתכם
חיים
נסיעת לארה"ב לתקופה של שלוש שנים - כמה שאלות על סלולר וטלפון קווי
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
1. אני ממש מקנא בך תעשה חיים, לא ניתן לקחת כלום מהארץ.
2.אתה יכול להשתמש בפניית שיחות דרך אפלקציות כמו ילו של יוסי טאגורי, ואז אתה מוציא מקבל שיחות רגיל מהמספר שלך.
2.אתה יכול להשתמש בפניית שיחות דרך אפלקציות כמו ילו של יוסי טאגורי, ואז אתה מוציא מקבל שיחות רגיל מהמספר שלך.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
1. בשום אופן לא לקחת מספר מכאן... זה יקרע לך את הכיס.
2. קח קו מקומי, כלומר AT&T או Verizon. בתוכנית המקומית תוודא שאתה עובר לחבילה הכי זולה האפשרית.
3. יש שירות של 012 גלובל, מה שהוא עושה זה לתת לך הפניה של שיחות ממספר ישראלי למספר אמריקאי שאתה בוחר. מה שאתה עושה הוא לעשות call forwarding מהמספר שלך למספר הישראלי שהם נותנים לך ואז כשמישהו מתקשר למספר הישראלי שלך הוא יגיע לטלפון האמריקאי שלך. היתרון הוא שהדבר הזה הוא שיחה מקומית בישראל + סכום קבוע כל חודש, כך שהעלות היא מאוד נמוכה.
4. עבור שיחות לארץ יש להם גם אפליקציה, ממליץ שתבדוק באתר שלהם. אם יש לך מישהו עם קו בזק, אתה יכול להשתמש בשירות כמו Bphone. אני בזמנו השתמשתי בסקייפ call out.
5. whatsapp אתה יכול או לשמור את המספר הקיים או לעבור למספר החדש.
6. הבעיה היחידה שיש עם כל התוכנית הזו היא שלא תוכל להמשיך ולקבל סמסים כי אין שירות העברת SMS...
2. קח קו מקומי, כלומר AT&T או Verizon. בתוכנית המקומית תוודא שאתה עובר לחבילה הכי זולה האפשרית.
3. יש שירות של 012 גלובל, מה שהוא עושה זה לתת לך הפניה של שיחות ממספר ישראלי למספר אמריקאי שאתה בוחר. מה שאתה עושה הוא לעשות call forwarding מהמספר שלך למספר הישראלי שהם נותנים לך ואז כשמישהו מתקשר למספר הישראלי שלך הוא יגיע לטלפון האמריקאי שלך. היתרון הוא שהדבר הזה הוא שיחה מקומית בישראל + סכום קבוע כל חודש, כך שהעלות היא מאוד נמוכה.
4. עבור שיחות לארץ יש להם גם אפליקציה, ממליץ שתבדוק באתר שלהם. אם יש לך מישהו עם קו בזק, אתה יכול להשתמש בשירות כמו Bphone. אני בזמנו השתמשתי בסקייפ call out.
5. whatsapp אתה יכול או לשמור את המספר הקיים או לעבור למספר החדש.
6. הבעיה היחידה שיש עם כל התוכנית הזו היא שלא תוכל להמשיך ולקבל סמסים כי אין שירות העברת SMS...