פלאזמה פאנסוניק היי דפינישן-שאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
shlomore
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 418
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #21 

ושוב אנחנו מגיעים לקטע הזה עם נק ...למה כאן באתר ישנה הרגשה שמי שכותב משהו לא כל כך טוב על ה-נק ה"מיתולוגית" הזו,ישר חותכים אותו עם סכין מנתחים? מה קרה ? זו כבר מתחילה להיות תופעה וזה לא לטובת האתר לדעתי....מי שיש לו נק (אם שקנה בגלל האתר ואם לא)מה זה נפגע אם מישהו כותב שלדעתו יש מסכים הרבה יותר טובים מהנק....לכל בעלי הנק-קניתם מסך מצוין ומומלץ על ידי אנשים יודעי דבר so ?? עם כל הכבוד כנראה שיש אפילו -רחמנא ליצלן מסכים טובים יותר מנק !!!
תתחילו להנות מהציוד שיש לכם במקום לתבוע את עלבונכם אם מישהו כתב משהו טוב על מוצר אחר !

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #22 

shlomore,

אני מבין שהתסכול בעיקר ממוקד בי. האם אני צודק?

אני חושב שה-XR3 וה- VR5 הם מוצרים טובים מאוד ושווים כל אגורה.

בנוגע להשוואה בין המסכים לאור המידע שקיבלתי ביומיים האחרונים והתרשמות ראשונית מהמסך:
1. הפנסוניק 42PHD7 נותנת את התמונה הכי טובה שראיתי עד כה בקטגוריה שלה.
2. לתמיכה של ה- HDMI שלה חסר תמיכה ב-50HZ מחוץ ל-PAL PROGRESSIVE.
3. מי שרוצה בעיקר לצפות ב-DVD וטלויזיה, זה המסך עם הערך הטוב ביותר לדעתי שניתן לרכוש כיום (בעבר ה- 42XR3 היתה בראש, לדעתי היא מס' 2 כרגע).
4. מי "שצריך" תמיכה ב-1080i50 או 720p50 או NR@50, יכול או לרכוש פיוניר 435 או NEC 42XR3 או שימתין שהדור הבא של כרטיסי INTERFACE או מסכים יצאו לשוק. לפי מידע ראשוני, פנסוניק צפוייה להכריז על מוצרים חדשים לקראת עונת החגים האמריקאית. אין ספק בליבי שהמוצרים שיוכרזו יתמכו באופן מלא ב- 50HZ לאור ההשקעה העצומה של פנסוניק בערוץ HD1 האירופי.

shlomore
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 418
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #23 

עופר ידידי ,,

לא רק שזה לא ממוקד אליך אישית,זה אפילו לא תסכול !
אני פשוט לא מבין את ההתנגחויות באתר בכל מה שקשור לנושא הנ"ל..יכול להיות שאם הייתי צריך היום לקנות מוניטור אולטימטיבי לא הייתי מהסס ופשוט הולך לקנות מה שאתה אישית היית ממליץ לי ובטח משהו שקנית בעצמך.אבל לא הייתי מגונן ומסנגר עליו כאילו יש לי מניות בחברה המייצרת..זה תמצית הענין שהעליתי.אוקיי כולנו אוהבים הכי את מה שיש לנו וזה בסדר,אבל עכשיו לא הגיע הזמן שנהנה מהמוצר במקום לגונן עליו או לתקוף כל מוצר מתחרה?
לי אישית אין בכלל ספק שברגע שאחליט לקנות מסך (פלזמה או lcd ) אני סומך על כל מילה שתייעץ לי.ואני גם מודה ומוקיר אותך על זה.
אם לי יש משהו ש"ממוקד" אליך,זו רק הערכה עצומה על כל מה שאתה עושה לכולנו כאן באתר המצויין הזה..כמובן שאני מתכוון גם למרטין וחיים...
שלמה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #24 

shlomore,

עכשיו הבנתי. תודה.

אני חושב שכתבתי את זה בשרשור אחר, אנשים אוהבים לסנגר מדוע הם בחרו דווקא במוצר א' ולא ב' כאילו שמדובר בבחירה קדושה או בחתונה קתולית... אולי זה בגלל העלויות הגבוהות, אבל זה גם נוגע לסוג הרכב.

אני מתקשה להבין את זה, כי בחרתי ב-א' כי הוא כרגע הכי טוב. האם אשאר איתו? ברגע שיהיה מוצר טוב יותר ואוכל להרשות לעצמי אותו - בהחלט אעשה זאת. לא בכדי אני כרגע עם הפלאזמה הרביעית שלי. ולא שלא אהבתי את האחרות, כולם היו בני וכולם היו על תנאי...

sharlav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
קיבל תודות: 0

מה השורה התחתונה?

שליחה #25 

עופר,
אז בשורה התחתונה-קיבלת תשובה רישמית מהיפנים שכרטיס ה DVI לא יתמוך במשפחת הדור ה-7 של פנסוניק?
תקופת החגים=דצמבר הקרוב??? נראה לך שהם יוציאו את PHD8 אז ???? לא נראה לי שבכלל יהיה דגם כזה.... אולי אני טועה.
אז כרגע רק פיוניר 435 ונק XR3 תומכים בממיר שך HOT (הצפנה???)- כך כך מוזר וחמור!!! אתה מבין את המשמעות??? מי יוכל לראות את ערוץ HD1 בארץ החל מספטמבר???? זה כ"כ לא כלכלי עבור HOT !! או שגם EDTV תומכות בערוץ המוצפן? ואם כן,אילו?
האם לדעתך HOT מבינים שקהל היעד מאוד קטן החל מהמעבר של HD1 לשידורים מוצפנים? נראה לי כמו קוספירציה של פיוניר ישראל ...(ט.ר) :lol: :lol: :lol:

שרון

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #26 

sharlav,
אז בשורה התחתונה-קיבלת תשובה רישמית מהיפנים שכרטיס ה DVI לא יתמוך במשפחת הדור ה-7 של פנסוניק?
...
לא הבנתי את מה שכתבת...

התשובה היתה שכרטיסי ה-HDMI/DVI הנוכחים אינם תומכים ב-50HZ (פרט לב-PAL וב-PAL PROGRESSIVE).

מכיוון שזה המקרה, צריך לחכות או שיצאו כרטיסים חדשים לדור הנוכחי (לא חושב שזה יקרה) או לדור הבא שלהם.
לא נראה לי שבכלל יהיה דגם כזה.... אולי אני טועה.
...
פנסוניק מוציאים כמעט כל שנה מודלים חדשים עם מספר גדול באחד מהדור האחרון. אני עוקב אחרי התהליך הזה כבר כמה שנים טובות. ההימור שלי הוא שיהיו הכרזות שלהם ב-CEDIA.
אז כרגע רק פיוניר 435 ונק XR3 תומכים בממיר שך HOT.
...
בחיבור דיגיטלי, כן.
או שגם EDTV תומכות בערוץ המוצפן?
...
נחש... אני חושב שתגיע למסקנות די מהר...
האם לדעתך HOT מבינים שקהל היעד מאוד קטן החל מהמעבר של HD1 לשידורים מוצפנים?
...
אני לא חושב שיש להם מושג ירוק.
נראה לי כמו קוספירציה של פיוניר ישראל ...
...
אם תקרא במאמרים מלפני חצי שנה, כתבתי על הקטסטרופה הזו עוד אז. זה שהחברות לא החכימו מאז, לא מוסיף להם קרדיט. פיוניר עשו השקעה חכמה, גם ב-NEC וגם ב-HD1 וגם בכך שהם הצליחו לגרום ליבשה שלמה (אירופה) לאמץ תקן די גרוע...

sharlav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141

עופר

שליחה #27 

שאלתי האם קיבלת תשובה שלילית רישמית מפנסוניק יפן.
אני כרגע בארה"ב ואדבא עם שירות הלקוחות הטכני של פנסוניק על הנושא הזה+לגבי הדגמים העתידיים.(PHD8 ? ןמתי?)
לגבי HOT - כדאי שמישהו יעורר אותם. לפחות בשביל ההגינות , רחמים עליהם אילו עצבים יקבלו אלו שכבר קנו את הממיר ואין להם פיוניר 435 ו/או NECxr3

שרון

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #28 

sharlav,

התשובה היתה שכרטיסי ה-HDMI/DVI הנוכחים אינם תומכים ב-50HZ (פרט לב-PAL וב-PAL PROGRESSIVE).

הם לא אמרו שיצא משהו לפני PHD8, והם לא אמרו שלא.

לגבי השירות של פנסוניק בארה"ב, תנסה אבל אין סיכוי שתצליח... הם מעולם לא שמעו או ישמעו על 50HZ, והמכשירים עובדים מעולה ב-60HZ.

לגבי HOT, הם בהשקה רכה ובעיקר רוצים למכור את זה ביחד עם מסכים חדשים. זה לא ממש מטריד את מנוחתם בלילה.

avihj
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה #29 

ניתן אולי לרכוש ממיר מ DVI\HDCP לקומפוננט. זה יאפשר קליטת HD1 בפנסוניק.

www.spatz-tech.de/spatz/dvi_hdcp.htm

המחיר 350 EURO.

אבי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #30 

אם יש עניין אולי ננסה לארגן מבצע של כאלה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”