מה עדיף מערכת קולנוע ביתית או סאונד ? דגמים בפנים
- עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 435
- שם מלא: עדיאל מנחם
- נתן תודות: 181 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
@חמימומלכה
·שניהם זה לא מערכת קולנוע ביתית אלא רק הדמיה של מערכת קולנוע ביתית.
אבל הגייביאל הרבה יותר טוב בזאנר הזה מאשר פיוניר , והדגם הספציפי הזה מאוד מוצלח .
אני לא נכנס איתך להשוואות ובלאנים , שאלת שאלה קח תשובה נקודה .
אם חיפשת סאונדבר טוב במחיר סביר מצאת .
אבל הגייביאל הרבה יותר טוב בזאנר הזה מאשר פיוניר , והדגם הספציפי הזה מאוד מוצלח .
אם חיפשת סאונדבר טוב במחיר סביר מצאת .
·לא ציינתי כי רציתי תשובה ..אבל עכישו אני יכול לציין שמיום שישי הקרוב רכשתי תjbl sb400 ואני בכלל לא מרוצה לא מבין מה התלהבו מימנו פה כל כך הרבה אנשים זה מה שאני מנסה להבין!! עם הייתה אפשרות להחזיר תמוצר הייתי מחזיר בלי לחשוב פעמיים!עדוש כתב:@חמימומלכה
אם חיפשת סאונדבר טוב במחיר סביר מצאת ....
סאונד שלו סבבה לא מעבר לזה כל השאר על הפנים שלט עלוב תמיכה עלובה הכל עלוב במוצר הנל מיזה מתלהבים פה טוב..
אפילו לא תומך פורטים נורמלים לסרטים (ואני צופה בהרבה בסרטים סטרימר!) והייתי מעדיף לרכוש סאונד בר כבר אחר מבין יבין..
אבל תודה מה יש לי עוד לומר ...
נ.ב יכול להיו תהגזמתי בקולנוע ביתי..רציתי רק טיפה שיפור בסאונד לסרטים לא מעבר עדיף פשוט מרמקולים של הטלוזיה לא חפשתי מעבר!
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
ועל זה נאמר שאין מה להקשיב ל"חכמים" פה שממליצים על מערכת ספציפית כזו או אחרת.חמימומלכה כתב:·לא ציינתי כי רציתי תשובה ..אבל עכישו אני יכול לציין שמיום שישי הקרוב רכשתי תjbl sb400 ואני בכלל לא מרוצה לא מבין מה התלהבו מימנו פה כל כך הרבה אנשים זה מה שאני מנסה להבין!! עם הייתה אפשרות להחזיר תמוצר הייתי מחזיר בלי לחשוב פעמיים!......
סאונד שלו סבבה לא מעבר לזה כל השאר על הפנים שלט עלוב תמיכה עלובה הכל עלוב במוצר הנל מיזה מתלהבים פה טוב..
אפילו לא תומך פורטים נורמלים לסרטים (ואני צופה בהרבה בסרטים סטרימר!) והייתי מעדיף לרכוש סאונד בר כבר אחר מבין יבין..
אבל תודה מה יש לי עוד לומר ...
נ.ב יכול להיו תהגזמתי בקולנוע ביתי..רציתי רק טיפה שיפור בסאונד לסרטים לא מעבר עדיף פשוט מרמקולים של הטלוזיה לא חפשתי מעבר!...
על טעם וריח אין להתווכח.
העצה הכי טובה שניתן לקבל כאן היא לגשת להקשיב אצל חברים/חנויות/אנשים בפורום/משפחה - להתלהב ולרכוש.
חחח כן זה נכון..עוד חשבתי שיש פה לרגע יבואנים של jbl חחח כל כך התלהבו מימנו לא מבין למה חחgal-cohen כתב:ועל זה נאמר שאין מה להקשיב ל"חכמים" פה שממליצים על מערכת ספציפית כזו או אחרת.......
על טעם וריח אין להתווכח.
העצה הכי טובה שניתן לקבל כאן היא לגשת להקשיב אצל חברים/חנויות/אנשים בפורום/משפחה - להתלהב ולרכוש....
בארץ (קריות) אין "חנויות" כאלה לשמוע ..!
סתם גם שאלתי אני גם לא מבין איך אנשים מגיעים למסקנה שאין להם תמוצר ואפילו לא בדקו אותו..לפי מה הם מגיעים למסקנה שיגלו לי תסוד שלהם אני גם רוצה..
לא מבין גדול אבל מה שאני יודע פיונר עוסק בתחום הזה שניםםםםםםםםםםםםםםם ופה כל כך מזלזלים בהם ..טוב לדעת "למדתי משהו לחיים לא לרכוש פיונר" חחח
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
דבר ראשון - יש לך את החנות אניגמה, זה בצומת של הצ'ק פוסט.חמימומלכה כתב:חחח כן זה נכון..עוד חשבתי שיש פה לרגע יבואנים של jbl חחח כל כך התלהבו מימנו לא מבין למה חח......
בארץ (קריות) אין "חנויות" כאלה לשמוע ..!
סתם גם שאלתי אני גם לא מבין איך אנשים מגיעים למסקנה שאין להם תמוצר ואפילו לא בדקו אותו..לפי מה הם מגיעים למסקנה שיגלו לי תסוד שלהם אני גם רוצה..
לא מבין גדול אבל מה שאני יודע פיונר עוסק בתחום הזה שניםםםםםםםםםםםםםםם ופה כל כך מזלזלים בהם ..טוב לדעת "למדתי משהו לחיים לא לרכוש פיונר" חחח...
וליד - בנשר, יש לך שם את מחסני חשמל עם חדר האזנה.
טוב זה לא ממש חדר מקצועי או מסודר כמו חנות מתמחה בסגנון של אניגמה, אבל עדיין יש לך אפשרות להאזין למגוון של מוצרים.
אוקי תודה על המידע. שמעתי במחסני חשמל תjbl במתחם ביג קריות. לא מעבר רק שהמוצר אצלך אתה מגלה רבות אתה בטח מבין..gal-cohen כתב:דבר ראשון - יש לך את החנות אניגמה, זה בצומת של הצ'ק פוסט.......
וליד - בנשר, יש לך שם את מחסני חשמל עם חדר האזנה.
טוב זה לא ממש חדר מקצועי או מסודר כמו חנות מתמחה בסגנון של אניגמה, אבל עדיין יש לך אפשרות להאזין למגוון של מוצרים....
לא משנה נדע לפעם הבאה . תודה
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
חמימו,
ביקשת דיעה על מוצר א מול מוצר ב, בלי יותר מדי מידע או קריטריונים מה חשוב לך. המליצו לך על אחד מהם. זה לא ממש יפה לבוא בטענות שמנוסחות בצורה די מזלזלת לחבר שענה לך.
אם קנית חדש מחנות, עקרונית לפי החוק יש לך 14 יום להחזיר אם אין נזק. אם מאדם פרטי, אולי הוא יסכים לקבל חזרה.
בכל מקרה היית צריך להקשיב לפני שקנית ולא להאשים אחרים בדיעבד. ציוד אודיו לא קונים בלי לשמוע קודם.
מעבר לזה, ניסית לבדוק, אולי לא מכוון משהו כמו שצריך בטלויזיה או ברמקול?
ביקשת דיעה על מוצר א מול מוצר ב, בלי יותר מדי מידע או קריטריונים מה חשוב לך. המליצו לך על אחד מהם. זה לא ממש יפה לבוא בטענות שמנוסחות בצורה די מזלזלת לחבר שענה לך.
אם קנית חדש מחנות, עקרונית לפי החוק יש לך 14 יום להחזיר אם אין נזק. אם מאדם פרטי, אולי הוא יסכים לקבל חזרה.
בכל מקרה היית צריך להקשיב לפני שקנית ולא להאשים אחרים בדיעבד. ציוד אודיו לא קונים בלי לשמוע קודם.
מעבר לזה, ניסית לבדוק, אולי לא מכוון משהו כמו שצריך בטלויזיה או ברמקול?
·הכל טוב..מסחני חשמל לא מחזירים עם המוצר ניפתח חוק מחוק..mulder כתב:חמימו,
מעבר לזה, ניסית לבדוק, אולי לא מכוון משהו כמו שצריך בטלויזיה או ברמקול?...
סהכ המקרן משמיע איכות סאונד טובה..רק התבאסתי מכמה פורטים שהוא לא תומך ושלט המצבן שמגיע איתו..
יכלתי למכור אותו ובסוף החלטתי להשאיר אותו..
חשבתי בתמורה לרכוש תמערכת קולנוע הזו של פיונר ..אז שאלתי ואז קבלתי תשובות קצת הזויות זילזול בפיונר סתם הייתי מופתע זה הכל!
קיצר שבוע טוב הכל בסדר
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
המומחיות של פיוניר זה אלקטרוניקה בידורית.חמימומלכה כתב:חשבתי בתמורה לרכוש תמערכת קולנוע הזו של פיונר ..אז שאלתי ואז קבלתי תשובות קצת הזויות זילזול בפיונר סתם הייתי מופתע זה הכל!.........
ברסיברים הם טובים. (יותר או פחות, אפשר להתווכח)
רמקולים אף פעם לא היה הצד החזק שלהם.
הם מוכרים רמקולים כקו מוצרים משלים לעיקר העיסוק שלהם.
זה שכתוב על הרמקולים פיוניר, לא עושה אותם טובים.
בטח לא במוצרים כמו סאונד בר.
כשאתה מחפש שדרוג לרמקולי הטלויזיה, ה- JBL מוצר טוב.
אם יש לך ציפיות גבוהות יותר לגבי אודיו, אתה כנראה צריך מערכת קולנוע ביתי, ולא סאונד בר.
אתה בוחר בין מערכת רמה נמוכה מול מערכת ברמה נמוכה, ואתה רוצה השוואה.
אם השוואת סימן שראית בהם משהו דומה.
פעם הבאה חפש טוב טוב בגוגל ויוטיוב כל מערכת ותלמד עליה
תראה חוות דעת:
https://www.amazon.com/Pioneer-HTP-072- ... merReviews
[imgbig]https://images-na.ssl-images-amazon.com ... L1500_.jpg[/imgbig]
או
https://www.amazon.com/JBL-Cinema-Sound ... merReviews

עדיין גם אני חושב ש JBL זה מותג יותר גבוהה.
אבל לא כך הדבר, Pioneer HTP-072 זה מערכת שמע של 5.1
וJBL מה זה הדבר הזה?, זה נראה לי כמו מערכת שמע 1.1 (אולי 2.1 כלומר הסטריאו בתוך רמקול 1) ... לא מכיר כאלו
אם השוואת סימן שראית בהם משהו דומה.
פעם הבאה חפש טוב טוב בגוגל ויוטיוב כל מערכת ותלמד עליה
תראה חוות דעת:
https://www.amazon.com/Pioneer-HTP-072- ... merReviews
[imgbig]https://images-na.ssl-images-amazon.com ... L1500_.jpg[/imgbig]
או
https://www.amazon.com/JBL-Cinema-Sound ... merReviews

עדיין גם אני חושב ש JBL זה מותג יותר גבוהה.
אבל לא כך הדבר, Pioneer HTP-072 זה מערכת שמע של 5.1
וJBL מה זה הדבר הזה?, זה נראה לי כמו מערכת שמע 1.1 (אולי 2.1 כלומר הסטריאו בתוך רמקול 1) ... לא מכיר כאלו